CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Morsomme invitasjoner

Morsomme invitasjoner

Skal du holde bursdag? Design selv din morsomme invitasjon her!

  • Mange formater
  • Muligheter for effektlakkbehandling
  • Flere forskjellige papirkvaliteter
fra 219.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

  • Foldekort: Klassisk, 13x18 cm, kvadratisk og XL (høy og tverrformat)
  • Fotokort: Klassisk, kvadratisk og XL
  • Postkort: Klassisk og XL

Materiale:

  • Matt papir, uten struktur
  • Blankt papir, uten struktur
  • Strukturpapir, skinnende og med struktur

Morsomme invitasjoner til bursdager og andre festlige anledninger

En morsom invitasjon til bursdagen er det første hintet om at denne festen blir noe utover det vanlige! I invitasjonen kan du sette tonen og gi de inviterte en liten forsmak på hva de kan forvente av festen. En morsom innbydelse trenger ikke bety at du virkelig må legge deg i selen og finne på den morsomste teksten du noen gang har skrevet, nei nei, det går an å gjøre det på andre måter. Tenk på at du faktisk bare trenger et eller flere morsomme bilder, så er tonen satt og du trenger bare skrive tid og sted.

Morsomme innbydelser lager du selvfølgelig her hos CEWE. Vi har et stort utvalg av maler og forskjellige varianter av kort. Du må bare finne den invitasjonen som passer deg, finne det beste bildet ditt og laste det opp, og så sendes invitasjonene dine i posten. Enklere blir det ikke!

Morsomme invitasjoner til 50-årsdag

Feirer du et rund burdag i år? Er det en 50-årsdag på vei? Da skal du vel feire skikkelig! Nå er du midt i livet, og mange ting har falt på plass. Barna er på vei til å bli store og selvstendige, jobben er som den skal være, venninnene er fortsatt der – livet er godt! Inviter til jubileumsfeiring, og la deg feire av venner og familie. Lag de morsomme invitasjonene til 50-årsdagen her. Finn et eller flere morsomme bilder av deg selv, av deg og familien eller deg og venninnene. Inviter familien til middag eller til brunch, eller inviter venninnene ut på klatretur, på handywoman-kurs hos en byggkjede eller bare en koselig dag med deilig tapas, drinker, kos og snakk.

La invitasjonen gjenspeile stemningen og temaet du gjerne vil gi bursdagen din. Finn fram de gøyale bildene dine og lek litt med design, pynt osv., og send de flotteste, morsomste invitasjonene av gårde!

De morsomste invitasjonene er selvfølgelig dem man lager selv!

Uansett om du skal feire et rundt tall eller bare en helt vanlig 35-årsdag, vil du da vel gjerne ha en morsom fest, eller? Den morsomme festen krever en morsom invitasjon, sånn er det bare. Og de morsomste invitasjonene er jo som regel dem man lager selv. Så lek litt med våre flotte design og muligheter for å gjøre innbydelsen din helt perfekt. Lag den enten i fotoprogrammet vårt, på hjemmesiden eller i foto- appen vår.

Morsomme invitasjoner tekst

De morsomme og hjemmelagde invitasjonene er dem man lager selv! Det er dem folk husker og det er dem som får bli hengende på kjøleskapet, selv om festen for lengst er overstått! Teksten i de morsomme invitasjonene skal selvfølgelig ha informasjon om hvem som har fest, hvor og når osv. I tillegg kan du for eksempel skrive invitasjonen din på rim, sette inn noen vitser eller pynte innbydelsene med morsomme bilder. Husk å lage en CEWE FOTOBOK når alle festlighetene er overstått.

God fornøyelse og ha en kjempebra fest!