CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Cewe cards Cewe cards Cewe cards Cewe cards Cewe cards Cewe cards

Bord- og menykort

Lag den perfekte dekorasjonen for festen din!

Uansett om det er til bursdag, bryllup eller jubileum: Personlige bord- og menykort er dekorative på det fine festbordet.

 • Stort designutvalg som passer for mange anledninger
 • Bordkort kan trykkes med gjestenavnene
 • Eksklusivt digitaltrykk
 • Beskyttende laminering
 • 100 % fornøydgaranti
89.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

 • Bordkort (5 x 10 cm)
 • Menykort (14,8 x 21 cm)

Materiale:

 • 300 g/m² - papp (bordkort)
 • 300 g/m² - papp, yttersider med høyglanspapir (menykort)

Innhold:

 • Sett med 10 stk.
 • Til menykort medfølger også konvolutter

Bord- og menykort for festbordet ditt

Skap feststemte omgivelser med personlige borddekorasjoner!

Lag personlige bordkort og menykort helt selv her

Skal du arrangere barnedåp konfirmasjon eller bryllup i 2018? Da har du bruk for elegante og unike bordkort og menykort som kan hjelpe deg med å sette ditt personlige preg på borddekkingen og festens utsmykking. Se her hva vi har av muligheter for å være kreative med våre vakre kort av flott kvalitet og dine egne bilder. Du kan lage kort og invitasjoner til enhver begivenhet med vårt designprogram.

Lag menykortet selv – en personlig appetittvekker på menyen

Ved hjelp av programmets mange designmaler kan du designe din helt egen bordpynt, som for eksempel elegante, morsomme og søte menykort til bryllupet, konfirmasjonen og barnedåpen.

Hjemmelagde menykort

Hva er en god meny uten et flott menykort som presenterer maten på en god måte? Med et menykort du selv har designet presenterer du maten og drikkevarene på en unik og spesiell måte, og menykortet vil ta seg flott ut på bordet, særlig hvis de er i samme design med samme fargetema, eller lignende, som bordkortene.

For å skape den perfekte rammen om den store festen deres, kan dere lage bordkort og menykort i samme design og dermed skape en gjennomgående stil til borddekkingen.

Unike bordkort til årets store fester

Det samme gjør seg gjeldende for bordkortene, hvor du også selv kan lage vakre bordkort til bryllupet, konfirmasjonen eller barnedåpen. Til bryllupet kan du på menykortet sette inn et bilde av det vakre brudeparet, på bordkortet til konfirmasjonen kan du sette inn et bilde av den flotte konfirmanten og et søtt bilde av dåpsbarnet når dere skal lage bordkort til barnedåpen.

Bruker man fremdeles bordkort?

Ja det gjør man faktisk til de fleste store fester. Det er likevel en liten tendens til at man i noen litt mer uhøytidlige sammenkomster er gått vekk fra bordkortet og lar folk sette seg hvor de har lyst. Men til de store festene som brylluper, konfirmasjoner og barnedåp er det fremdeles vanlig å lage en bordplan og sette både bordkort og menykort på bordet.