Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Adventskalendere både barn, voksne og kjæledyr kan glede seg til!

For hver dag som går nærmer vi oss 1. desember. Og med desember følger stemningsfulle julelys i gatene, koselige juleprogrammer og på TV, og selvfølgelig ADVENTSKALENDERE. I dette blogginnlegget gir vi deg tips og inspirasjon til adventskalendere som passer for voksne, barn og til og med kjæledyret!

Adventskalender til kjæresten

Gled kjæresten din med en helt personlig adventskalender! Våre fyll-selv-kalendere dekorerer du med favorittbildene deres, og de er dessuten perfekte dersom du ønsker å bestemme innholdet bak lukene helt selv. Blant godterier og andre små gaver, kan du f.eks. fylle lukene med hyggelige ting dere kan finne på sammen. Finn frem noen lapper, og skriv ned dagens aktivitet på den. Det kan f.eks. være: Lage pepperkakehus, spa-dag, dra på museum, drikke julegløgg og se på film, eller dra ut og spise på favorittrestauranten deres. Her er det faktisk bare fantasien som setter grenser!

Lag adventskalender til kjæresten din her

Barnas favoritter

La barna være med å bestemme hvordan årets adventskalender skal se ut! Med favorittbildet deres på forsiden og favorittsjokoladen bak lukene vil hver dag frem mot julaften bli ekstra hyggelig. Hos oss kan du nemlig velge å lage en kalender fylt med søte sjokolader fra Kinder: Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini og Kinder® Schoko-bons – NAM!

Lag adventskalendere med kinder®-sjokolade her

Du kan også velge vår adventskalender med Kinder® Surprise bak noen av lukene. Kinder® Surprise er kanskje bedre kjent som kinder-egg her til lands, hvor man får både sjokolade og en liten overraskelse inni egget. En sikker vinner blant barna!

Bestill din julekalender med Kinder® Surprise her

Adventskalender til foreldre og besteforeldre

En sjokoladekalender trenger selvfølgelig ikke være forbeholdt barna. Voksne kan jo også sette pris på søtsaker! Joanne Myhr har laget en adventskalender med Ferrero-sjokolader til mannen sin og en til seg selv med sjokolader fra Kinder®. Kalenderne har hun dekorert med koselige bilder av hunden og datteren. Besteforeldre vil nok også sette pris på en førjulsgave som dette, dekorert med et bilde av barnebarna.

NYHET

I år har vi fått enda en Ferrero adventskalender – denne er både med de deilige, velkjente Ferrero-sjokoladene og med 25 bilder. Velg dine beste minner til forside og bak hver luke - så kan nedtellingen til julaften starte! Bestill din adventskalender med Ferrero og bilder her

Kjæledyrenes kalender

Våre kjæledyr er viktige medlemmer av familien. Og de forstår seg kanskje ikke helt på konseptet jul, men godbiter er de kjent med!

Som navnet tilsier, så kan du med fyll-selv-adventskalenderen legge inn dine egne gaver og godsaker bak lukene. Hva med å fylle den med favorittgodiset til hunden eller katten?

Kom i gang med kjæledyrenes adventskalender her

Slik lager du våre personlige adventskalendere

Det er slettes ikke vanskelig å lage en helt unik adventskalender! Det første du må gjøre er å velge ut bildene du ønsker å dekorere forsiden med. Når du har funnet ut av dette, kan du designe adventskalenderen med bare noe få, enkle trinn:

  1. Velg hvilken type adventskalender du vil lage.
  2. Velg om du vil ha liggende eller stående format.
  3. Sett inn forsidebildet, og dekorere gjerne med tekst og clip arts hvis du vil.
  4. Dersom du har valgt en adventskalender med bilder bak hver luke, så setter du inn flere bilder.
  5. Sjekk forhåndsvisningen av kalenderdesignet for å forsikre deg om at den ser ut slik du vil.
  6. Og så er det bare å sende inn bestillingen din.