Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Slik pakker du inn julegavene ekstra fint

Slik pakker du inn julegavene ekstra fint

Gjør deg flid med julegaveinnpakkingen med denne smarte brettemåten, og pynt gaven med et hjemmelaget til og fra-kort.

En godt gjennomtenkt gave fortjener det lille ekstra, så hvorfor ikke legge litt ekstra innsats i innpakkingen og til og fra-kortene på årets julegaver? Vi gir deg vårt beste tips til hvordan du kan gjøre gaven ekstra flott allerede før den er pakket opp! Med en smart brettemåte på julepapiret lager du ”lommer” som du kan plassere pynt og kort i. Les videre for å se hvordan du kan gjøre det selv.

Dette trenger du:

Slik pakker du inn julegaven

Se den korte videoen under for å se hvordan du kan pakke inn julegaven på en lekker måte. Vi har laget et hjemmelaget til og fra-kort på CEWE Fotostasjon.

Innpakking av julegave: steg for steg

For deg som ønsker å ha forklaringen på hvordan du pakker inn julegaven skriftlig – har vi selvsagt det også, med bilder til.

Klipp ut papiret

Å måle opp papiret på forhånd er nøkkelen for å få denne innpakningen til å fungere. Pass på at papiret dekker ca ¾ av gaven du skal pakke inn i høyden, at papiret dekker helt på begge sider, samt at det resterende papiret dekker bunnen av gaven.

Brett ned fra toppen

Plasser gaven på papiret, så det er igjen papir i bunn til ca halve høyden av gaven. Brett ned papiret fra toppen og teip fast. Det er viktig å teipe stramt på alle stegene for at brettene holder seg fine.

Brett inn fra sidene

Deretter presser du inn papiret på sidene for å lage en 45 graders vinkel på papiret. Brett den øverste papirbiten over gaven og teip fast i nedre hjørne. Gjør dette på begge sider. Pass på at papiret ligger helt sammen i brettene, så brettene ikke blir skjeve.

Brett inn neste steg

Nå skal du brette inn papirbitene som er igjen. Pass igjen på at papiret ligger helt sammen i bretten, legg papiret over gaven, og teip fast. Gjenta på andre siden. Den øverste folden kan du velge å brette inn, slik at den blir avsluttet midt på gaven. Teip fast ca der du ønsker å ha silkebåndet rundt gaven.

Lukk igjen i bunn

Lukk igjen gaven i bunn ved å folde inn kortsidene, og deretter brette ned papiret fra langsidene. Teip igjen.

Pynt gaven

Så er gaven ferdig pakket inn og klar for pynt! Vi har pyntet med et hjemmelaget til og fra-kort som er laget på en CEWE Fotostasjon. På fotostasjonene finner du mange fine og søte julemaler du kan bruke til lapper på gavene. Bruk f.eks. bildestrimler som vi har gjort. Du kan også bestille bildestrimler i appen, online eller i fotoprogrammet. Vi har lagt på en tekst som sier hvem gaven er til og fra. Til slutt pyntet vi med litt rød julepynt og rødt silkebånd.

Tips: Vil du gjøre gaven ekstra fin, bruk enten dobbeltsidig tape, lim eller fotokleber-klistremerker slik at tapen ikke vises på utsiden

Julegaven er lekkert pakket inn og klar til å legges under juletreet

Vi vil gjerne se hvordan du pakker inn dine julegaver på en flott måte. Kanskje du bruker vårt tips til julegaveinnpakking, eller kanskje du har en annen kreativ innpakking? Del gjerne med oss på Instagram – tagg @cewe.no.

Personlige julegaver du kan pakke inn på en fin måte

Se de mest populære julegavene fra CEWE. Personlige julegaver er de beste gavene!

Mer jule-kreativitet

Slipp kreativiteten løs med et DIY-prosjekt og lag din egen julepynt.

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.