CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Minnebok

Minnebok

Bok full av minner

 • Stort utvalg av formater
 • Personlig design
 • Effektlakk for de fleste formater
79.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

 • Stor og Stor panorama
 • XL
 • XXL og XXL panorama
 • Kvadratisk
 • Kompakt panorama
 • Liten og Mini
 • Kids
 • Pure

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, høyglans eller matt
 • Fotopapir blankt, matt eller premium matt

Lag din egen minnebok

Tenk å ha en hel bok full av minner om den store dagen eller den beste opplevelsen! Kunne det ikke være deilig å synke ned i sofaen og oppleve jordomseilingen, sommerfesten eller barnedåpen en gang til? Lag en fotobok som minnebok over noe spesielt i livet ditt. Det kan være en person, en opplevelse eller en periode i livet ditt du gjerne vil kunne lagre på en ganske spesiell måte. Les videre her og bli inspirert og få idéer til minneboken din.

Minnebok-idéer

Minner er noe vi alle sammen har og noe vi som regel gjerne vil spare på. Vi gjemmer minnene i hjertet, men er vi heldige å ha fine bilder, vil vi vel også gjerne spare dem på en veldig fin måte. Her kommer minneboken din inn i bildet! Du designer selv fotoboken din så den blir akkurat den minneboken du vil ha. I tillegg til å sette inn bilder, kan du også ta bilder av billetter, menykort, og hva som ellers minner deg om den gode opplevelsen eller den fine perioden i livet ditt du vil lage en minnebok om. Du kan faktisk også sette inn videoklipp i minneboken din, hvis du har filmet noe gøy, søtt eller fint du gjerne vil spare på.

Idéer til minneboken din:

 • Baby-minnebok: Åh ja, tiden med en baby flyr virkelig av gårde! Når man både skal være barnevakt, matmaskin, sjåfør og bleieskifter, er det ikke så mye tid til å sitte og kose seg med å lage en babybok. Men selv om det er mye å se til med en liten en, har du forhåpentligvis hatt tid til å ta noen morsomme og søte bilder av vidunderet, har du ikke? Og nå som han kanskje er litt større og kan underholde seg selv i hele 10 minutter av gangen, kan det muligens være tid til å gå i gang med en minnebok om livet med babyen. Da er en personlig konfirmasjonsgave om mange år også i boks – og den skal nok få latter fram hos konfirmanten! Du kan også lage minneboken som en babyalbum, som tåler å bli bladd i av babyen og derfor holder så lenge at den blir til en minnebok.
 • Konfirmasjonsminnebok: I tillegg til baby-minneboken, kan man også lage en minnebok over selve konfirmasjonen. Den skal selvfølgelig først lages når den store festen er overstått, og konfirmanten vil sannsynligvis bli veldig glad for å få en bok med masse minner fra konfirmasjonen sin. Knips løs helt fra de første forberedelsene hvor dere lager innbydelser og kjøper klær sammen, og når han kommer hjem fra konfirmasjonstur og er megatrøtt men veldig glad.
 • Folkehøyskoleminnebok: Et opphold på folkehøyskole glemmer man aldri! Men det er allikevel fint å ha en minnebok om folkehøyskolen med bilder av rommet, romkameratene, turer dere har vært på, leirbål om kvelden og en video med felles allsang akkompagnert av Sigurds akustiske gitar. Og selvfølgelig massevis av bilder av dem som gjorde året så bra; vennene og lærerne. Kanskje du har hilsener fra dem alle i form av håndskrevne lapper og lignende, dem kan du også ta et bilde av og sette i folkehøyskoleminneboken. Med denne boken har du også den perfekte gaveidéen, hvis du fortsatt har kontakt med noen av vennene fra folkehøyskolen og blir invitert til bursdag hvor du skal ha med en bursdagsgave eller vertinnegave
 • Du kan også lage minneboken din som en årbok, hvor du setter inn bilder fra året ditt.

I tillegg til de fantastiske idéene våre her kan du jo også lage en minnebok om tiden på videregående, backpacker-turen med venninnen din, husbyggingsprosjektet, sommeren 2020… Alt du gjerne vil spare på gode minner fra, kan du lage din egen minnebok om. Store og små minner, alle de gode har fortjent å bli lagret og passet på og å bli tatt fram i ny og ne og for å nyte dem en gang til.

Lag minneboka di fortløpende

Det kan virke som en stor oppgave å lage en minnebok helt på tampen av året, eller perioden boka skal være fra. Denne prosessen kan du gjøre mye enklere ved å lage boka fortløpende. Bruk appen vår; CEWE myPhotos og opprett en begivenhet eller en mappe, for eksempel “Minnebok 2021”, og tilfør de bildene du ønsker etter hvert som du tar dem. Da går det som en lek å sluttføre og se over boka når perioden er over. I tillegg får du noen store fordeler!

 • Venner og familie kan gis tilgang og kan på den måten tilføye bilder til den samme begivenheten.
 • Du unngår formatproblemer, slik som ofte oppstår med for eksempel HEIC-formatet til Apple. Disse konverteres automatisk av Cewe myPhotos.

Les mer her om hvordan du enkelt installerer appen og kommer i gang med å overføre bilder, både fra Apple- og Androidtelefoner.

Minnebok med tekst

Som med alle de andre fotobøkene våre, kan du sette inn tekst i minneboken din. Det er helt opp til deg hvor mye plass du vil bruke på tekst, og om det skal være i form av snakkebobler eller et par linjer her og der. Du har mulighet for å velge mange forskjellige skrifttyper og størrelser, så finn det du synes er fint og som passer til minnebokens design.

Hvordan lager jeg min egen minnebok?

Det første du må gjøre er å finne minnene! Fram med skoesken fra skapet og kassene under sengen med utklipp, billetter, kjærlighetsbrev, analoge bilder osv. og i gang med å ta bilder av det du vil ha med i minneboken. Se også gjennom alle bildene dine på telefonen, pc-en og der du ellers lagrer bilder. Opprett deretter en mappe til bildene som skal med, velg fotoboken du vil bruke som minnebok og gå i gang med å designe og laste opp bilder. Hvis du oppretter deg som bruker, kan du til og med lagre minnebokprosjektet ditt og ta en pause innimellom og jobbe videre med den igjen når du blir inspirert. Hvis du er i tvil om noe, kan du velge å lese mer om hvordan du kan lage din egen fotoalbum.

God fornøyelse!