Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Adventskalendere både barn, voksne og kjæledyr kan glede seg til!

Finn frem favorittbildene dine og lag adventskalender til hele familien

En av våre desemberfavoritter er adventskalenderen. Vi elsker den som barn, men så sannelig elsker vi den også som voksne. Derfor guider vi deg her gjennom de forskjellige adventskalenderne med bilder du kan betille, så du finner de som passer helt perfekt til de du er glad i. Vi har selvsagt også en adventskalender til din firbeinte venn!

Alle adventskalenderne våre kan du lage med ditt eget bilde på forsiden, og noen kan i tillegg lages med bilder på baksiden av hver luke!

Adventskalender med bilde til barn

Hvis barna selv får bestemme, skal det helt sikkert være noe søtt bak lukene!

Adventskalender med bilde og kinder®-sjokolade

Barnefavoritten over alle! Adventskalenderen er nemlig fylt med sjokolade bak hver luke frem til julaften, og du bestemmer om bildet på forsiden skal være vakkert, morsomt eller julepreget.

Lag den nå

Fyll selv adventskalender med ditt bilde

Med en fyll selv adventskalender bestemmer du selv hva som skal ligge bak lukene. Du kan glede barnet ditt med alt fra smågodt og sjokolade til hårpynt, små neglelakker, biler, LEGO - eller søte, små lekedyr. Du bestemmer både forsidebildet og innholdet - mer personlig kan det ikke bli.

Lag den nå

Tony's Chocolonely med ditt bilde

NYHET! Et større barn vil helt sikkert elske årets produktnyhet fra det nederlandske sjokolademerket Tony's Chocolonely. Bak lukene finner du fristende sjokoladebiter med alt fra nougat, saltkringle-karamell, karamell med havsalt til hvit sjokolade med bringebær-knas. NAM!

Lag den nå

Så enkelt er det!

Alle våre adventskalendere er superenkle å lage. Du bestemmer selv om adventskalenderen skal ha ett eller flere bilder på forsiden. Noen av kalenderne kan også lages med bilder på lukenes bakside. Når du lager adventskalenderen, kan du velge en av de fine designmalene, eller la kreativiteten slippe løs og lage et flott design helt selv med cliparts, tekst og bilder. Best av alt - du må gjerne bestille mer enn bare én!

Adventskalender med bilde til voksne

De voksne skal ikke glemmes i desember. Finn dine favoritter her!

Ferrero-adventskalender med bilde

Gled din bedre halvdel - eller de hjelpsomme besteforeldrene - med en fristende og helt uimotståelig adventskalender fylt med Ferrero-sjokolade bak lukene. Der finner du en fin miks av Ferrero Rocher, Ferrero Küsschen og Raffaello, som kan nytes til kaffen frem mot julaften.

Lag den nå

Fyll selv adventskalender med ditt bilde

En fyll selv adventskalender kan like så godt lages til voksne, som for eksempel kjæresten, en venninne eller besteforeldrene dine. Bak lukene kan du legge favorittgodteriet og -sjokoladen, men også kaffekapsler, te, små kremer og post it-lapper med aktiviteter dere kan gjøre sammen. Det kan være julebakst, spa-dag, besøke et museum eller julemarked, drikke gløgg eller se en julefilm.

Lag den nå

Tony's Chocolonely med ditt bilde

NYHET! Denne adventskalenderen er midt i blinken for sjokoladeelskeren. Bak lukene finner du fristende sjokoladebiter med alt fra nougat, saltkringle-karamell, karamell med havsalt til hvit sjokolade med bringebær-knas. NAM!

Lag den nå

Adventskalender med bilder bak lukene

Tante, onkel, beste- og oldeforeldre vil elske å få denne klassiske luke-julekalenderen, med søte og morsomme bilder av barna fra året som er gått. I denne adventskalenderen bestemmer du ikke bare motivet på forsiden, men også alle bildene bak hver luke. 24 små overraskende bilder, ett for hver dag!

Lag den nå

Adventskalender med fotocollage

NYHET! Denne adventskalenderen tar den klassiske lukekalenderen til et helt nytt nivå. Du lager den som en klassiske luke-julekalender med et forsidebilde og 24 små bilder i lukene. Men etter jul kan du åpne kalenderen i siden, og trekke ut en fotocollage og henge den på veggen. Wow!

Lag den nå

Vi er fornøyde, når du er fornøyd

Husk at du alltid kan benytte deg av vår 100% fornøydgaranti. Er du ikke helt fornøyd med noe etter å ha mottatt produktet, eller du har gjort en feil i bestillingen, kan du alltid få pengene dine i retur. Vi er nemlig først fornøyde når du er det.

Adventskalender til kjæledyret

Har du en firbeint bestevenn hjemme, skal selvfølgelig den også få adventskalender!

Så enkel er bestillingen

Det tar kun noen få minuter å lage en personlig adventskalender

Det er slettes ikke vanskelig å lage en helt unik adventskalender! Det første du må gjøre er å velge ut bildene du ønsker å dekorere forsiden med. Når du har funnet ut av dette, kan du lage adventskalenderen med bare noe få, enkle trinn:

 1. Velg hvilken type adventskalender du vil lage.
 2. Velg om du vil ha liggende eller stående format.
 3. Velg ev. en av de fine designmalene eller lag ditt eget design.
 4. Sett inn forsidebildet, og dekorere gjerne med tekst og cliparts hvis du vil.
 5. Dersom du har valgt en adventskalender med bilder bak hver luke, så setter du inn flere bilder.
 6. Sjekk forhåndsvisningen av kalenderdesignet for å forsikre deg om at den ser ut slik du vil.
 7. Og så er det bare å sende inn bestillingen din.

Du kan lage så mange adventskalendere du vil, og ønsker du å bestille flere av den samme typen og med samme bilder, endrer du bare antallet i handlekurven.

Lag din personlige adventskalender her

Andre koselige desembertradisjoner

Se våre tips til kalendergaver og adventsgaver

Våre 3 mest populære sjokoladekalendere

Her kan du se tre kundefavoritter blant våre julekalendere med sjokolade og egne bilder.

Mer inspirasjon til julekosen

Få tips til å lage julekalendere, juleaktiviteter og personlige julekort.

Velkomstfordel

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spennende produktnyheter
 • Morsomme fotokonkurranser
 • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
 • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikoden når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Koden gjelder hele din første ordre av bildeprodukter. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.