Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bryllupsgave tips som holder til evig tid!

Vi deler 3 gode tips til personlige bryllupsgaver du kan lage selv, med dine egne bilder

Du er invitert i bryllup, men hva i all verden skal du gi det nydelige brudeparet i bryllupsgave? Du vil jo gjerne gi noe passende, overraskende, personlig og samtidig holde deg innenfor ditt eget budsjett? Vi kan hjelpe deg med masse tips til bryllupsgaver som de nygifte vil elske, og som varer evig.

CEWE FOTOBOK i bryllupsgave

Fotobok med bilder av smilende kjærestepar ligger på en puff
En CEWE FOTOBOK er genial som gave til brudeparet

En fotobok er den perfekte bryllupsgave, og det aller beste ved en CEWE FOTOBOK er at du kan designe den akkurat slik du ønsker. Dessuten kan du lage en fotobok for bare 79,- og oppover. Under får du tre gode tips til hvordan du kan vinkle fotoboken din, hvis ikke du allerede har en klar idè!

1: En fotobok med felles opplevelser
Bryllupsdagen er selvfølgelig en viktig dato, og i årene som kommer vil dette være en av de største milepælene for brudeparet. Derfor er det også en fin tanke å samle alle de herlige, morsomme og drøye opplevelsene du har hatt med brudeparet, fra før de giftet seg. Denne fotoboka vil være et fysisk minne om veien de har gått sammen for å komme dit de er i dag.

2: En gave til brudeparets 1-års bryllupsdag
Er du en av brudeparets nære venner eller familie, grubler du nok ikke bare over bryllupsgaven du skal gi, men også ditt eget bidrag til festen. Her kan vi hjelpe med litt av begge deler! Fyll en fotobok med bilder av brudeparet, fra det første møtet til den store dagen. Sørg for at bildene ikke fyller opp helt, men la det være plass til små hilsener ved siden av. Når du i bryllupet holder en tale, sørger for musikken eller bidrar med et annet innslag, tar du et lite minutt til å fortelle om denne gaven og sende fotoboken rundt til alle gjestene. Så kan alle skrive sin egen lille hilsen til brudeparet i fotoboken! Når festen er over pakker du inn fotoboken og gir den som gave til paret, enten til 1-årsdagen, eller umiddelbart med beskjed om at den ikke skal åpnes før deres første årsmarkering.

Bonustips: Vi anbefaler papirtypen 'Digitaltrykk matt’, som det beste papiret å skrive på, særlig med en litt fin kulepenn!

3: Bruk bilder fra utdrikningslaget i bryllupsgave tips
Det moderne utdrikningslaget handler heldigvis mye mer om moro og samvær med gode venner, enn å feire sin siste dag i “frihet” med overdrevne mengder alkohol og dumme utskeielser. Det er heller en hyggelig og morsom dag bruden og brudgommen deler med sine respektive venneflokker, med mange aktiviteter etter hva flokken selv ønsker. Det blir gjerne full fres hele dagen, noe som gir muligheter for en hel masse gode bilder. Knips løs og bruk de mange blinkskuddene fra utdrikningslaget i en fotobok, som et koselig minne fra dagen. Det er en av de mange bryllupsgavene du kan gi, som både er morsomme å lage og morsomme å få!

Begynn på fotoboken din her.

Puslespill som bryllupsgave tips

Puslespill med bilde av et kyssende kjærestepar ligger på et bord.
Lag et puslespill og gi det i gave til de nygifte

Har du ikke nok bilder til å fylle en fotobok, fortvil ikke! Bare du har ett eneste bilde, har du mer enn nok til å lage en kjempekoselig bryllupsgave: et personlig Ravensburger puslespill. Det er en aktivitet de nygifte kan sysle med sammen, når hvetebrødsdagene er over.

Bonustips: Med fargede clip arts og tekstfelt kan du legge til en liten skjult beskjed på puslespillet. Det kan være en søt hilsen til brudeparet, eller et gavekort på en tilleggsgave. Det blir et morsomt overraskelseselement i denne bryllupsgaven.

Du kan lage ditt Ravensburger puslespill her

Personlige kaffekrus som gave til bryllupet

Han og hun holder hvert sitt krus med et kjærestebilde og teksten ‘His’ og ‘Hers’
Et koselig og annerledes bryllupsgave tips til paret: personlige fotokrus

Det er jo ganske vanlig at brudeparet ønsker seg kjøkkenmaskiner, service og koppestell. Du kan gripe det an litt annerledes ved å gi dem to personlige krus med bilder. Du kan velge mellom mange forskjellige typer, fra klassiske fotokrus av keramikk til robuste emaljekopper som passer perfekt til friluftsaktiviteter, på hytta eller i campingvognen.

Bonustips: Når du designer koppene kan du vurdere om det skal stå ‘herr’ og ‘fru’ på hver sin kopp. Så er det ingen tvil om hvem krusene tilhører - samtidig som det er en søt påminnelse om at paret nå ikke lenger “bare” er kjærester, men faktisk er gift!

Se vårt utvalg av krus med trykk her

Vi skal gifte oss!
Hvis du selv skal gifte deg og mangler litt inspirasjon til bryllupet, sjekk ut vårt bryllupsunivers! Her finner du masse inspirasjon og tips til alt fra Save the date-kort og bordpynt til bryllupsfotoboken.

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.