CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Faber-Castell akvarellblyanter i metalletui

med 24 Goldfaber Aqua fargeblyanter

Lag kreative akvarelltegninger med et personlig etui

24 Goldfaber Aqua-akvarellblyanter

  • Lysbestandig farge
  • Myke, intensive fargetoner
  • Høykvalitets pigment
  • Vannnløselig farge
  • Holdbar konstruksjon med bruddbeskyttelse
449.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Produktinfo:

24 Goldfaber Aqua-akvarellblyanter

  • Lysbestandig farge
  • Myke, intensive fargetoner
  • Høykvalitets pigment
  • Vannnløselig farge
  • Holdbar konstruksjon med bruddbeskyttelse

Trykkflate:

21,5 x 18,7 cm

Farge:

24 fargeblyanter. Hvitt metalletui med ditt eget bilde på.

Design:

Velg mellom flere ulike designmaler

En verden full av farger

Skap vakre kunstverk med fargeblyanter av høy kvalitet fra Faber-Castell. De 24 fargeblyantene beskyttes av et metalletui med bildet ditt på, og du kan til og med bruke blyantene sammen med en pensel for ekstra kreativitet siden fargene er vannløselige. Pynt fremsiden på etuiet med et bilde av for eksempel noen du er glad i, et reiseminne eller et annet favorittbilde. Perfekt som gave til kunstnere og andre kreative personer. Se også våre fargeblyanter som vil glede hvert et vordende skolebarn.

Akvarellblyanter Faber Castell: De beste akvarellfargene med eget bilde

Elsker barnet ditt å tegne og male? Eller har kanskje moren eller venninnen din en kunstnerisk side, som de elsker å videreutvikle?

Da har vi et skikkelig fint gavetips – nemlig personlige akvarellblyanter. De er personlige fordi du kan dekorere etuiet med et bilde som du selv velger.

Samtidig er de fra kvalitetsmerket Faber-Castell, så de er personlige uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Faber-Castell kjennetegnes med høy kvalitet, og fine kreative gaver.

Gled det kreative barnet ditt med akvarellblyanter

Det gir ro og glede når barn fordyper seg i kreative sysler, så du ønsker kanskje å styrke og oppmuntre barnet ditt enda mer.

Det kan du gjøre med våre akvarellblyanter med personlig bilde på etuiet, for de fleste barn vil synes at det er moro med deres eget bilde på forsiden. Det skaper gjenkjennelighet og glede.

Hvilket bilde skal du sette på etuiet til akvarellblyantene?

Det avhenger jo helt av mottakeren – alder like mye som interesser og personlighet. Det kan for eksempel være et smilende bilde av barnet – til barnet selv. Eller om gaven er til en tenåring, vil han eller hun garantert heller ha et bilde med vennene eller et stemningsbilde fra sine andre interesser, f.eks. håndball eller fotball. Voksne vil muligens ha et ferieminne eller et familiebilde på etuiet.

På denne måten kan mottakeren bli glad hver gang han eller hun finner frem akvarellblyantene sine, og starter på akvarellbildene.