Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Laster inn..

Personlige invitasjoner til barnebursdag

En bursdag er for mange barn en av de viktigste dagene i året – en dag, som de ser frem til i flere uker, fordi de får oppmerksomhet av alle rundt dem. Som de fleste foreldre, vil du sikkert gjerne gjøre ditt barns bursdag til noe ekstra spesielt ved for eksempel å holde bursdag for barnehagen, fritidsordningen eller familien.

Når dere har bestemt dere for å arrangere bursdag, er det mye der skal planlegges. En av de viktigste tingene å få styr på er å få laget alle invitasjonene til barnebursdagen.

Mange velger å kjøpe de ferdigproduserte barnebursdagsinvitasjonene som man kan få i de fleste supermarkeder. Med hva med å gjøre lidt ekstra ut av denne dagen?

Innbydelser til barnebursdag - enkelt og raskt

Hos CEWE.no kan du enkelt og effektivt lage flotte, kreative og personlige barnebursdagsinvitasjoner. Du velger mellom forskjellige typer kort, herunder postkort, enkeltkort og foldekort i flere størrelser. Du kan også velge mellom en lang rekke designmaler som har barnebursdagstema.

Blant våre designmaler i kategorien barnebursdag, finner du temaer som f.eks. prinsesse, pirat, biler, fotball og dyr, som du fritt kan velge å bruke til dine innbydelser. Uansett om du velger en mal eller ikke, så blir dine innbydelser til barnebursdagen veldig personlige da dere selv innsetter bilder og tekst.

Har dere allerede tatt beslutningen om å lage den personlige invitasjon med deres bilder til barnebursdagen?

Så enkelt er det:

  • Trykk på knappen ”Design her”
  • Velg det ønskede kort under fanen ”Produkt”
  • Velg et designtema under ”Designmal” eller bruk et tomt layout
  • Last opp bilder, f.eks. av bursdagsbarnet, og skriv en personlig tekst
  • Når du er ferdig, legg da dine invitasjoner i varekurven
  • Gjennomfør din bestilling, og etter 4-9 hverdager mottar du din ordre med posten.

Nemmere bliver det ikke at gjøre lidt ekstra ut av dit barns bursdag!

100 % fornøydgaranti på kort og invitasjoner

Vi tilbyder 100 % fornøydgaranti på alle våre kort og invitasjoner. Skulle du likevel mod formodning, ikke være tilfreds med dine barnebursdagsinvitasjoner, så kontakt vår kundeservice innen for 14 dage etter mottagelsen. De sitter klar mandag-fredag fra kl. 8.30-18.00.

Mangler du gaveideer?

Har du behov for en gave til en av de yngste? I tillegg til invitasjoner til barnebursdag, kan du lage masse andre flotte og personlige fotogaver hos CEWE.no.

Ta for eksempel en titt på våre flotte spill og kosedyr, hvor du har muligheten for å innsette et bilde etter eget valg. Eller hva med 12 Faber-Castell fargeblyanter, hvor ditt eget bilde pryder forsiden av metalletuiet? Du kan også lage en kjempe fin fotoklistremerker med bilder af bursdagsbarnet. Det er garantert en unik gave som ingen andre har tenkt på.

Tak et kitt rundt på siden og få inspirasjon til både barnebursdagen og mange andre anledninger!

God fornøyelse med å lage deres egne invitasjoner til barnebursdagen. Vi ønsker ditt barn en fantastisk bursdag!