Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Adventsgaver

Lag fine kalendergaver med bildene dine

Har du også en fast tradisjon med pakkekalender eller adventsgaver til barna eller kjæresten i desember? Se våre tips til kalendergaver her.

Kalendergaver til barn

Barna i familien er selvskrevne til å få en gavekalender. Gjør ventetiden frem til julaften enda koseligere med disse kalendergavene til barn.

Vi er fornøyde, når du er fornøyd

Husk at du alltid kan benytte deg av vår 100% fornøydgaranti. Er du ikke helt fornøyd med noe etter at du har mottatt produktet, eller du har gjort en feil i bestillingen, kan du alltid få pengene i retur. Vi er nemlig først fornøyde når du er det.

Kalendergaver til tenåringer

Tenåringer har også fortsatt lyst på kalendergaver. Hvis du har tid, kan du også la tenåringen oppleve litt julemagi med en personlig pakkekalender.

Kalendergaver til voksne

Mange par lager gavekalender til hverandre, og noen voksne gir pakkekalender til foreldrene sine. Man blir jo aldri for gammel for en slik koselig tradisjon i desember. Finn kalendergaver til voksne her.

Den beste adventsgaven

Ingen gave gleder så mye som en fotobok

Alternativ til kalendergaver: adventsgaver

Er det overveldende å skulle finne 24 gaver til julens pakkekalender? Da kan du vurdere adventsgaver, så trenger du bare å finne fire kalendergaver. Kanskje vil du da gi fire litt dyrere gaver, så får barna eller kjæresten fire koselige overraskelser hver søndag i advent.

Mens barna er små er det mange familier som pleier å gi dem en liten gave hver dag i desember måned. Det sprer så mye glede, og barna kommer seg ut av sengen uten problemer om morgenen for å komme bort til gavekalenderen og se hva som er oppi. Men… når barn nr. 2 melder sin ankomst, er du oppe i 48 pakker… For ikke å snakke om barn nummer 3 og eventuelt også andre familiemedlemmer. Da er det kanskje på tide å gå fra en gavekalender til en adventskalender, hvor barna får en gave hver søndag i advent i stedet for en hver dag. Da trenger du ikke finne på så mange gaver, og det kan være gavene kan bli litt større.

Du kan selvsagt bruke de samme idéene til gaver som vi gir på denne siden, uansett om du skal lage en pakkekalender eller gi adventsgaver. Særlig til tenåringen eller de voksne kan nok adventsgaver passe bedre, fordi man trolig ikke ønsker seg så mange små gaver. Ellers blir det fort mange sokker, sjokolader og leppepomader i en gavekalender.

Idéer til personlige julegaver

Få inspirasjon til gaver til de du mangler å kjøpe til.

Velkomstfordel

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikoden når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Koden gjelder hele din første ordre av bildeprodukter. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.