CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Konfirmasjonsbok - Lag en fotobok om konfirmantens liv

En personlig konfirmasjonsbok

Gi en CEWE FOTOBOK full av barndomsminner

 • Finn frem bildene fra konfirmantens barndom
 • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
 • Gi en konfirmasjonsgave for livet

Få våre tips til konfirmasjonsboken her på siden - eller start med en gang.

fra 99.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Den mest personlige konfirmasjonsgaven

En CEWE FOTOBOK fylt med bilder, helt fra da konfirmanten var liten og frem til i dag er en super gaveidé. Samle sammen bilder fra familie og venner og fyll boken med morsomme og koselige øyeblikk og historier.

Våre 12 beste tips til fotoboken

En fotobok om konfirmantens barndom er en gave full av kjærlighet.

Bruk en bokmal

Gjør det enkelt for deg selv, og bruk en av våre mange fine bokmaler som utgangspunkt for din bok til konfirmanten. I eksempelet her har vi brukt malen "Our Highlights", som ligger under Årbok i fotoprogrammet. Malen kan enkelt tilpasses - du kan flytte, slette og tilføye nye elementer som du vil.

Start nå

Lag en god innledning

Når man lager en fotobok med bilder fra konfirmantens barndom, strekker perioden seg typisk over 14-15 år, og det kan derfor være en god idé å dele boken opp i kapitler. Setter du sidetall i boken og lager en innholdsfortegnelse, så er det enkelt for leseren å slå opp i boken.

Du kan også innlede med en koselig hilsen til hovedpersonen.

Start nå

Fakta om hovedpersonen

Bruk litt tid på å finne morsomme fakta om hovedpersonen. Hvor mange andre har samme fornavn? Hva betyr navnet? Hva var fødselsvekt- og lengde? Det er kun fantastien som setter grensen - Google og fødselsattesten kan nok hjelpe deg godt på vei med noen fakta.

Start nå

Historiske begivenheter

Når du nå er i gang i Google, så prøv å sjekke hvilke historiske begivenheter som har skjedd på hovedpersonens bursdag opp gjennom årene. Det er et morsomt og lærerikt innslag i boken.

Start nå

Den søte babytiden

Nusselige babybilder får man aldri nok av, og det er morsomt for hovedpersonen å se alle de søte bildene av seg selv som baby. Du kan også ta med bilder av gravidmagen, et bilde av fødselsattesten eller armbåndet fra fødestuen. Husk at du også kan tilføye tekst og f.eks. skrive "ditt første bad" eller "ditt første ord".

Start nå

Dåpen - den første store festen

Dåpen er gjerne den første store festen for barnet, og det blir vanligvis tatt masser av bilder. Kanskje du har et gruppebilde som passer fint i boken? Har du spart på noen av kortene fra selskapet, kan du f.eks. ta bilde av dem og sette inn i boken.

Start nå

Fra baby til smårolling

Har du morsomme og søte bilder fra tiden hos dagmamma eller på småbarnsavdelingen, så lag gjerne et kapittel med disse. I denne perioden opplevde barnet sin første fastelavn, sommerfest og andre morsomme tradisjoner. Kanskje ble det også laget noen håndavtrykk eller andre kreative prosjekter som kan få plass i boken.

Start nå

Det store barnehagebarnet

I barnehagen knytter barnet typisk de første ordentlige vennskapene. Kanskje dere hadde lekestunder med utkledning, sang og musikk som kan få plass i boken. Det var kanskje også her at de første ordentlige tegningene ble laget. Var det kanskje en ekstra fin tegning som kan bli med? Kanskje lokalavisen en gang skrev en artikkel om barnehagen, som også kan være moro å få med.

Start nå

Morsomme sitater

Barnelogikk er noe av det morsomste! Og barnet ditt har helt sikkert også kommet med noen gullkorn gjennom tiden. Bruk en side i boken til konfirmanten på morsomme anekdoter og sitater, som tenåringen i dag selv kan le av.

Start nå

Første skoledag

Skolestart er et helt nytt kapittel, og forbindes med stor spenning og stolthet - ikke minst over den nye skolesekken. Husk å få bildene fra første skoledag og andre skolearrangementer med. Du kan også ta bilder av de første skoleoppgavene, så konfirmanten kan se hvordan det hele startet.

Start nå

Ferier og reiser

Å reise er å leve, og det er nettopp på ferier at familien lader opp i fellesskap, opplever nærvær og får anledning til å snakke om hvordan det er andre steder i verden enn i ens hjemby. De koselige ferieminnene, enten det var en opplevelsestur eller en avslapningstur ved bassenget, skal selvfølgelig også få plass i boken.

Start nå

Hilsener fra familie og gjester

Bakerst i boken kan du lage plass til at gjestene i selskapet kan skrive en personlig hilsen. Du kan pynte opp sidene med bilder av barnet, et bilde av den nevnte gjesten eller et bilde av de to sammen. Skriv en overskrift på hver side, så alle kan se hvor dere hilsen skal skrives inn.

Start nå

Liker du designet ovenfor?

Last ned fotobokmalen til din Mac eller PC, så du raskt og enkelt kan lage en bok om konfirmantens liv.

Produktinformasjon

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret
 • Digitaltrykk standard, høyglans eller matt
 • Fotopapir blankt, matt eller premium matt

Konfirmasjonsbok - Lag en fotobok om konfirmantens liv

Lag en konfirmasjonsbok med de beste bildene og egne historier skrevet inn på sidene

Gi en fotobok til konfirmasjonen

Tiden går og plutselig er de store, de barna, som en gang pleide å være små. De begynte jo nettopp på skolen, gjorde de ikke? Og nå er de så store at de skal konfirmeres og er på vei til å bli flotte og selvstendige voksne mennesker. Hvis barnet ditt skal konfirmeres i år kjenner du deg nok igjen med at man som far eller mor gjerne vil gi en personlig og fin konfirmasjonsgave.

En personlig konfirmasjonsgave fra hans eller hennes foreldre kan gjerne symbolisere alt det de har hatt sammen gjennom årene: de første, glade årene med det lille barnet, årene i barndommens beskyttende og ufarlige land og de første tenårene, hvor ungene plutselig blir store og selvstendige. Alt dette kan du vakkert og svært symbolsk sammenfatte i en CEWE FOTOBOK. Boken er den perfekte konfirmasjonsgaven å gi på selve dagen, og den kan ligge på gavebordet til stor fornøyelse for både konfirmanten og gjestene.

Lag en konfirmasjons-minnebok

En annen måte å lage en konfirmasjonsbok på er ved å lage en ’konfirmasjons-minnebok’. Dette er ikke en bok du lager til å gi konfirmanten på selve dagen, men en bok som lages etter konfirmasjonen, til minne om den store dagen. Du kan enten lage den selv og overraske konfirmanten, eller dere kan lage den sammen. I begge tilfellene må du uansett finne frem de gode bildene som ble tatt under konfirmasjonsfesten.

Forsøk å finne bilder som både er fra forberedelsene hjemme, eller hvor festen ble holdt, fra gudstjenesten i kirken eller seremonien i rådhuset og fra selve festen. Ha kameraet parat når den unge mannen pakker sitt nye elektroniske leketøy ut eller når den unge damen åpner esken med penger til den hesten hun har ønsket seg i så lang tid. Ta også bilder av gjestene, maten og gavebordet, så er du sikker på at alle de gode minnene fra den store dagen blir bevart.

Du kan også bruke konfirmasjonsbildene som veggbilder, det blir fine gaver til familiemedlemmene som var med på festen.

Årets konfirmasjonsgave 2023

Til konfirmasjon er det tradisjon at konfirmanten får penger i konfirmasjonsgave. Det blir likevel mer og mer populært å gi en mer personlig gave.

Årets konfirmasjonsgave 2022 er en konfirmasjonsbok fra CEWE.no! Du designer selv et flott og personlig fotoalbum hvor dine egne bilder og tekster printes direkte på sidene av en ordentlig bok.

Personlig konfirmasjonsgave med dine bilder

Det er mange muligheter til å være kreativ med innholdet i boken. Du kan f.eks. designe et fotoalbum med bilder fra:

 • Konfirmantens liv

 • Opplevelser dere har hatt sammen, f.eks. bursdager og fester

 • Ferieopplevelser

 • Eller noe helt annet

Uansett hvilke bilder du velger til det unike fotoalbumet, får du en konfirmasjonsgave som ingen andre har maken til. Har du vanskelig ved å forestille deg hvordan fotoboken skal se ut? Se de mange gode eksemplene av innhold du kan ha i konfirmasjonsboken over. Du kan til og med laste ned bokmalen og bruke det som utgangspunkt for fotoboken du skal lage!

Vi tilbyr dessuten 100 % fornøydgaranti på alle fotobøkene våre. Det betyr at hvis din personlige konfirmasjonsgave ikke blir blir som forventet har du mulighet til å få den gjenprodusert eller pengene i retur. Les mer om vår fornøydgaranti.

Andre muligheter for unike konfirmasjonsgaver

Hos CEWE.no finner du en lang rekke forskjellige bildeprodukter som alle kan gjøres personlige og unike ved hjelp av dine egne bilder og tekster. Design for eksempel en unik veggdekorasjon, eller gi konfirmanten en av de mange forskjellige fotogavene som alle kan lages med dine egne bilder. Se våre tips til personlige og kreative konfirmasjonsgaver!

Du har også mulighet til å lage en fotobok eller andre unike bildeprodukter, når konfirmasjonen er overstått. Lag f.eks. en personlig gave til konfirmanten, akkurat når han/hun trodde at det hele var overstått. Isåfall kan du bruke konfirmasjonen som tema og bruke bilder av konfirmanten og fra festen i boken. Få mer inspirasjon til konfirmasjonen her.

Har du spørsmål?

Sitter du igjen med spørsmål om bestilling og design av fotobøker eller annet, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.