Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bryllup

Guide - Alt til den store bryllupsfesten

Bli klar til bryllupsfesten med våre tips og flotte fotoprodukter

Du har sikkert allerede arrangert eller deltatt på en del fester i løpet av livet. Et bryllup er en av de største festene gjennom et liv. Dersom du har holdt en stor fest før, vet du at det krever en del planlegging å få alt til å gå på skinner. For å kunne holde oversikt over alt til bryllupsfesten det viktig å ha en god huskeliste. Her gir vi deg et overblikk over forskjellige fotoproduktene du kan få bruk for til den perfekte bryllupsfesten.

Lag personlige invitasjoner til festen

Bryllupsinvitasjon med grønne blad og et bilde av et kjærestepar ligger på et bord
Vi har et stort utvalg av flotte designmaler til deres personlige invitasjoner

Ingen fest uten gjester! Invitasjonen er det første skrittet til å stable en stor bryllupsfest på beina. Lag egne kort med bilder, og få en invitasjon som er helt unik og som passer deres ønsker. Invitasjoner laget hos oss får et personlig uttrykk, med deres egne bilder. Bryllupsinvitasjoner med private bilder er ekstra flotte og personlige både å gi og motta. Vi har et stort utvalg av flotte innbydelser som passer enhver smak.

Dekk bordet til bryllupsfesten med unike bordkort

Bordkort med navnet Moster Lone står på en hvit tallerken
Gjør festbordet ekstra fint med personlige bordkort til bryllupsfesten

En essensiell del av ethvert bryllup er pynten. Bordpynten er spesielt viktig, og er noe av det gjestene kommer tettest på. Derfor kan det, som med invitasjonene, lønne seg å gjøre noe ut av bordpynten til en bryllupsfest. En viktig del av bordpynten er bordkort. Dere kan lage bordkortene både dekorative og personlige. Dere kan velge en klassisk variant og lage bordkort kun med navn, eller gjøre noe ekstra ved å utforme dem som foldekort med et bilde og en personlig hilsen. Gjør det ekstra fint og variert med å lage bordkortene i forskjellige størrelser og formater. Til bordkort egner retro prints seg også godt og kan gi en flott retro-look.

En bryllupsfest med fine menykort

Menykort ligger på en tretallerken under en grå serviett med bilde av en grønn stilk på
La gjestene vite hva som står på bryllupsmenyen ved å dekorere bordet med flotte menykort

Når dere har hjulpet gjestene med å finne plassene sine, vil de nok også ønske å se hva som står på menyen for kvelden. Til det har vi selvfølgelig mange menykort-design å velge mellom, så alt rundt bryllupsfesten blir gjennomført og stilig. Akkurat som med bordkortene har dere muligheten til å gjøre menykortene helt unike. Sett for eksempel et bilde fra forlovelsen på forsiden – et ekstra minne som gjestene kan ta med seg.

En alternativ måte å lage menykort på, er å trykke menyen i stor størrelse på bilde på aluminiumsplate eller som bilde på skumplate, og stille det ved inngangen på et staffeli. Det samme kan dere gjøre med bordplanen. Da får gjestene et raskt overblikk, kan se hvor de skal sitte og hva som er på menyen.

Gaveidéer til bryllupsgjestene

Fire små pakker i brunt papir står i en trekasse. Det er et bilde av paret på utsiden, samt noen grønne blader satt på med en hvid klype.
Gled bryllupsgjestene med små, søte gaver – så har de noen gode minner fra den store dagen

Kanskje har dere lyst til å gi gjestene en liten gave som et minne fra den store dagen. Det finnes mange små gaver som dere kan gi til gjestene på bryllupsfesten. Noen gir sjokolade eller et lite minne i form av pastilleske med navn og dato printet på – men vi har også forslag til gaver som ikke er så oppbrukte, og som oser av personlighet og takknemlighet. Våre forslag til gaver til bryllupsgjestene:

  • Kollegieblokk: Gi gjestene et minne fra bryllupsfesten og en personlig hilsen med på veien med en fin kollegieblokk. Perfekt til å holde styr på dagligdagse gjøremål og strøtanker, eller som en minnedagbok om de felles opplevelsene dere garantert skal ha framover.

  • Fotomagneter: Lag noen små søte magneter med bilder på til gjestene. Så kan de mimre tilbake til dagen, når de ser på oppslagstavlen eller kjøleskapet.

  • Gavekort: Gi et gavekort til CEWE, og få gjestene til å laste opp bryllupsbildene til CEWE myPhotos – så kan de selv velge hvilke minner fra festen de ønsker å forevige. Alternativt kan dere også dele engangskameraer ut på bordene og selv sørge for å fremkalle engangskameraerne og laste bildene opp. Vi kan fremkalle bildene i mange forskjellige størrelser.

Se våre mange forskjellige fotogaver. Hos oss i CEWE er det gaver til enhver anledning!

Bryllupsfesten er over – hva nå?

Takkekort med et bilde av brudeparet
Si takk til gjestene deres på den mest personlige måten ved å sende et takkekort som dere selv har designet

Etter en så stor fest, hvor det er blitt tatt mange bilder, er det en god ide å forevige begivenheten med en fotobok full av bryllupsbilder. Etter et bryllup er det også god skikk å sende en liten hilsen til dem som var med. Takkekort inneholder vanligvis en kjærlig hilsen hvor man sier takk for gaven, for fremmøtet og godt selskap. Her kan dere velge å bruke bilder fra bryllupsfesten på takkekortet – eller kanskje sende et personlig postkort fra bryllupsreisen.

Kos dere på bryllupsfesten!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.