CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Gjør utdrikningslaget uforglemmelig med en CEWE FOTOBOK
Utdrikningslag

Utdrikningslag

Lage en fotobok med bildene fra dagen

  • Ta masse morsomme og koselige bilder i løpet av utdrikningslaget
  • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
  • Gi bruden eller brudgommen en helt personlig gave i bryllupet

Få tips og inspirasjon til fotoboken om utdrikningslaget her på siden - eller start med en gang.

fra 349.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Omslag:

  • Hardcover
  • Softcover
  • Hefte
  • Kunstlær
  • Lerret

Papirkvalitet:

  • Digitaltrykk standard, 100% resirkulert papir, blank eller matt
  • Fotopapir blank, halvmatt eller premium matt

Gjør utdrikningslaget uforglemmelig med en CEWE FOTOBOK

Skal du på utdrikningslag fordi venninnen din skal gifte seg? Det er kanskje til og med deg som er den som skal arrangere det? Det kan jo også være at festen er overstått og du står igjen med en haug av morsomme og stemningsfylte bilder som du ikke helt vet hva du skal bruke til. Det er der vi kommer inn i bildet, for det kan vi heldigvis hjelpe med!

Du skal rett og slett lage en fotobok med bildene og gi henne den i bryllupsgave. Så har du gaven på plass og bildene er blitt til en flott og personlig fotobok til bruden. Kanskje du også skal lage et eksemplar til venninnene som var med på det morsomme utdrikningslaget? Og hva med mennene som jo også holder et utdrikningslag for brudgommen, kanskje det er en idé til dem?

Mangler du ideer til venninnen din sitt utdrikningslag?

Lag en fotobok om vennskapet deres. Du kan enten lage en som kun er fra deg eller en som er fra alle venninnene som er med på å holde utdrikningslaget for henne. Tenk over hvor dere kjenner hverandre fra og hva dere har gjort sammen gjennom tiden. Finn frem de gamle bildene fra dine fotoalbum og lag en fotobok. Husk å krydre med morsomme historier og kanskje noen sitater om vennskapet deres. Kikk gjennom alle de gamle bildene fra dere var yngre. Kanskje er dere barndomsvenninner? Da finnes det vel garantert mange bilder av dere to. Sett dem inn i en fotobok og skriv små kommentarer til noen av bildene, slik som: ”Kan du huske dengang …” og ”Vi to skulle alltid…” osv. Ofte skal man jo ha med en gave til den kommende bruden når det arrangeres utdrikningslag og noen ganger er det vanskelig å finne på noe. Her er en riktig god mulighet til å lage en gave som garantert blir tatt godt imot, og som hun vil bli svært glad for!

Lag en fotobok med bildene fra et morsomt utdrikningslag og du har den perfekte gave

Det er jo også en opplagt idé å lage en fotobok med bildene fra et morsomt og hyggelig utdrikningslag og forære henne den i bryllupsgave. Så har hun et varig minne om dagen og mange av de morsomme og absurde episodene er blitt foreviget.

Utover at bildene fra utdrikningslaget blir brukt på en god måte er fotoboken et varig minne om en deilig dag i selskap med de beste venninnene. Men husk også at fotoboken kommer til å ligge fremme på gavebordet på selve bryllupsdagen, så sørg for at de aller pinligste bildene ikke er med! Boken skal være et morsomt og hyggelig minne som bryllupsgjestene og svigermor også kan få lov til å bla litt i.

Se flere bryllupsgave tips og få inspirasjon til gaver som passer til alle anledninger.

Ta masse bilder under utdrikningslaget

Selvom det foregår en masse morsomme ting på selve dagen, må du huske å ha kameraet parat. Be eventuelt de andre jentene om også å knipse løs. Dokumenter dagen gjennom de morsomme innslagene, den gode stemningen og alle de fremmøtte som var med til å gjøre dagen helt spesiell. Senere kan dere sette dere og sortere i bildene. Tenk bare på hvor morsomt selve arbeidet med å velge ut bilder og lage fotoboken blir!

Personlig gave til henne

Til bryllupet kommer du med den perfekte gaven dersom du lager en fotobok fra utdrikningslaget. Fotoboken blir ikke en bryllupsgave i tradisjonell forstand, men den blir en personlig gave til bruden - fra alle de gode venninnene hennes.

Fotobøker kan også inneholde andre minner

Etter bryllupet kan det nye ekteparet avslutte med å lage en fotobok fra det flotte bryllupet. Her er det utallige flotte designs å velge mellom og fotoboken kan lages i mange størrelser.

Fremkall bildene fra festen her. De leveres i superflott og holdbar kvalitet, og man kan velge mellom mange størrelser. De mer offisielle bryllupsbildene kan også fremkalles her og eventuelt printes på spennende måter, for eksempel som en plakat eller fotolerret.

CEWE hjelper deg også når det hele rundes av med flotte og personlige takkekort med egne bilder på.