CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Leksekalender

Kalender med dine egne bilder

 • Forside med eget bilde
 • Fast, gjennomsiktig folie beskytter innbindingen
 • Variabel startmåned
fra 299.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

ca 15 x 21 cm

Innhold:

 • 128 sider med kalender
 • 28 bildesider
 • Spiralrygg

Papirtyper:

Digitaltrykk standard

Leksekalender med dine egne bilder

Gjør leksene litt gøyere med en leksekalender fra CEWE! Lag en personlig kalender med bilder av barna eller yndlingsbildene deres trykket på.

Noen barn liker å gjøre lekser og hiver bøkene opp av skolesekken så fort de har kommet innenfor døra. For andre er leksene virkelig ikke gøy… Med en søt og personlig fotokalender kan du pakke leksene inn så det blir appetittlig og noe man får lyst til å sette i gang med. Det er i hvert fall gøy å få tatt hull på leksene når man kan kikke i en flott kalender med yndlingsbildet på forsiden.

Hvordan lager du en leksekalender?

 • Last ned vårt gratis fotoprogram og åpne det.
 • Velg den typen kalender du vil lage. For å lage en leksekalender må du velge CEWE KALENDER, så Planleggingskalender og deretter Studiekalender.
 • Da er du klar til å designe leksekalenderen. Du kan velge forskjellige design og sidelayouter, og du kan sette inn dine egne bilder eller noen du vet barna liker å se på.
 • Avslutt med å pynte med cliparts og se gjennom kalenderen din om den er som den skal være.
 • Legg den i handlekurven og logg inn og fyll ut de relevante opplysningene.

Hvem trenger en leksebok?

Alle skolebarn vil ha glede av en leksekalender, både store og små. De yngste skolebarna kan raskt ta fotokalenderen opp av sekken og skrive inn leksene.

Lag også en leksekalender til barnet ditt med utfordringer. Leksebøker er en veldig god idé til barn med utfordringer. Det er ikke alltid de har oversikt over nettilgang eller husker å få logget på og få kikket der. Og så er det jo enklere å ta lekseboken opp av sekken og få et raskt overblikk over dagen eller uka, særlig hvis det er et veldig fint bilde på kalenderen.

Hvilke bilder skal du velge til kalenderen?

Hva gjør barnet ditt glad? Hva liker hun å kikke på? Du kan pynte fotokalenderen med bilder du selv har tatt, eller som barna har tatt og gjerne vil ha trykket på kalenderen. Med mindre kalenderen er til en bursdagsgave, kan dere eventuelt lage den sammen? Da kan barna være med på å bestemme designet og hvilke bilder som skal på.

 • Det kan for eksempel være et bilde av hele familien hvis du holder på å lage en leksebok til det lille barnet. Når han da tar fotokalenderen fram på skolen for å skrive lekser i, får han en liten koselig hilsen hjemmefra.
 • Til den store skolejenta er det kanskje en idé med en kalender med bilder fra ridestevnet, pysjamaspartyet med alle jentene eller med bestevenninnen?
 • Og til den store skolegutten; hva med et bilde av alle guttene fra fotballen? Eller lekekameratene hjemme fra gata? Eller de små marsvinene? Eller… ?

Hva kan du skrive i leksekalenderen?

Lekser – selvfølgelig! Men også andre ting kan være bra for barnet å ha skrevet ned i kalenderen. For eksempel timeplanen, så barnet enkelt kan slå opp og se hva han skal ha i neste time, når de skal ha matte igjen neste gang, og når det egentlig er SFO-tid.

Mange barn liker faktisk godt oversiktlighet og klarhet over hva de skal og når. Så i tillegg til lekser kan du også skrive inn fritidsaktiviteter som sport og klassearrangementer i leksekalenderen. Det kan også være en god idé å skrive inn lekeavtaler og andre avtaler med familien i helga.

Se vårt store utvalg av fotokalendere

Her hos CEWE kan du lage forskjellige typer fotokalendere med dine egne bilder på. Lag for eksempel en familiekalender som kan henge på kjøkkenet eller et annet sentralt sted i huset, og som hele familien kan ha glede av.

Eller hva med en evighetskalender som du kan ha hengende for alltid? Vi har i hvert fall helt sikkert en kalender med bilder som passer til deg og familien din og til behovet deres.

God fornøyelse!