Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Konfirmasjon

Pynt med bilder til konfirmasjonsfesten

Bruk bilder i festpynten og skap en personlig stil til konfirmasjonen

Det er nok å huske og planlegge når man skal planlegge en konfirmasjonsfest. Og selv om det er en stund til den store dagen, er det noen ting du kan få unnagjort allerede nå. Vi vet jo alle at tiden flyr. Jo mer dere har klart av det praktiske, desto mer kan dere slappe av i dagene før festen. Her får du inspirasjon og kreative tips til hvilke konfirmasjonsforberedelser du kan komme i gang med allerede nå, og som vil være med på å gjøre konfirmasjonsfesten unik.

Alt til bordet

Med bilder på bordet gir du gjestene mye å snakke om

Bordkort

På et klassisk bordkort står gjestens navn, men våre bordkort kan også designes med bilder, f.eks. av konfirmanten nå eller som baby. Du kan også bruke bilder av gjestene. Ønsker du et annet uttrykk enn de klassiske bordkortene, så er både fotoklistermerker og Retro Prints geniale som bordkort.

Lag dem her

Menykort

Menykortet viser natuligvis dagens meny, men våre menykort kan trykkes på fire sider, og derfor er det masse plass til f.eks. en velkomstsang og dagens program. Du kna også sette inn bilder på menykortet, så slipp fantasien løs!

Lag dem her

Bilder til bordet

Suppler blomstene på bordet med fine bilder av konfirmanten. Det kan være hyggelige, søte og morsomme bilder fra barndommen og frem til den store dagen. De sørger for både stemning og gode samtaler blant gjestene som har forskjellige minner fra forskjellige situasjoner. Bruk klassisk bildefremkalling, Retro Prints eller Kvadratiske Prints.

Det er mange andre måter å få flettet inn bilder i konfirmasjonsfesten. Les videre og se hvordan du kan gjøre det lille ekstra ut av gavebordet hvis du gjerne vil unngå at det ser litt tomt ut på starten av festen.

Slik pynter du gavebordet

Sørg for at gavebordet utstråler atmosfære – også i starten av festen

Gjestebok

Legg en ekstra gave på gavebordet i form av en gjestebok, hvor alle gjestene kan skrive en kjærlig hilsen fra festdagen. CEWE FOTOBØKER på digitaltrykk matt er velegnet å skrive i med kulepenn og kan selvfølgelig pyntes med bilder før bestilling. Husk å gi god plass til hilsner. Ønsker du ingen bilder i gjesteboken kan Notatbok også brukes som gjestebok.

Klistremerker til goodiebag

I den ene enden av gavebordet kan dere sette goodiebags til gjestene. Oppi kan du legge en liten hilsen fra konfirmanten på et kort, litt godteri, såpebobler, stjerneskudd e.l. som kan brukes i morsomme gruppebilder. Goodiebagene dine kan pyntes med fine fotoklistremerker.

Lag dem her

Flaggranke med bilder

Lag en vimpelrekke med bilder av konfirmanten - for et søtt resultat kan du blande baby-, barne- og tenåringsbilder. Det er superenkelt, raskt og skaper masse stemning!

Vimpelrekken kan henge over gavebordet, men kan også henge på bordet.

Sjekk guiden vår til flaggranke

Du kan også sette stemningen før gjestene går inn i festlokalet med et personlig velkomstskilt - eller oppgrader papirutskriften til anledningssangen din. Få ideer nedenfor.

Andre gode tips til pynt til konfirmasjonsfesten

Gjør den store dagen ekstra spesiell med en vel gjennomført stil til festen

Velkomstskilt & bordplan

Ønsk gjestene velkommen med et flott velkomstskilt på feststedet. Du kan velge å bare skrive velkommen til Xs konfirmasjon, men du kan også legge til en tidslinje med dagens program og supplere det med et bilde av konfirmanten. Bilde på skumplate er velegnet til formålet og kan lages i Stående- eller liggendeformat – og i mange størrelser. Når du er i gang, kan du også lage en oversikt med bordplanen til festen.

Lag det her

Mer inspirasjon til konfirmasjon

Vil du gjerne gi konfirmanten den beste gaven? Sjekk våre gavetips til konfirmanten

Etter konfirmasjonen

På den store konfirmasjonsdagen blir det nok tatt en drøss med fine og koselige bilder. Bruk det fineste bildet og lag et personlig takkekort fra konfirmasjonen etter feiringen, for å takke gjestene og de som har gitt gaver. Her kan du bruke den samme stilen som på invitasjonene for å skape en flott avslutning på det hele.