Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Det er enkelt å jobbe med årboken din gjennom hele året

Vi har verktøyet du trenger for å jobbe med fotoboken fortløpende hele året. Start å samle på bildene til 2022-boka allerede nå!

Det er både enkelt og raskt å designe en personlig CEWE FOTOBOK som årbok. Hos oss finner du et stort utvalg designmaler som er enkle å jobbe med. For å gjøre prosessen skikkelig rask og enkel kan du sørge for å forberede deg i løpet av året, slik at det bare er å sette den sammen når du er klar for å bestille.

Opprett mapper til bildene dine i CEWE myPhotos

De aller fleste av oss går med telefonen i lomma størsteparten av dagen. Vi bruker den ofte til å ta bilder, både av små hverdagsøyeblikk og de større begivenhetene. Det betyr at kamerarullen kan fylles veldig fort, noe som kan gjøre at det kjennes litt umulig å skulle se gjennom og velge ut bilder fra hele året til bruk i årboka. Derfor er et av våre beste tips at du fortløpende oppretter mapper for hver enkelt måned, med forskjellige begivenheter og morsomme øyeblikk, etter hvert som de skjer. Da sparer du masse tid på utvelgelsen senere – og det er ekstra lurt om du ønsker at årboka skal være kronologisk.

Bruk vår app CEWE myPhotos til å oppbevare og sortere bildene, så kan du raskt og enkelt bla og bruke dem i årboka di, eller i andre produkter.

Bli inspirert av hvordan Michelle Ahrenkilde jobber for å bygge fotoboken rundt et år i barnefamiliens liv. Få Michelles tips til å lage en flott og personlig årbok.

Samle dine favorittbilder, måned for måned

Når du først er i gang med å opprette mapper til bildene dine i CEWE myPhotos, kan du like greit velge ut favorittene blant disse med en gang. Du har sikkert et hav at flotte bilder og det kan være ganske vanskelig å skulle velge ut de beste av disse for 12 måneder av gangen. Gjør det gjerne til en vane å sette deg ned i slutten av måneden og last over de beste bildene, hver måned. Da er du helt klar for å sette dem inn i årboka når tiden kommer for å designe den. Når alle bildene er klare på forhånd, er det lett å designe fotoboka for året som har gått.

Skriv notater i løpet av året

Det er ikke alltid like lett å huske alle de små detaljene, som for eksempel hva noen sa som gav dere latterkrampe på hyttetur, når du sitter klar for å designe din CEWE FOTOBOK for året. Derfor er vårt tredje tips at du noterer litt underveis; morsomme episoder, vitser, sitater og hva det måtte være. Det er jo ekstra koselig med små tekster i årboka som hjelper oss å minnes og gjenoppleve alle de gode øyeblikkene. Ha et notat du kan oppdatere på telefonen din, eller bare et ark liggende – så blir det så enkelt å legge til små tekstbokser i årboka. Da slipper du også å bruke tid og energi på å prøve å huske, og huske riktig, i hver enkelt situasjon, mens du sitter med årbokdesignet.

Klikk her og få fem gode idéer til din årbok som garantert gjør fotoboken personlig og underholdende.

Vi håper våre tips kan hjelpe deg med dine fremtidige årbøker, god fornøyelse med både forberedelser og design av fotobøkene!

Velkomstfordel

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikoden når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Koden gjelder hele din første ordre av bildeprodukter. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.