Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Kreative juleaktiviteter for barn og voksne

Gjør desember ekstra koselig med tipsene våre: Få inspirasjon til juleaktiviteter med spill, DIYs og julehygge som samler hele familien.

Førjulstiden er så koselig, og du kan gjøre den enda hyggeligere med juleaktiviteter som kan samle familien i vintermørket! Så finn frem stearinlys og pepperkaker og gled dere over morsom lek og kreativitet! Her får du 3 gode tips til juleaktiviteter med personlige bildeprodukter, som kan gjøre førjulstiden og juleferien ekstra morsom for både barn og voksne.

1. Samle familien til morsomme spill – en klassisk juleaktivitet

To små barn sitter ved et bord og legger puslespill
Personlige spill er morsomme og hyggelige for både barn og voksne i julen

Hva er vel bedre underholdning i juletiden enn morsomme spill? Og enda morsommere blir det jo når spillene er dekorert med familiens favorittmotiver! Hos CEWE kan du raskt og enkelt lage ditt eget puslespill med det bildet du ønsker. Vi har fotopuslespill og Ravensburger-puslespill med stor variasjon i antall brikker – en perfekt innendørsaktivitet for alle!

Dere kan også konkurrere i hukommelse med bildelotto med deres egne bilder på kortene. Det er både en hyggelig juleaktivitet og hjernetrim på én og samme tid - smart, ikke sant? Vi kan heller ikke glemme klassiske kortspill, de går aldri av moten! En enkelt kortstokk inneholder et nesten uendelig antall spill, og hos oss får du den med ditt eget bilde på.

Uansett hva familien din foretrekker er vi sikre på at julekosen er sikret med disse personlige spillene.

2. Vær kreativ med fremkalte bilder - DIY

Fremkalte bilder henger i snor fra en gren
Pynt en gren med fremkalte bilder og julepynt

Slipp kreativiteten løs og gjør en hyggelig juleaktivitet sammen med barna, som både innebærer frisk luft og personlige bilder. Gå ut i hagen eller skogen og finn en fin gren dere kan dekorere med masse fremkalte bilder. Hos CEWE kan du fremkalle helt vanlige bilder, eller bestille dem som flotte Art Prints og gjøre litt mer ut av dem. Du kan også stikke innom en av våre butikker, og printe dem på våre ekspressmaskiner, helt supert i en travel førjulstid!

Lim sammen to bilder rygg mot rygg, sett på noen små treklyper og heng dem på grenen med bånd i forskjellige lengder. Dekorer gjerne grenen med kongler, glitter og stas og nyt det personlige julekunstverket hele desember. En genial juleaktivitet som engasjerer og passer for både barn og voksne!

3. Send en koselig hilsen med personlige julekort

Julekort med bilde av en familie på fire ligger på et bord med gaver rundt
Send en koselig hilsen til venner og familie med personlige julekort

Alle elsker julehilsener! Og hvorfor ikke gjøre det til en felles juleaktivitet med familiens minste, å sende personlige julekort til familie og venner? Bestill de flotteste julekortene med deres egne bilder, og la barna skrive koselige små hilsninger i kortene. Er de ikke helt store nok til å skrive ennå kan du jo la dem tegne noe fint? En fin juleaktivitet som gleder mange utenom dere selv, i hele førjulstiden. Design og bestill raskt og enkelt julekortene her.

Psst … gjør litt ekstra ut av juleaktivitetene

Far og datter sitter ved et bord og spiller bildelotto og har et fotokrus ved siden av
Lag et personlig fotokrus til alle i familien og gjør juleaktivitetene enda morsommere

Om det er morsomme spill, DIYs, julekort eller noen helt andre juleaktiviteter dere skal kose dere med, kan dere piffe dem opp litt med personlige krus med bilde til alle i familien. Server varm kakao til barna og kaffe eller gløgg til de voksne i sine egne fotokrus. En liten ekstra morsomhet til juleaktivitetene!

Riktig god fornøyelse med juleaktivitetene! Vil du ha enda mer juleinspirasjon, gaveguider og kreative juleidèer? Se vårt store juleunivers!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.