Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Samle alle bryllupsbildene i en personlig fotobok

Ta vare på de fine øyeblikkene fra den store dagen i en bryllupsbok

Bryllupet er en helt unik dag som fortjener å bli foreviget i bilder. Samle alle de fine, morsomme og rørende bryllupsbildene i en CEWE FOTOBOK, som dere kan ha med dere for alltid. Det er mange måter å gå fram på for å forevige den store dagen. Her får du inspirasjon til hvordan du kan bruke bryllupsbildene på forskjellige måter i en fotobok.

Få alle sider ved bryllupet med i boken

Åpen fotobok med tre bryllupsbilder i, blir holdt av to hender
Det er enkelt å lage en personlig fotobok med bryllupsbilder

Opplevelsen av en bryllupsfest er ikke den samme for alle – den kan være forskjellig fra bord til bord, og det kan variere hva den enkelte gjesten legger vekt på. Så gi gjestene dine mulighet til å vise hva de selv synes var viktig på dagen, og kanskje får du noen ekstra morsomme bilder fra nattetimene. Du kan få frem festens mange forskjellige perspektiver ved å dele ut engangskameraer på bordene som gjestene kan leke seg med. Etter festen kan du fremkalle engangskameraene og få noen helt nye vinkler på bryllupet. De beste bildene kan du digitalisere og samle i en fin fotobok om bryllupet.

Samle bryllupsbilder fra alle gjestene

Lukket fotobok med et brudepar på forsiden ligger på et trebord
Gjør gjestenes bilder fra festen til en del av bryllupsboken

I dag har vi alle et kamera i lomma, og på en festdag som et bryllup blir det tatt hundrevis av bilder. Mye har forandret seg fra mormors tid, hvor man dro i lokalet til fotografen og fikk tatt et par bilder. Vi har stort sett alltid et kamera på oss og derfor kan du helt sikkert få noen ekstra blinkskudd fra bryllupsdagen fra alle gjestene, som kan få plass i fotoboken. Alle bildene gjestene tar av dere er viktige minner, som kan fortelle mange ulike historier fra den spesielle dagen. Så sørg for å få samlet bryllupsbilder fra alle gjestene og sett de beste inn i en fotobok.

Forskjellige formater til bryllupsbildene

Fotobok med layflat-innbinding med bryllupsbilder ligger på et trebord
En fotobok med layflat-innbinding passer perfekt til panoramabildene fra festen

Kanskje har dere booket en bryllupsfotograf til den store dagen. Bildene fotografen tar viser ofte hele dagen – fra forberedelsene om morgenen til brudevalsen på kvelden. Fotografens bilder er i høy kvalitet og det kan være en god ide å gjøre noe ekstra utav dem. Du kan velge å sette bryllupsbildene inn i deres helt egen fotobok. Hvis du gjør det, er det opplagt å velge et stort format så dere kan se alle detaljene fotografen har fanget. En bryllupsbok i XXL-format er stor og en flott måte å presentere minnene deres på.

Det er også lurt å tenke over hvilken papirtype dere skal velge til boken. Flere av våre papirtyper gir mulighet for layflat-innbinding – så kan dere la de flotte bildene strekke seg over to sider, uten at det kommer en fold i midten som ‘spiser’ litt av motivet. Det er spesielt fint til panoramabildene fra bryllupet.

Design bryllupsboken perfekt for dere

Hvit fotobok med lærinndbinding og gulltrykk på forsiden ligger på et trebord
Vi har et stort utvalg av formater, papirtyper og innbindinger, så dere kan designe den helt perfekte bryllupsboken

Bryllupsboken er et personlig og verdifullt minne som dere kan finne frem og se tilbake på resten av livet. Derfor er det også viktig at dere kan lage boken akkurat som dere vil ha den. Hvis dere bruker vårt gratis og populære fotoprogram har dere mulighet til å lage boken helt etter egne ønsker. Dere kan velge mellom ferdige maler eller starte helt fra bunnen. Dere kan også dekorere boken med fine dekorasjoner og cliparts.

Det er verdt å gjøre seg flid med innbindingen av fotoboken, som jo er det som vises når boken står i hylla. For en så stor dag er effektlakk stilig og luksuriøst å ha på forsiden. Dere kan også gjøre det ekstra eksklusivt med en innbinding i skinn eller lerret.

Få mer veiledning om hvordan du lager fotobok ved å delta i ett av våre gratis webinarer, og lær å lage en flott og unik fotobok.

Vi håper dere blir glad i bryllupsboken deres!

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.