Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Reisebok

5 tips til din reisebok

Gjør reisefotoboken din enda mer personlig, unik og sammenhengende ved å følge disse 5 gode rådene

Reisebilder er noe helt for seg selv. De minner oss om gode opplevelser og eventyrlige øyeblikk, uansett hvor stort eventyret ditt har vært, eller hvor lenge det har vart. Gjør ordentlig stas på feriebildene ved å sette dem inn i en CEWE FOTOBOK så du kan bla deg tilbake og nyte minnene. Her får du 5 tips om hvordan du enkelt kan gjøre noe ekstra og mer personlig ut av reiseboken din.

Tips 1: Bygg opp reiseboken din kronologisk

Datamaskin med et åpent CEWE Fotoprogram, hvor en fotobok med reisebilder holder på å bli designet
Vårt gratis CEWE Fotoprogram gjør det enkelt å bygge opp en reisebok

For å få et godt overblikk over hvordan reisen forløp og alle opplevelsene underveis, kan det være lurt å bygge opp fotoboka i kronologisk rekkefølge. Start gjerne boka med bilder fra flyplassen, bilen eller bussen i det dere legger i vei, og la resten av reisebildene komme dag for dag. På den måten har du god oversikt over hele reisen fra start til slutt. Du bestemmer selvsagt helt selv hvordan du ønsker å bygge opp reiseboka di, men ved å lage den kronologisk blir det lettere å huske hva som skjedde hvilken dag, når du blar i fotoboka i årene som kommer.

Få mer inspirasjon til hvordan du kan samle ferieminnene i en unik fotobok.

Tips 2: Skriv små kommentarer til reisebildene dine

Åpen reisebok med ulike reisebilder og notater til bildene
De små notatene i fotoboken gjør det lett å huske forskjellige detaljer fra reisen

Hvor lå nå dette hotellet, hva het det og hvilken trivelig restaurant var det vi spiste middag på, den onsdagen? Gjør det enkelt å huske alle detaljene ved reisen din ved å skrive små kommentarer til feriebildene i fotoboka di. Det gjør det også ekstra hyggelig å bla i boka når du kan lese om hva dere foretok dere og hvilke opplevelser om stikker seg ut. Det er enkelt å sette inn forskjellige tekstfelter når du designer reiseboka – vi anbefaler at du gjør det i vårt gratis fotoprogram.

Tips 3: Sett inn billetter og postkort fra reisen

Du kan gjøre reisefotoboka di enda mer personlig ved å inkludere forskjellige elementer som har vært en del av reisen. Det kan for eksempel være buss- og flybilletter, museumsbilletter, postkort, brosjyrer og alt annet du kan tenke deg, som du har spart på etter turen. Scan eller ta bilder av dem og gjør også disse bildene til en del av din unike reisebok. Alternativt kan du la noe plass stå tom på sidene, slik at du kan klistre inn de forskjellige tingene når du får den ferdige fotoboka. Det er en morsom måte å bevare reiseminnene på.

Tips 4: Ta i bruk forskjellige effekter i reiseboken

Fotobok med reisebilder og ulike cliparts som et fly og en palme ligger åpen på et lyst teppe
Gjør reiseboken ekstra fin og personlig ved å sette inn forskjellige cliparts på sidene

Dekorer sidene i fotoboka di med forskjellige fager, effekter og detaljer for å fremheve reisebildene dine. Du finner et stort utvalg morsomme og fine clip arts som kan passe fint inn i ferietemaet, som vil friske opp boka og markere opplevelsene fra reisen din. Men husk at det er reisebildene du vil vise fram, så bruk dem bare som et supplement til bildene og ikke la dem ta helt over.

Tips 5: Gi en kopi av boka til reisefølget ditt

Du var kanskje på tur med noen gode venner eller andre familiemedlemmer? Da vil de også ha glede av fotoboka med deres felles reiseminner! Det er en unik og personlig gave fra hjertet, som vil treffe godt hos mottakeren. Så kan dere kose dere med å bla i reiseboka sammen, og minnes de gode reiseopplevelsene dere har hatt. Det er bare å velge flere eksempler av produktet når du bestiller – lettere blir det ikke.

Vi håper du får masse glede av reiseboka di! God fornøyelse!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.