CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag babybok med bilder og din egen tekst Babybok

Fødselsplakat

Lag en personlig fødselsplakat med bilde, navn og informasjon

  • Velg et bilde av barnet ditt som nyfødt
  • Velg en av våre 2 designmaler samt mulighet for effektlakk
  • Dedikert plass til tekst og ditt eget bilde
fra 79.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Lag en helt unik fødselsplakat

Velg blant våre design og sett inn ditt eget bilde, pynt med clip-arts og egen tekst. Perfekt til barnerommet eller på en spesiell plass i stuen. Et dyrebart minne for livet.

Hva er en fødselsplakat med eget bilde?

En fødselsplakat er en personlig plakat til veggen med det mest dyrbare minnet: Et bilde av sønnen eller datteren din som nyfødt og personlig informasjon som fødselsvekt, lende og tidspunkt. Her hos CEWE kan du velge en av våre fine designmaler og sette inn ditt eget bilde og personlig tekst.

Lag en personlig fødselsplakat med navn og eget bilde

Få mer inspirasjon under og se hvordan du bestiller en personlig fødselsplakat - enten til deg selv eller som den fineste dåpsgaven
Lag din egen fødselsplakat i vårt fotoprogram på datamaskinen

Hvordan bestiller du?

  • Velg design
  • Velg om du vil legge inn ditt eget bilde av den nyfødte eller lage den uten bilde
  • Fyll inn tekstfeltene med fødselsinfo rundt: vekt, lengde, tidspunkt og kanskje sted
  • Bestill

Lag et minne fra den største dagen

En fødsel er et ubeskrivelig øyeblikk! Alle fødsler er forskjellige, men kjærligheten til sitt barn er den samme og livsforandrende for alle. Derfor er minner om ens barns fødsel så spesielle, og samtidig er det viktig med de unike minnene. Med en fødselsplakat får du et sånt spesielt og personlig minne som du kan henge på veggen.

Fødselsplakat i gave

Gi en fødselsplakat som den mest personlige gave

En fødselsplakat er en opplagt personlig gave enten til dåpen, navnefesten eller i "fødselsgave". Du trenger bare et bra bilde og de rette opplysningene, så kan du sette i gang med å lage den mest personlige gaven med det samme.

Velg "Baby" under anledninger og se de to designmalene, hvorav den ene også kan lages med effektlakk.

Hva annet kan du lage med dine søte babybilder?

Kanskje du også vil forvandle noen av de mange fine babybildene til flotte veggbilder - for eksempel på fotolerret eller som forstørrelser i ramme. Du kan også sette dem i en fotobok som en babybok og bla igjennom de store øyeblikkene fra den første tiden.

Eller lag invitasjoner med bilde til dåpen eller navnefesten.

Flere idéer som kanskje også er relevant for deg

En unik fødselsplakat med eget bilde

Personlig fotoplakat med navn og eget bilde til deg selv eller som gave

En fødselsplakat markerer det unike ved hvert enkelt barn. Den kan henge i hjemmet ditt som en daglig påminnelse med det mest spesielle minnet: da du ble mor. En fødselsplakat er mye mer enn bare informasjon om den nyfødte. Den gir glede og symboliserer begynnelsen på et nytt kapittel i livet og på et lite nytt liv. Og uansett om det er den første eller den tredje fødselen i familien, er fødselsplakaten en fin måte å markere det lille nye familiemedlemmets ankomst.

Her hos CEWE er det spesielle at du kan lage fødselsplakaten med eget bilde. Du setter sammen et visuelt minne fra den allerførste tiden med den spesifikke informasjonen for ditt barn: fødselstidspunkt, størrelse og sted. Kanskje får akkurat fødselstidspunktet deg til å huske når riene startet, hva du gjorde i forkant, når dere dro til sykehuset og kanskje når du kom hjem med din lille sønn eller datter. Derfor er det ett så dyrebart minne å ha hengende i stuen, på soverommet eller kontoret.

Design din egen fødselsplakat

Når du lager fødselsplakaten hos CEWE kan du velge mellom flere maler som du kan sette ditt eget preg på. Du kan også velge å designe den helt fra bunn av uten en mal, også kommer rammene med på kjøpet! Dette er en god idé, hvis du for eksempel selv er vant til å jobbe med design og har noen spesifikke idéer.

Du kan sette et bilde på, fra sønnen eller datteren din var helt nyfødt, eller du kan velge et litt senere babybilde. Hvis dere har vært hos fotograf, og du gjerne vil bruke et av de profesjonelle bildene eller har tatt et skikkelig bra portrettbilde selv.

Ramme eller plakatlist

Du kan sette plakaten i en ramme eller du kan velge vår plakatlist i tre, som har et flott, stilrent design.

Dekorer med en fødselsplakat

Det gir et fint uttrykk å ha en fint innrammet fødselsplakat hengende i stuen eller på veggen på barnerommet. Det skaper ikke bare en iøyefallende veggdekorasjon, men det bringer også glede og betydning til rommet. Hver gang du ser på plakaten vil du bli minnet om det spesielle ved å ha blitt mor og kanskje den første tiden i babyboblen.

Vil gjerne dekorer hjemmet ditt med enda flere personlige veggbilder? Da kan du leve våre tips til dekorering med veggbilder.

Gi en fødselsplakat i gave

Fødselsplakater kan også være en fantastisk gaveidé til familie og venner. Å gi en personlig plakat som gave viser at du har tenkt på detaljene og ikke bare kjøpt en tilfeldig gave. En fødselsplakat kan være en gave til venninnen din eller en gave til henne i familien som ellers har alt.Det gjør ikke noe at det er flere år siden hun ble mamma. Kanskje hun til og med ønsker seg et minne fra fødselen av barnet sitt enda mer nå.

Det er en personlig gave som varer i mange år fremover og alltid kan starte en samtale når gjester ser fødselsplakaten i hjemmet. Uansett om det er ditt eget barns fødsel eller en gave til noen du er nær med, er en fødselsplakat en måte å fange et unikt øyeblikk i livet og gjøre det til en del av hverdagen og din daglige dekorasjon.