CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag en fotobok og gi boken i konfirmasjonsgave konfirmasjons-fotobok

Konfirmasjonsgave

Den perfekte følgesvennen

 • Stort utvalg av formater
 • Personlig design
 • Effektlakk for de fleste formater
fra 89.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, høyglans eller matt
 • Fotopapir blankt, matt eller premium matt

Lag en fotobok og gi boken i konfirmasjonsgave

Lag en konfirmasjons-fotobok med de beste bildene og egne kommentarer trykket direkte på sidene

Gi en personlig konfirmasjonsgave

Tiden går og plutselig er de store, de barna, som en gang pleide å være små. De begynte jo nettopp på skolen, gjorde de ikke? Og nå er de så store at de skal konfirmeres og er på vei til å bli flotte og selvstendige voksne mennesker. Hvis barnet ditt skal konfirmeres i år kjenner du deg nok igjen med at man som far eller mor gjerne vil gi en personlig og fin konfirmasjonsgave.

En gave til konfirmanten fra hans eller hennes foreldre kan gjerne symbolisere alt det de har hatt sammen gjennom årene: de første, glade årene med det lille barnet, årene i barndommens beskyttende og ufarlige land og de første tenårene, hvor ungene plutselig blir store og selvstendige. Alt dette kan du vakkert og svært symbolsk sammenfatte i en CEWE FOTOBOK. Boken er den perfekte konfirmasjonsgaven å gi på selve dagen, og den kan ligge på gavebordet til stor fornøyelse for både konfirmanten og gjestene. Les lengre ned på siden for mer inspirasjon.

Lag en konfirmasjons-minnebok

En annen måte å lage en konfirmasjons-bok på er ved å lage en ’konfirmasjons-minnebok’. Dette er ikke en bok du lager til å gi konfirmanten på selve dagen, men en bok som lages etter konfirmasjonen, til minne om den store dagen. Du kan enten lage den selv og overraske konfirmanten, eller dere kan lage den sammen. I begge tilfellene må du uansett finne frem de gode bildene som ble tatt under konfirmasjonsfesten.

Forsøk å finne bilder som både er fra forberedelsene hjemme, eller hvor festen ble holdt, fra gudstjenesten i kirken eller seremonien i rådhuset og fra selve festen. Ha kameraet parat når den unge mannen pakker sitt nye elektroniske leketøy ut eller når den unge damen åpner esken med penger til den hesten hun har ønsket seg i så lang tid. Ta også bilder av gjestene, maten og gavebordet, så er du sikker på at alle de gode minnene fra den store dagen blir bevart.

Du kan også bruke konfirmasjonsbildene som veggbilder, det blir fine gaver til familiemedlemmene som var med på festen.

Årets konfirmasjonsgave 2022

Til konfirmasjon er det tradisjon at konfirmanten får penger i konfirmasjonsgave. Det blir likevel mer og mer populært å gi en mer personlig gave.

Årets konfirmasjonsgave 2022 er et fotoalbum fra CEWE.no! Du designer selv et flott og personlig fotoalbum hvor dine egne bilder og tekster printes direkte på sidene av en ordentlig bok.

Personlig konfirmasjonsgave med dine bilder

Det er mange muligheter til å være kreativ med innholdet i boken. Du kan f.eks. designe et fotoalbum med bilder fra:

 • konfirmantens liv

 • opplevelser dere har hatt sammen, f.eks. bursdager og fester

 • ferieopplevelser

 • eller noe helt annet

Uansett hvilke bilder du velger til det unike fotoalbumet, får du en konfirmasjonsgave som ingen andre har maken til. Har du vanskelig ved å forestille deg hvordan fotoboken skal se ut? Se de mange eksemplene sendt inn av våre kunder og få ideer til hvordan du kan være kreativ med din egen gave.

Vi tilbyr dessuten 100 % fornøydgaranti på alle fotobøkene våre. Det betyr at hvis din personlige konfirmasjonsgave ikke blir blir som forventet har du mulighet til å få den gjenprodusert eller pengene i retur. Les mer om vår fornøydgaranti.

Andre muligheter for unike konfirmasjonsgaver

Hos CEWE.no finner du en lang rekke forskjellige fotoprodukter som alle kan gjøres personlige og unike ved hjelp av dine egne bilder og tekster. Design for eksempel en unik veggdekorasjon, f.eks. en flott wallsticker, eller gi konfirmanten en av de mange forskjellige fotogavene som alle kan lages med dine egne bilder. Se våre ideèr til enkle, raske og personlige konfirmasjonsgaver!

Du har også mulighet til å lage en fotobok eller andre unike fotoprodukter, når konfirmasjonen er overstått. Lag f.eks. en personlig gave til konfirmanten, akkurat når han/hun trodde at det hele var overstått. Isåfall kan du bruke konfirmasjonen som tema og bruke bilder av konfirmanten og fra festen i boken. Få mer inspirasjon til konfirmasjonen her.

Har du spørsmål?

Sitter du igjen med spørsmål om bestilling og design av fotobøker eller annet, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.