CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Rund bursdag

Rund bursdag

Her kan du selv designe og personliggjøre innbydelsene dine.

  • Mange formater
  • Muligheter for effektlakkbehandling
  • Flere forskjellige papirkvaliteter
fra 219.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

  • Foldekort: Klassisk, 13x18 cm, kvadratisk og XL (høy og tverrformat)
  • Fotokort: Klassisk, kvadratisk og XL
  • Postkort: Klassisk og XL

Materiale:

  • Matt papir, uten struktur
  • Blankt papir, uten struktur
  • Strukturpapir, skinnende og med struktur

Invitasjoner til 30, 40, 50, 60, 70, 80 eller 90-årsbursdag

Lag bursdagsinvitasjonene dine hos CEWE! Her kan du selv designe og personliggjøre innbydelsene dine. Få ditt eget bilde på, skriv teksten selv og design kortet helt etter din stil, eller bruk en av våre mange designmaler. Runde bursdager skal feires ordentlig, så lag en søt, morsom eller fin innbydelse med bildet ditt og eget design her.

Invitasjon til 30-årsdag

Nå er de ville 20-årene forbi, her kommer 30-årene! Du er fortsatt ung og energisk, så du skal kanskje feire stort. Da kan du lage en morsom og annerledes innbydelse helt som du vil ha den og i tråd med festen du skal feire.

Det er ofte også i 30-årene at barna melder sin ankomst, så kanskje dere skal feire barnedåp også? Barnedåpsinvitasjoner med bilde kan du selvfølgelig også lage her med et søtt bilde av dåpsbarnet på.

Invitasjon til 40-årsdag

40-årene er jo som kjent de nye 30-årene. Det vil altså si at det er nå du skal vise at du har fullstendig kontroll på livet ditt! Design en flott invitasjon som gjenspeiler dette, eller lag en morsomme invitasjoner som viser det stikk motsatte. Hva liker du best? Det seriøse eller tøys og ballade? Eller kanskje en mellomting?

I 40-årene er barna dine kanskje på vei til å bli store, så konfirmasjonen nærmer seg nok med raske skritt. Lag flotte og personlige konfirmasjonsinnbydelser her.

Invitasjon til 50-årsdag

Dette runde tallet er god grunn til feiring! Nå har du nådd en litt mer moden alder, og bursdagene begynner kanskje å være litt annerledes. Men man er på ingen måte gammel mer når man fyller 50, nærmest tvert imot! Livet begynner kanskje å bli litt lettere, barna er store og klarer seg selv, og økonomien ser fornuftig ut. Så nå kan det feires en kjempefest! Design bursdagsinvitasjonen selv, så blir den akkurat sånn du gjerne vil ha den.

Invitasjon til 60-årsdag

Det kan nok ikke benektes at man er kommet litt opp i årene. Men man kan da fint ha en kjempeflott fest allikevel! Nå har det kanskje begynt å komme barnebarn, så nå må du ta stilling til hva du helst vil ha: En koselig fest for familien, som nok blir større og større med svigerbarn og barnebarn? Eller en stor fest for de gode vennene du har hatt i mange år, hvor dere fester hele kvelden og nyter lekker mat? La invitasjonen avspeile hva du liker, og hvor du er i livet.

Kanskje du vil ha bordkort til festen din? Omgangskretsen er ofte stor i den alderen, de heldige har både en stor familie, venner og kolleger som skal inviteres til festen. Og hvis de ikke kjenner hverandre, har nok de fleste en tilbøyelighet til å sette seg sammen med dem de kjenner, og som de pleier å sitte sammen med. Det kan du unngå, og i stedet la dem møte nye mennesker: Lag en bordplan med tilhørende bordkort. Gjør deg noen tanker om hvem som har noe til felles og dermed vil kunne ha noen gode samtaler.

Invitasjon til 70-årsdag

Så kom 70-årene! De fleste er pensjonert som 70-åring, så det er god tid til å planlegge en bra fest og lage flotte, personlige invitasjoner. Kanskje du feirer stor, fin fest og bestiller mat utenfra? I så fall er det også en god idé å lage menykort, så menyen presenteres på flotteste vis.

Når festen er overstått og du kan se tilbake på en forhåpentlig veldig fin sammenkomst med menneskene som betyr mest for deg, kan du enda ikke lene deg tilbake og slappe av. Det skal skrives takkekort til gjestene med en liten hilsen og en takk for sist og for oppmerksomheten.

Bursdagsinnbydelser til de runde feiringene – mange forskjellige design

Våre kort og invitasjoner lages i det designet du har valgt og med bildet ditt påtrykket. Du kan velge mellom mange forskjellige layouter og korttyper. Alle leveres i pakker á 10 stk. og er inklusive flotte konvolutter.

God fornøyelse – og gratulerer med dagen!