Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Alt du trenger til konfirmasjonsfesten og festbordet

Vi har det du trenger for å lage en personlig og gjennomført konfirmasjonsfest og et flott dekket konfirmasjonsbord – start forberedelsene nå.

Det er nok å huske og planlegge når man skal planlegge en konfirmasjonsfest. Og selv om det er en stund til den store dagen, er det noen ting du kan få unnagjort allerede nå. Vi vet jo alle at tiden flyr. Jo mer dere har klart av det praktiske, desto mer kan dere slappe av i dagene før festen. Her får du inspirasjon og kreative tips til hvilke konfirmasjonsforberedelser du kan komme i gang med allerede nå, og som vil være med på å gjøre konfirmasjonsfesten unik.

Send fine, personlige invitasjoner

Noe av det første som må ordnes er konfirmasjonsinvitasjonene. Det blir jo ingen fest uten gjester! Derfor er det en god ide hvis du og konfirmanten allerede nå tenker på hvilken type kort med bilder konfirmanten vil ha. Har konfirmasjonsfesten et spesielt tema, en farge eller et spesielt uttrykk? Dere kan enkelt gjøre invitasjonene fine og personlige ved å designe de selv. Vi har også mange forskjellige designmaler som dere kan bruke.

Her er en liten huskeliste for hva dere burde ha med i invitasjonene:

  • Hva inviteres det til?
  • Hvem er invitasjonen til?
  • Hvor og når foregår konfirmasjonen?
  • Hvem er invitasjonen fra?
  • Svarfrist

Deretter finner dere et fint bilde å ha på forsiden av invitasjonen. Her har nok konfirmanten mye han eller hun skulle ha sagt, så husk å spørre hovedpersonen. Kanskje kan dere bruke et Instagram bilde eller et Facebook bilde? Slik gjør dere det:

  1. Velg type invitasjon: Skal det være et dobbelt- eller enkeltkort? Hvilken papirkvalitet skal invitasjonen ha? Dere kan også velge mellom høyformat eller panoramaformat
  2. Last opp bildet og juster det litt om nødvendig
  3. Skriv teksten. Husk å få med all informasjonen! Velg teksttype og farge.
  4. Pynt med cliparts, skygger, farger akkurat som dere ønsker

Det var det! Dere trenger verken saks eller limstift, og resultatet blir både personlig og profesjonelt.

Få et gjennomført festbord med fine bordkort

Dersom dere har kontroll på hvilke familiemedlemmer, venner og naboer som kommer på den store dagen, kan dere lage bordkortene til festbordet allerede nå og stryke enda en ting av listen. Akkurat som med invitasjonene kan dere la et tema, en farge eller et uttrykk gå igjen i bordkortene, og dere kan designe de helt selv. Bordkort er ikke bare praktiske, men gir også et flott uttrykk som pynter konfirmasjonsbordet. En viktig del av en flott, personlig og gjennomført konfirmasjonsfest!

Pynt konfirmasjonsbordet med menykort

Konfirmasjonsfesten byr på mange herlige øyeblikk og opplevelser – ikke minst maten. Gjør det enkelt for gjestene å se hva som står på menyen ved å lage fine menykort til bordet. Dere kan for eksempel velge å ha ett menykort per bordkort, slik at hver gjest får sin egen meny, eller dere kan sette noen menykort rundt på bordene og gjøre dem til en del av borddekkingen på konfirmasjonsbordet. La gjestene følge med på og glede seg til alle rettene! Dere kan designe menykort på samme måte som invitasjonene og bordkortene, slik at det blir en rød tråd gjennom hele konfirmasjonen.

Pynt festbordet til konfirmasjonen med Art Prints

Bildestrimler er utrolig morsomme og egner seg veldig godt til pynt. Lag bildestrimler med bilder av konfirmanten fra baby til tenåring og pynt festbordet til konfirmasjonen med koselige bilder. Lag f.eks. forskjellige bildestrimler som forteller hver sin historie om konfirmanten – en historie i tre bilder om da hovedpersonen mistet sin første tann, hadde sin første skoledag eller fra fotballkarrieren. Det er både underholdene og fint å se på for gjestene.

Utenom bordpynten kan dere også lage en søt og morsom tidslinje med bilder av festens hovedperson. Med Retro Prints kan dere lage fine og stilfulle bilder, og på det hvite feltet under selve bildet kan dere skrive en liten tekst, for eksempel årstall eller hvilken begivenhet bildet er fra. Deretter kan dere henge bildene på en snor med klips og henge snoren opp på veggen, eller pynte lokalet med heliumballonger og la bildene henge i enden av snoren på ballongen. Slik blir det en ekstra festlig, flott og personlig konfirmasjonsfest!

Bruk de gode bildene av tenåringen i den ultimate gaven til konfirmanten!

Lag en koselig og personlig gjestebok til konfirmasjonsfesten

Konfirmasjonsfesten er en helt spesiell dag som både gjester, foreldre og ikke minst konfirmanten selv vil huske resten av livet. Da er det ekstra fint med koselige hilsner fra gjestene. Bruk en CEWE FOTOBOK som gjestebok på konfirmasjonsdagen, og la gjestene få mulighet til å skrive noen kloke ord, et morsomt sitat eller en søt hilsen til konfirmanten. I stedet for en vanlig gjestebok kan dere sammen lage en unik fotobok, med en fin blanding av bilder og tomme felt hvor gjestene kan skrive. Lag gjerne boken med bilder av konfirmanten helt tilbake fra barndommen fram til nå.

Tips: Den beste papirtypen å skrive på med kulepenn er digitaltrykk matt.

Mangler du fortsatt litt inspirasjon til konfirmasjonen kan du lese mer her.

Vi ønsker deg og konfirmanten lykke til med forberedelsene og en fantastisk konfirmasjonsfest!

Kom i gang med forberedelsene

Med disse produktene kommer du skikkelig i gang med forberedelsene til konfirmasjonen