Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Samle ferieminnene i en personlig fotobok

Ta vare på dine reisebilder i en flott fotobok, og gled deg til å se tilbake på herlige ferieopplevelser.

Det er fantastisk å reise ut i verden, oppleve andre land, språk og kulturer, og skape nye minner. Minner du kan bevare og gjenoppleve på fineste vis i personlige fotobøker. Enten du har tatt deg en tur i år eller for lenge siden, har du sikkert tatt masse herlige reisebilder som bare venter på å få fortelle historien om reisen din i en fotobok. Her får du litt inspirasjon til hvordan du kan bruke feriebildene dine til å lage en spennende CEWE FOTOBOK.

Hvilke reiser kan jeg dokumentere i en fotobok?

Datamaskin med fotoprogram, hvor en person lager en reisebok
Det er enkelt å designe en reisebok i vårt gratis fotoprogram

Svaret er enkelt: Du kan dokumentere alle slags reiser i en fotobok! Om det er badeferie i Thailand, skitur i Frankrike, storbyferie i New York eller et helt annet sted, passer feriebildene dine perfekt i en fotobok. En bok som blir full av gode ferieminner du kan bevare for resten av livet! Du bestemmer selvfølgelig helt selv hvilken ferie du vil forevige i fotoboken din – det trenger definitivt ikke være en ferie du har vært på nylig. Det behøver heller ikke være tidenes mest episke ferietur, selv om det kanskje virker mest åpenbart. En fin langhelg på hytta kan også skape koselige minner. Det er noe av det beste med å lage din egen fotobok, du bestemmer helt selv hva du vil den skal handle om!

Tips: Reiste du sammen med andre vil kanskje de også ha glede av en kopi av fotoboka! Det en fotogave de garantert vil sette pris på. Du kan enkelt velge flere eksemplarer av samme produkt når du bestiller.

Tips: Du kan også bruke reisebildene dine som en del av utvalget i årboken din.

5 enkle skritt for å forevige dine ferieminner

Lukket fotobok ligger på et lyst teppe med et bilde på forsiden av to små barn ved stranden
Lag fotoboken akkurat som du vil – både inni og utenpå

Det er superenkelt å designe en personlig fotobok med reisebilder! I vårt populære, og alltid gratis, CEWE Fotoprogram kan du designe boka fra bunnen av selv, eller ta i bruk noen av våre mange smarte designmaler som hjelper deg med å plassere bildene i fotoboka. Du kan også legge til tekst, flytte bildene rundt og legge inn morsomme og fine clip arts. Uansett hvilken løsning du velger er fremgangsmåten den samme:

  1. Sorter ferieminnene dine og tenk over hvordan du vil bygge opp fotoboka di.
  2. Last ned fotoprogrammet, og velg den layouten du ønsker å bruke.
  3. Legg inn bilder, kommentarer og andre, fine designelementer.
  4. Se over ferieboka di med forhåndsvisningen før du legger den i handlekurven.
  5. Gjennomfør bestillingen.

Tips: I fotoprogrammet kan du lagre prosjektet underveis, slik at du kan jobbe med boka når og hvor det passer deg.

Skap liv på sidene i ferieboka din

Du kan designe fotoboka med feriebildene dine akkurat slik du vil! Du velger nemlig helt selv hvilket uttrykk du vil gå for, både utenpå og inni boka – du kan blant annet velge mellom forskjellige formater, papirtyper, farger og effektlakk. Mulighetene er uendelige! Men det betyr også at du må passe deg for å løpe løpsk, slik at reisebildene dine ikke drukner i alle designelementene. Derfor er tommelfingerregelen som alltid: Less is more!

En fin måte å holde bildene i fokus på er at du holder deg til korte kommentarer og tekster, og at du tenker på layout. Det blir fort ensformig å bla i en fotobok hvor alle bildene har samme størrelse, så du kan med fordel variere litt, men gjør det gjerne harmonisk ved å holde deg til for eksempel firkantede bilder på samme side. Så kan du piffe opp litt med overraskende elementer på noen av sidene, slik at du bryter opp litt. Det gir en sammenhengende, rolig og fin fotobok. Få flere tips til hvordan du kan gjøre reiseboken din helt unik!

Husk at du alltid kan få hjelp og svar på dine spørsmål hos vår kundeservice. Du kan også melde deg på våre gratis webinarer, og få litt tips og triks om oppbyggingen av fotoboka.

Tips: Foruten å lage en reisefotobok, kan du også bruke dine ferieminner på våre mange andre fotoprodukter. Eksempelvis kan du forstørre reiseminnene dine på et flott veggbilde til å pryde stueveggen med.

God fornøyelse!

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.