Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Reisebilder

6 personlige måter å bruke reiseopplevelsene dine på

Få mye mer ut av reisebildene dine – vi har et stort utvalg av personlige fotoprodukter som kan ta vare på ferieminnene dine på en unik måte

Gi liv til reisebildene dine! Bruk bildene fra ferien på flotte, personlige bildeprodukter som kan spre glede og minne deg om fantastiske reiseopplevelser, hver dag. Kanskje har du allerede samlet familiens reiseminner i en CEWE FOTOBOK, men det finnes mange andre bildeprodukter som også er perfekte til alle de beste feriebildene. Her får du 6 idéer til morsomme, fine og hyggelige måter å ta vare på reiseopplevelsene dine på.

Fremkall bildene av reiseopplevelsene dine

Fremkalte bilder med reisemotiver ligger på et trebord
Bring feriebildene dine til live ved å fremkalle dem som fine printbilder som du kan pynte hjemmet med

Ingenting kan vekke reiseminnene til live som å kunne bla i fysiske bilder. En skjerm vil aldri kunne gi deg følelsene, varmen og stemningen på samme måte! Fremkall bildene fra reisen din og gled deg til å få gjenoppleve den på en hyggelig måte, sammen med dem du deler minnene med. Fremkalling av digitale bilder er både raskt, enkelt og trygt hos oss, og du kan velge mellom mange forskjellige formater og papirtyper i høy kvalitet. Bruk for eksempel de fremkalte bildene som små kunstverk til å pynte opp forskjellige steder hjemme, så kan minnene fra reiseopplevelsene dine vekke glede hver eneste dag.

Tips: Du kan også fremkalle bilder av reiseopplevelsene dine som stilige Retro prints, fine bildestrimler eller flotte Kadratisk print.

Tips: Gi reisefølget ditt en personlig gave fra hjertet – fremkall reisebildene deres og få dem levert i en smart bildeboks du kan gi bort i gave.

Puslespill med motiv av de beste reiseopplevelsene

Puslespill med motiv av tre mennesker som sitter på et fjell. I bakgrunnen står et brunt telt
Få trykket reisebildene dine på et personlig puslespill – velg antall brikker selv

Velg ut det flotteste bildet fra reisen deres og få det trykket på et personlig puslespill. Da kan du samle familien rundt bordet for å kose dere med å sette sammen brikkene til det endelige feriebildet. En morsom og hyggelig måte å bruke ferieminnene på som kan samle familien om de gode reiseopplevelsene dere har sammen. Mens dere pusler, kan dere minnes og snakke om de store og små opplevelsene dere hadde på reisen. Vi har puslespill som egner seg til både barn og voksne, med at fra 112 brikker, og helt opp til 2000 brikker, i et Ravensburger-puslespill.

Tips: Et puslespill er en super leke! Gi for eksempel et personlig puslespill med et feriemotiv i gave til barna dine.

Skål i gode ferieminner

Emaljekrus med reisebilder står i sand
Du kan dekorere mange forskjellige fotokrus med favorittbildene dine fra reisen

Nyt morgenkaffen med et personlig krus som du har dekorert med ett eller flere av feriebildene dine. Vi kan ikke love at kaffen smaker bedre, men vi tør garantere at det blir ekstra hyggelig å nyte en kopp når bildene på kruset sprer glede og minner deg om gode reiseopplevelser. Du kan designe mange typer krus med bilder, alt etter hvilken type fotokrus du foretrekker – enten du vil starte dagen med et fint porselenskrus, ta med deg en solid emaljekopp på tur eller skape litt magi rundt reiseopplevelsene med et vaskeekte tryllekrus!

Tips: Gi alle i familien et personlig fotokrus med bilder fra reisen og skål i fotokrusene mens dere snakker om de gode opplevelsene.

Tegn og mal reiseminnene

Åpent etui med fargeblyanter, samt lukket etui med et bilde på utsiden av to jenter foran en blå dør, ligger på et lyst teppe
Gi barn og andre kreative sjeler kvalitetsblyanter til å tegne og male ferieminner med

Tegn og mal de beste ferieminnene sammen med barna, med kvalitetsblyanter fra Faber-Castell. Blyantene fås som både vanlige fargeblyanter og som akvarellblyanter. Begge settene ligger trygt i et flott metalletui som du kan dekorere med ditt favorittreisebilde. Kanskje kan barna ha glede av å selv få velge sitt beste bilde til å få trykket på etuiene – og så får barna sine egne, unike blyantetui det er umulig å forveksle. Kos dere med å tegne og skravle om noen av de gode reiseopplevelsene deres.

Tips: En perfekt gave fra hjertet, til barna og andre kreative sjeler!

Fotomagneter med reiseopplevelser

Fotomagneter i hjerteform og kvadratisk form med reisebilder
Lag reisebildene dine om til personlige fotomagneter som du kan dekorere f.eks. kjøleskap og oppslagstavlen med

Dekorer hjemmet med fine fotomagneter med motiver fra familiens reise! Velg ut forskjellige reisebilder fra ferien og få motivene trykt på magnetene. Det vil pynte opp kjøleskapet eller oppslagstavla. Fotomagnetene kan finnes både som små kvadrater eller som hjerter. Gjør reiseopplevelsene til en del av innredningen og kos dere med å gjenoppleve ferieøyeblikkene hver gang du åpner kjøleskapet, eller henger handlelista på oppslagstavla.

Tips: Fotomagnetene er enda en god gaveidé, de er både flotte og funksjonelle.

Bruk reiseopplevelsene i en fotokalender

Gled deg til å gjenoppleve gode reiseminner hver måned i en unik fotokalender

La hver eneste måned minne deg om herlige reiseopplevelser! Velg ut noen av de fineste, morsomste og mest spesielle bildene fra familieferien og sett dem inn i en personlig fotokalender. Den kan hele familien hygge seg med å bla i, måned for måned. Gjenopplev en ny reiseopplevelse hver måned og la fotokalenderen pynte opp på veggen, bordet eller kontoret. Uansett om du foretrekker en veggkalender, en bordkalender eller en avtalekalender, har vi er stort utvalg i både formater og papirtyper som vil passe perfekt til reisebildene dine.

Tips: Du kan selv bestemme hvilken måned fotokalenderen din skal begynne med.

Design og bestill dine fotoprodukter

Krus, puslespill og fremkalte bilder med reisemotiver ligger på et lyst trebord
Vi har et stort utvalg av personlige fotoprodukter som passer perfekt til reiseopplevelsene dine

Du kan designe reisebildeproduktene dine på flere ulike måter - og du gjør prosessen ekstra rask og lettvint dersom du først laster opp og organiserer feriebildene dine i CEWE myPhotos. Så kan du for eksempel lage bildeproduktene dine i vårt populære fotoprogram, hvor det venter et helt univers av designmuligheter du kan utforske. Hvis du foretrekker å lage produktene dine på telefonen, kan du hente vår prisvinnende foto app. I appen finner du et stort utvalg produkter du enkelt kan designe og bestille, hvor og når som helst. Et tredje alternativ er å designe ferieproduktene dine online på CEWE.no. På hjemmesidene våre kan du også finne inspirasjon til mange andre flotte produkter – for eksempel kan du forevige ferieminnene i en personlig fotobok eller lage en unik fotocollage av reisebildene dine.

God fornøyelse!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.