Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bryllup

Lag en fin gjestebok til bryllupet

Gjør gjesteboken ekstra personlig – design boken som en flott fotobok

En gjestebok er en klassiker til store fester – spesielt bryllup! I boken kan gjestene skrive en koselig, søt eller morsom hilsen til dere på den store dagen. Bryllupsgjestene bestemmer selv hva de skriver, men uansett hva er det gøy å bla gjennom boken i etterkant av bryllupsfesten. Det er en super måte å huske dagen på! Det er mange måter å bruke den gamle klassikeren på – her får du våre tips til hvordan du lager en ordentlig fin gjestebok til bryllup.

Design en klassisk gjestebok til bryllupet

Det er enkelt å designe en personlig gjestebok til bryllup - lag den akkurat sånn som dere vil ha den

Hvorfor finne opp kruttet på nytt? Lag en gjestebok på samme måte som det er gjort mange ganger før – en gjestebok med blanke sider. Det er slik det er blitt gjort oppgjennom årene, og metoden er like effektiv og vakker i dag. Men selv om det er en bok med blanke sider, kan man gjøre noe ekstra ut av den. Det er bare å finne fram datamaskinen – hos oss har du nemlig mulighet til å lage din egen og personlige gjestebok til bryllupet. Helt enkelt!

En CEWE FOTOBOK som gjestebok gir mange muligheter for en klassisk og flott gjestebok tilpasset anledningen. Hvis du ønsker det, kan du designe bokomslaget med bilder og tekst. For et enklere utseende kan du velge et flott omslag med trykket tekst på. Teksten kan trykkes med effektlakk i gull, sølv, roségull eller blank effektlakk. En klassisk variant til bryllupet kan være en fotobok innbundet i hvitt skinn med effektlakk i gull.

Sett inn bilder i bryllupsgjesteboken

Gjestebok med bilder av gjester ligger åpen på et bord
Dediker en side i gjesteboken til hver enkel gjest med et personlig bilde av gjesten

Vi er sikre på at dere vet hvordan gjestene deres ser ut. Men det kan likevel være gøy å ha bilder av gjestene inni gjesteboken. Lag fotoboken med bilder av alle gjestene, og dediker en side til hver gjest. Da finner gjestene fort ut hvor deres hilsen skal stå, og det hjelper også til å holde orden i gjesteboken til bryllupet - i den klassiske varianten med blanke sider har det en tendens til å bli litt rotete.

Et forslag er å bruke portretter av gjestene, så blir det en rød tråd gjennom boken, og dere kan for eksempel finne gode bilder på gjestenes sosiale medier. En annen måte kan være å velge ut et favorittminne med gjestene, som en reiseopplevelse, en god middag eller morsomme fester dere har hatt sammen.

Gi gjesteboken til bryllupet ekstra personlighet

Åpen gjestebok med bilder av bryllupsgjester ligger på et lyserødt bord
La gjestene ta bilder av seg selv til festen, som de kan sette direkte inn i gjesteboken sammen med en hilsen

Dere kan også la gjestene ta bilder selv. La gjesteboken til bryllupet stå fremme sammen med et instantkamera eller engangskamera, og få gjestene til å ta bilde av seg selv til gjesteboken. Da får gjestenes personlighet og bryllupsstemningen virkelig skinne i boken.

Hvis dere ønsker å holde orden i en slik gjestebok, på samme måte som i boken der bildene er printet i, kan dere velge å sette inn et hvitt bilde med en ramme rundt, og deretter sette inn de fremkalte bildene. Når festen er over, kan vi fremkalle bildene fra engangskameraene for dere. Deretter kan dere selv sette bildene i boken. Hvis dere bruker fotohjørner, kan dere også enkelt ta bildene ut av boken igjen og se på dem.

Foruten mange hilsener fra bryllupet, kommer dere også til å ha mange bilder fra den store dagen, så husk å samle alle bryllupsbildene i en personlig bryllupsbok.

Lag gjesteboken enkelt på nett, i vår foto app eller i vårt gratis og populære fotoprogram. Vi ønsker dere god fornøyelse med å lage boken – og med bryllupet!

Velkomstfordel

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikoden når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Koden gjelder hele din første ordre av bildeprodukter. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.