CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Plakattrykk xxl
Plakattrykk xxl
Plakattrykk xxl
Plakattrykk xxl
Plakattrykk xxl
Plakattrykk xxl

Fotoplakat collage

Gjør de flotteste motivene dine til et blikkfang!

Velg mellom mange forskjellige formater og designmuligheter – dekorér motivene med bilderamme og passepartout.

 • Tilgjengelig i flere formater
 • Mange utformingsmuligheter, som f.eks. flerdelt veggdekorasjon
 • Stort utvalg av gallerirammer med passepartout
fra 79.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Formater:

 • 43 forskjellige formater
 • 18 bilderammer inkl. passepartout og akrylglass
 • Størrelser fra 20 x 20 cm til 150 x 225 cm

Materiale:

Premiumpapir med silkematt look (240 g/m²)

Rammen som passer din fotoplakat

Presenter fotoplakaten på en stilig måte: Velg blant tre modeller!
Treramme

Få satt din fotoplakat i en galleriramme inkl. passepartout.

Bestill på nett
Metallramme

Få satt din fotoplakat i en galleriramme inkl. passepartout.

Bestill på nett
Plastramme

Tynn kant, stilfull og trendy. En prisvennlig ramme i lett skinnende plast-materiale.

Bestill på nett

Et trenddesign til fotoplakaten din

Motivene dine arrangert på en kreativ måte

Mange utformingsmuligheter for din fotoplakat.

Fotoplakat som collage

Velg blant en rekke utformingsmuligheter!

Vil du lage din egen fotoplakat med flere bilder?

Her kan du lage en stor, flott fotocollage med dine egne bilder. Sett mange, små bilder sammen og fotoplakaten din vil få et nytt og spennende uttrykk. Bildene til collagen kan du dele inn i et tema eller etter farge, og på den måten kan du få flere av yndlingsmotivene dine samlet på én fotoplakat.

Er du ute etter en fotoplakat i sort/hvitt eller en med knallfarger?

Du kan bruke et av dine egne bilder til en fotoplakat eller du kan velge et motiv fra vårt store bildegalleri. Hvis du vil bruke et av dine egne bilder, laster du det opp på hjemmesiden vår. Alternativt kan du kikke i bildegalleriet vårt, hvor motivene er inndelt i kategorier. Uansett om du bruker ditt eget bilde eller et av våre motiver er det enkelt å bestille fotoplakaten din i farger, sort/hvitt eller som fotoplakat med flere bilder.

Se her hvordan du gjør det:

 • Klikk på ’Design her’
 • Velg det ønskede formatet
 • Last opp bildet ditt eller velg fra vårt motiv-galleri
 • Tilføy tekst eller rammer til plakaten, dersom du ønsker det
 • Når du er fornøyd, legg plakaten i handlevognen, opprett en log-in og fullfør bestillingen

Rask levering av fotoplakaten din

Vi gjør vårt beste for at du skal få valuta for pengene dine. Dette gjør seg gjeldende både i forbindelse med kvaliteten på plakaten og med hensyn til levering. Plakaten din er i trykken nesten før du rekker å klikke på ’send bestilling’, så du vil motta ordren din i løpet av 7-11 virkedager. Plakaten trykkes på vårt supermoderne produksjonssite i Tyskland, hvor kun det beste fotoutstyret benyttes.

Fotoplakat 50 X 70 cm

De fleste bestiller fotoplakaten sin i størrelsen 50 x 70 cm. som er en av de mest populære plakaltstørrelsene. Men andre formater og plakatstørrelser kan også være svært dekorative å ha hengende.

Hvor stor plakaten du bestiller skal være avhenger, selvfølgelig, av hvor mye veggplass du har, og hvor mye av den plassen plakaten skal fylle. Fotoplakatene våre lages i formatene 3:2 og 4:3, samt kvadratiske formater, panoramaformat og rammeformat. Innenfor hvert format har du mulighet til å bestille fotoplakater i det formatet og de størrelsene som passer deg.

Så bestill en XXL-plakat i det klassiske fotoformatet eller i kvadratisk- eller panoramaformat. Vi har noe for enhver smak og til enhver vegg!

Pris og kvalitet på fotoplakater

Vi produserer alltid fotoplakater i den absolutt beste kvaliteten. Hvis du vil kjøpe fotoprodukter og plakater til fordelaktige priser så meld deg på vårt nyhedsbrev og hold øye med de rabattkodene vi, stort sett alltid, sender ut. Kanskje du er heldig og det på et tidspunkt kommer rabatter så du kan kjøpe en stor, flott fotoplakat til tilbudspris.

Plakater med egne bilder

Hvis du har laget din egen plakat selv, har du nok tenkt nøye over hvilket bilde du ville ha på plakaten. Plakater med egne bilder gir hjemmet ditt og innredningen en personlig touch, og det er en forholdsvis billig og enkel måte å få nye veggbilder på.

Bilder til plakaten din

Hvis du gjerne vil lage din egen plakat, men mangler litt inspirasjon til motivene, kan du lese videre her:

 • Ta en titt i motivgalleriet vårt. Her finnes all verdens bilder du kan bruke til fotoplakaten din. Motivene er delt inn i kategorier, så det er enkelt å finne fram. Det er ikke sikkert du finner akkurat det motivet du kunne tenke deg til din lag-selv-plakat, men du kan i hvert fall bli inspirert.
 • Kikk gjennom bildene dine. Kanskje det gjemmer seg et fantastisk fint bilde eller et stemningsfullt naturbilde du har tatt selv en gang?
 • Det kan også være fotoplakaten din skal være med et bilde av familien, av de gode, ville ungene eller av din bedre halvdel. Prøv å forestille deg et kult motiv av hele banden for eksempel i svart/hvitt? Det er veldig stemningsfullt, og er et vakkert motiv å ha hengende.
 • Finn motiver i hjemmet ditt og hverdagen din også. Ta eventuelt noen nye bilder hvor du går nære motivet. Prøv på denne måten å ta nærbilder av vakre planter, portrettbilder av barna dine osv.
 • Du kan også se rundt på nettet og finne fine og dekorative bilder. Dermed får du fortsatt en fotoplakat du selv har laget/ selv har valgt motiv til, selv om det ikke er et bilde på som du har tatt selv. Det finnes mange hjemmesider hvor du helt gratis kan bruke bildene, men det er også noen som er beskyttet av opphavsretten. Så se deg godt for, så du ikke gjør noe feil.

Kanskje du har blitt så inspirert at du allerede har masse gode idéer til bilder til fotoplakaten din? Lag en fotovegg ! Det er en veldig dekorativ og kreativ måte å bruke bildene dine på. Fotoveggen kan bestå av plakater med dine egne bilder som på forskjellig måte passer sammen enten i tema eller i farger eller lignende.

Fornøydgaranti

Når du lager produkter med dine egne bilder her hos CEWE, gir vi deg 100 % fornøydgaranti. Det betyr at du kan få et nytt veggbilde eller få pengene dine tilbake hvis bildet ikke har blitt sånn du ville det skulle være. Kontakt kundeservicen vår hvis du ikke er fornøyd med veggbildet ditt.

God fornøyelse!

Husk også at du kan lage fotobøker hos oss.