CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Cewe cards Cewe cards Cewe cards Cewe cards Cewe cards Cewe cards

Bord- og menykort

Lag den perfekte dekorasjonen for festen din!

Uansett om det er til bursdag, bryllup eller jubileum: Personlige bord- og menykort er dekorative på det fine festbordet.

 • Stort designutvalg som passer for mange anledninger
 • Bordkort kan trykkes med gjestenavnene
 • Eksklusivt digitaltrykk
 • Beskyttende laminering
 • 100 % fornøydgaranti
fra 99.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Når du legger produktet i handlekurven, kommer du til å se forventet leveransedato.

Produktinformasjon

Formater:

 • Bordkort (5 x 10 cm)
 • Menykort (14,8 x 21 cm)

Materiale:

 • 300 g/m² - papp (bordkort)
 • 300 g/m² - papp, yttersider med høyglanspapir (menykort)

Innhold:

 • Sett med 10 stk.
 • Til menykort medfølger også konvolutter

Bord- og menykort for festbordet ditt

Skap feststemte omgivelser med personlige borddekorasjoner!

Personlige bord- og menykort for festen din

Lag personlige bordkort og menykort helt selv

Skal du arrangere dåp, konfirmasjon eller bryllup? Da har du bruk for elegante og unike bordkort og menykort som kan hjelpe deg med å sette ditt personlige preg på borddekkingen og festens utsmykking. Se her hva du har av muligheter for å være kreativ med våre vakre kort av flott kvalitet og dine egne bilder. Du kan lage kort med bilder til enhver begivenhet med vårt designprogram.

Lag menykortet selv – en personlig appetittvekker på menyen

Ved hjelp av programmets mange designmaler kan du designe din helt egen bordpynt, som for eksempel elegante, morsomme og søte menykort til bryllupet, konfirmasjonen og dåpen.

Hjemmelagde menykort

Hva er en god meny uten et flott menykort som presenterer maten på en god måte? Med et menykort du selv har designet presenterer du maten og drikkevarene på en unik og spesiell måte, og menykortet vil ta seg flott ut på bordet, særlig hvis de er i samme design med samme fargetema, eller lignende, som bordkortene.

For å skape den perfekte rammen om den store festen deres, kan dere lage bordkort og menykort i samme design og dermed skape en gjennomgående stil til borddekkingen.

Unike bordkort til årets store fester

Det samme gjør seg gjeldende for bordkortene, hvor du også selv kan lage vakre bordkort til bryllupsfesten, konfirmasjonsfesten eller dåpen. Til bryllupet kan du på menykortet sette inn et bilde av det vakre brudeparet, på bordkortet til konfirmasjonen kan du sette inn et bilde av den flotte konfirmanten og et søtt bilde av dåpsbarnet når dere skal lage bordkort til dåpen.

Bruker man fremdeles bordkort?

Ja, det gjør man faktisk til de fleste store fester. Det er likevel en liten tendens til at man i noen litt mer uhøytidlige sammenkomster er gått vekk fra bordkortet og lar folk sette seg hvor de har lyst. Men til de store festene som brylluper, konfirmasjoner og dåp er det fremdeles vanlig å lage en bordplan og sette både bordkort og menykort på bordet.