CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Sånn velger du startmåned

Velg selv startmåned til fotokalenderen

  • Varer i år etter år
  • 5 papirtyper
  • A4-format
  • Et kunstverk på veggen
fra 179.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

  • A4 stående eller liggende

Papirkvalitet:

  • Digitaltrykk eller fotopapir

Velg selv startmåned på fotokalenderen din

Vil du gjerne lage en fotokalender? Og trenger du den nå snart? Da bør du lese videre her, hvor vi forklarer deg hvordan du selv velger startmåned på fotokalenderen din.

Ved å velge en hvilken som helst startmåned til kalenderen din slipper du å få en kalender hvor noen av månedene har gått. Dermed kan du bestille kalendere på hvilket som helst tidspunkt av året, og det er enklere å bestille noen f.eks. som bursdagsgaver. Da er det ikke bare mormor som har bursdag i desember som kan få en fotokalender i gave.

Sånn velger du startmåned til fotokalenderen din

  • Last ned og åpne vårt gratis fotoprogram. Velg CEWE KALENDER, og så type og papirkvalitet.
  • Velg Designkalender eller Kreativ kalender, alt etter om du vil lage hele kalenderen selv helt fra bunnen av eller om du vil ha forskjellige maler mm.
  • På den nederste verktøylinja, under helligdager og startdato, velger du bare hvilken måned og hvilket årstall kalenderen din skal starte med.
  • Værsågod, nå kan du gå i gang med å sette inn bilder og designe fotokalenderen din.

Da slipper du å gå forgjeves i butikkene, hvor du bare kan kjøpe kalendere som starter med januar eller august måned. Her hos CEWE kan du lage en kalender som passer til deg og dine behov.

Når du laster ned fotoprogrammet vårt, får du samtidig veldig mange muligheter for å designe hjemmelagde kalendere som for eksempel en evighetskalender, en barnekalender eller en personlig almanakk. Det er også med fotoprogrammet vårt du blant annet kan lage en flott og veldig nyttig evighetskalender, forskjellige fotogaver samt de populære og flotte fotobøker.

Velg den riktige startmåneden på kalenderen din

Har du kameraet fullt av gode feriebilder som du gjerne vil sette i en fotokalender og gi din bedre halvdel i bursdagsgave – og han har bursdag i mars? Det er ikke lenger et problem - du setter bare startdatoen på kalenderen din til april. Da har han en flott og personlig kalender han kan begynne å bruke med en gang.

Har du i løpet av skoleåret kommet i tanke om at det kunne være lurt med en felles familiekalender hvor alle familiemedlemmenes avtaler står? Da lager du bare en sånn, og setter startmåneden til august.

CEWE gjør det enkelt – du gjør det fint! God fornøyelse.

Vi har fornøydgaranti på kalenderne våre med valgfri startmåned, og på alle de andre fotokalenderne våre som veggkalendere og bordkalendere.