Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Konfirmanten som får en personlig konfirmasjonsgave til ham

Konfirmasjonsgaver til gutt

Enten konfirmanten er gutt eller jente, kan du finne en personlig konfirmasjonsgave her hos CEWE

Skal du i konfirmasjon til en gutt og aner ikke hva du skal gi i gave? Her får du en rekke gode tips til konfirmasjonsgaver til gutt.

1. En fotobok om livet hans

Testvinner CEWE FOTOBOK har mange designmuligheter. Du kan også lage den raskt i appen vår eller laste opp mobilbildene til CEWE myPhotos og lage boken på nett via fotoalbumet ditt. Så blir fotoboken nesten ferdigstilt av seg selv.

Har du kjent konfirmanten i mange år – kanskje det er sønnen din, fadderbarnet ditt, nevøen din eller en annen nær relasjon – så kan du samle bildeminner fra hele konfirmantens liv i en fotobok. Ellers kan du også lage en fotobok fra felles opplevelser, som f.eks. en ferie, barnas felles fotballtreninger, hytteturer eller en masse andre koselige hverdagssituasjoner som blir hyggelige å se tilbake på når konfirmanten blir eldre.

Prøv et av disse 3 formatene til fotoboken om hans liv

2. Kreativ og personlig pengegave til en gutt

Pengegaver er riktignok ikke det første du forbinder med en personlig gave! Likevel er det mulig å gjøre en slik gave svært personlig. Og det er ikke til å komme unna at mange konfirmanter rett og slett ønsker seg penger. Bildeproduktene våre gir heldigvis et godt utvalg av muligheter for personlig ”innpakning”.

Lag f.eks. en bildeboks med 30, 50 eller 100 bilder med morsomme og koselige bilder fra konfirmantens liv. Så kan du velge å skrive beløpet han skal få på det første bildet, eller legge kontanter mellom de to første bildene. Gjerne festet f.eks. med en binders, så de ikke flyr avgårde.

Print 30, 50 eller 100 bilder i en flott bildeboks.

3. Et personlig mobildeksel

Lag et deksel med eget bilde til konfirmantens telefon. Sjekk gjerne med foreldrene om han får en ny mobil på dagen, så du er sikker på at dekselet vil passe. Hos oss kan du bestille mobildeksler til alle modeller – fra de litt eldre til de aller nyeste. Se utvalget til iPhone-, Samsung- og Huawei-telefoner.

Velg f.eks. et mobildeksel i myk silikon og putt et morsomt bilde av konfirmanten og vennene hans på. Eller kanskje familiens hund om han er veldig glad i den.

Populære mobildeksler

4. Et veggbilde til gutterommet

Lag et personlig veggbilde med et fint bildeminne. Det kan være et feriebilde, eller kanskje et bilde fra konfirmantens favorittsport eller hobby. Det kan også være et bilde av hans sportsidol, favorittband eller noe helt annet, som du kan finne et bilde av i god kvalitet og har lov til å bruke.

Velg mellom materialer som plakater, [forstørrelser i ramme][cp-poster-canvas:frames], [hard skumplate][cp-poster-canvas:frames] eller fotolerret.

Velg mellom forskjellige typer av flotte veggbilder

5. Små, morsomme gaver til ham

Vil du supplere en annen gave med noe mer personlig? Du kan lage nøkkelring med personlig bilde på, eller hva med en musematte med et kult bilde på, til gamingen? Vi har et stort utvalg av morsomme fotogaver med bilder som du kan bli inspirert av. Kanskje et krus med bilde på eller en notatbok kan være noe.

Tre forslag på morsomme fotogaver til ham

Trenger du flere gavetips eller inspirasjon?

Les også våre forslag til å lage en bildegave i konfirmasjonsgave til henne.

Utover dette, kan du finne en lang rekke artikler og inspirasjon til konfirmasjonen. Les bl.a. om pynt og forberedelser til konfirmasjonsfesten og ikke minst invitasjoner til konfirmasjonen, hvis det snart er din sønn eller datters tur.

Vi er fornøyde, når du er fornøyd

Husk at du alltid kan benytte deg av vår 100% fornøydgaranti. Er du ikke helt fornøyd med noe etter at du har mottatt produktet, eller du har gjort en feil i bestillingen, kan du alltid få pengene i retur. Vi er nemlig først fornøyde når du er det.

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.