Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Slik kan du lage fine veggbilder av de beste konfirmasjonsbildene

Få favorittbildene fra konfirmasjonsdagen trykket og rammet inn, og bruk de nye veggbildene til å dekorere og pynte hjemmet med

Etter en herlig konfirmasjonsdag er sikkert kamerarullen fylt til randen med bilder fra den store dagen. Ikke la dem ligge der, gi dem heller en plass på veggen hjemme. Det er både dekorativt og personlig å bruke sine egne konfirmasjonsbilder som interiør. Forskjellige materialer gir forskjellig uttrykk, og vi har et stort utvalg veggbilder og rammer så du selv kan designe det konfirmasjons-veggbildet som passer best inn i stua, i gangen eller på tenåringsrommet. Du trenger bare følge disse tre enkle trinnene for å gjøre ditt eget konfirmasjonsbilde til et flott og stilig veggbilde.

1. Velg ut de konfirmasjonsbildene du ønsker å bruke

Det første trinnet i prosessen sier seg nesten selv: Du må først og fremst bestemme deg for hvilke konfirmasjonsbilder som skal verdiges en plass på veggen. Skal det være et portrettbilde av bare konfirmanten, kanskje et bilde av hele familien samlet, eller bare søsknene sammen? Hvis det er vanskelig å velge kan du vurdere å lage en fotocollage med alle de beste bildene fra den store dagen. På den måten slipper du å måtte velge blant alle blinkskuddene og får i stedet et stykke unik fotokunst.

Du kan selvfølgelig også bestille flere enkeltbilder som veggbilder, og henge dem opp ved siden av hverandre for å skape en flott og levende effekt, eventuelt spre de gode minnene og pynte flere rom med bildene. Det er selvfølgelig også få konfirmasjonsbildet ditt trykket på fotolerret, som fotoplakat, som bilde på tre, på bilde på aluminiumsplate og mere til. Det er et hav av muligheter hos oss, slik at du kan få de perfekte veggbildene fra konfirmasjonsfesten.

2. Finn en flott ramme til konfirmasjonsbildet ditt

Det neste punktet på lista er å få rammet inn konfirmasjonsbildet ditt. En ramme kan være med på å fremheve konfirmasjonsbildene, slik at de tar seg enda bedre ut. Noen typer veggbilder, eksempelvis lerret og forskjellige typer plater er dekorative nok i seg selv og trenger sjeldent en ramme, men for mange andre typer vil en ramme gjøre bildet helt komplett.

Bilderammer kan gi konfirmasjonsbildene dine en stram eller myk look, fremheve bildene eller gi dem et minimalistisk uttrykk. Vi har forskjellige trerammer, plastrammer og metallrammer. Kanskje kan du velge en ramme som passer i temaet dere har brukt i konfirmasjonen? Hvis dere for eksempel har kjørt naturtema kan det være at en plakatlist i nydelig eik er den rette måten å stille ut bildet på.

Mulighetene er mange, så det er bare å gå på oppdagelse i vårt store rammesortiment og finne den som passer deg best. Du kan prøve deg frem ved å laste opp konfirmasjonsbildet i forskjellige materialer og med forskjellige rammer og farger rundt. Da kan du få en fornemmelse av det samlede uttrykket, før du bestemmer deg.

Tips: Se hvordan du kan henge opp bildene dine, slik at de passer best inn i interiøret ditt.

3. Gjennomfør bestillingen av veggbildet ditt

Når du både har valgt ut det rette konfirmasjonsbildet, eller bildene, og har bestemt deg for hvordan du ønsker å ramme det inn, så gjenstår det bare å bestille det. Du kan både designe og bestille bildene dine online på cewe.no, i vår foto app CEWE Fotoverden eller via vårt populære gratisprogram CEWE Fotoprogram.

Tips: Når du har designet ett eller flere veggbilder fra konfirmasjonen, kan du med fordel bestille flere eksemplarer av det samme produktet. Da har du en genial og veldig personlig gave til besteforeldrene liggende klar. De vil uten tvil sette stor pris på et flott konfirmasjonsbilde – eller kanskje enda bedre, et bilde hvor de står sammen med konfirmanten.

Vi håper veggbildene vil pynte flott opp hjemme og minne dere om en herlig dag – god fornøyelse med å lage konfirmasjonsbildene!

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.