CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Gledelig jul bilder

Gledelig jul bilder

Bilder fra julen er ofte noen av de mest stemningsfulle og søte bildene vi har.

 • Stilige designmaler
 • Tilføy enkelt din egen tekst
fra 89.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

 • Deko print: 18x18, 20x20 og 20x30
 • Retro prints: 10,2x12,7
 • Kvadratisk print: 12,7x12,7
 • Bildestrimmel: 14,x5x5,2

Materiale:

 • 300 g/m² papir
 • 305 g/m² Fine Art matt papir

Gledelig jul med bilder

Gledelig jul! Bilder fra julen er ofte noen av de mest stemningsfulle og søte bildene vi har. Mange ganger fortjener de en hel fotobok eller et helt fotoalbum for seg selv, eller de blir brukt til julekort til familie og venner året etter.

Si gledelig jul med bildene fra julaften

Det er opplagt å bruke de søte og morsomme julebildene fra fjorårets jul til julekortene du skal skrive i år. Lag selv årets julekort her hos Cewe, hvor du kan velge mellom forskjellige typer kort som trykkes med dine egne beste bilder på. Dermed har du en søt og personlig hilsen til venner og familie, som er heldige mottakere av julekortet.

Bildene sier alt – også gledelig jul!

Det trenger faktisk ikke stå så veldig mye på kortet, alt etter hvilken smak man har. Ofte er et bilde fra julen og et Gledelig jul skrevet på, nok. Noen ganger er det sånn at less is more. Se her hvordan du lager et sånt kort:

 • Velg det kortet du vil lage og last opp bildet ditt
 • Skriv Gledelig jul på bildet. Du kan velge mellom forskjellige skrifttyper og størrelser, så det kommer til å se kjempefint ut. Det kan stå over, under eller bortover bildet, hvis du gjør skriften litt gjennomsiktig.
 • På baksiden eller innsiden av kortet, alt etter hvilken type du har valgt, kan du skrive en litt lenger hilsen hvis du vil.

Bilder fra en gledelig jul i en fotobok

Julen er noe ganske spesielt, men noen er mer spesielle enn andre. Har du mange gode og stemningsfulle bilder fra en god jul, kan du vurdere å lage en fotobok. Bygg den opp kronologisk, også med bilder fra forberedelsene til julen. Det kan for eksempel være følgende bilder:

 • Da dere var ute og fant juletre og kjøpte julegaver
 • Da pappa pyntet hagen med julelys og blinkende reinsdyr på taket
 • Selve julemiddagen og det fint dekkede bordet
 • De søte barna med (jule)lys i øynene og fanget fullt av julegaver

Husk også mange bilder av gjestene og familien, det er tross alt bilder med våre kjære vi setter mest pris på. Du kan også bruke julebildene dine hvis du lager en fotokalender eller en personlig almanakk, som bilder i desember måned.

Det er en gratis fornøyelse å se bilder fra en gledelig jul når først bildene har blitt fremkalt. Å gjenoppleve den koselige tiden koster ikke noe, og det er noe hele familien kan kose seg med sammen. Så knips løs når som helst det er mulighet for det, og lagre bildene dine. Da kan du senere ta stilling til hvilket fotoprodukt du skal lage.

Gledelig jul-bilder til Facebook

Bilder med gledelig jul brukes også ofte på Facebook. Det er her vi rekker ut til hele venne- og bekjentskapskretsen på én gang, så mange synes det er enkelt å legge ut et bilde og skrive Gledelig jul. Hvilke bilder som egner seg til å si Gledelig jul på Facebook er smak og behag. Mange synes det skal være morsomme bilder av barna, andre liker tradisjonelle, oppstilte familiejulebilder.

Andre igjen går en helt annen vei, og vil gjerne vise alt det uperfekte i den ellers perfekte verdenen som ofte vises på sosiale medier. De poster bilder av den svidde juleribba de glemte i ovnen, barna som har rasert alt gavepapiret og bilen som punkterte på motorveien på vei til en koselig julekveld hos mormor og morfar. Sånn er jo julen også – og det gir gledelig jul-bilder til Facebook!

Fremkall julebildene dine

Fotofremkalling er fortsatt en stor del av fornøyelsen. Selv i vår digitale tidsalder er det noe spesielt ved å sitte med en bunke fremkalte bilder og kose seg og snakke om de morsomme og gode stundene på bildene. Bildene kan du sette i et fotoalbum, eller du kan sette dem i rammer og lag din egen fotovegg. Det er mange muligheter for å bruke dine egne bilder på kreative måter, både til hilsener til jul og andre anledninger og til å lage flott og personlig dekorasjon til hjemmet ditt i form av veggbilder, fotogaver og andre spennende ting. Du kan også alltid finne gaver til ham og gaver til henne - det er noe for enhver smak og enhver pengepung.

God fornøyelse!