CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Konfirmasjonsbok - Lag en fotobok om konfirmantens liv

En personlig konfirmasjonsbok

Gi en CEWE FOTOBOK full av barndomsminner

  • Finn frem bildene fra konfirmantens barndom
  • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
  • Gi en konfirmasjonsgave for livet

Få våre tips til konfirmasjonsboken her på siden - eller start med en gang.

fra 349.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Den mest personlige konfirmasjonsgaven

En CEWE FOTOBOK fylt med bilder, helt fra da konfirmanten var liten og frem til i dag er en super gaveidé. Samle sammen bilder fra familie og venner og fyll boken med morsomme og koselige øyeblikk og historier.

Våre 12 beste tips til fotoboken

En fotobok om konfirmantens barndom er en gave full av kjærlighet.

Bruk en bokmal

Gjør det enkelt for deg selv, og bruk en av våre mange fine bokmaler som utgangspunkt for din bok til konfirmanten. I eksempelet her har vi brukt malen "Our Highlights", som ligger under Årbok i fotoprogrammet. Malen kan enkelt tilpasses - du kan flytte, slette og tilføye nye elementer som du vil.

Start nå

Lag en god innledning

Når man lager en fotobok med bilder fra konfirmantens barndom, strekker perioden seg typisk over 14-15 år, og det kan derfor være en god idé å dele boken opp i kapitler. Setter du sidetall i boken og lager en innholdsfortegnelse, så er det enkelt for leseren å slå opp i boken.

Du kan også innlede med en koselig hilsen til hovedpersonen.

Start nå

Fakta om hovedpersonen

Bruk litt tid på å finne morsomme fakta om hovedpersonen. Hvor mange andre har samme fornavn? Hva betyr navnet? Hva var fødselsvekt- og lengde? Det er kun fantastien som setter grensen - Google og fødselsattesten kan nok hjelpe deg godt på vei med noen fakta.

Start nå

Historiske begivenheter

Når du nå er i gang i Google, så prøv å sjekke hvilke historiske begivenheter som har skjedd på hovedpersonens bursdag opp gjennom årene. Det er et morsomt og lærerikt innslag i boken.

Start nå

Den søte babytiden

Nusselige babybilder får man aldri nok av, og det er morsomt for hovedpersonen å se alle de søte bildene av seg selv som baby. Du kan også ta med bilder av gravidmagen, et bilde av fødselsattesten eller armbåndet fra fødestuen. Husk at du også kan tilføye tekst og f.eks. skrive "ditt første bad" eller "ditt første ord".

Start nå

Dåpen - den første store festen

Dåpen er gjerne den første store festen for barnet, og det blir vanligvis tatt masser av bilder. Kanskje du har et gruppebilde som passer fint i boken? Har du spart på noen av kortene fra selskapet, kan du f.eks. ta bilde av dem og sette inn i boken.

Start nå

Fra baby til smårolling

Har du morsomme og søte bilder fra tiden hos dagmamma eller på småbarnsavdelingen, så lag gjerne et kapittel med disse. I denne perioden opplevde barnet sin første fastelavn, sommerfest og andre morsomme tradisjoner. Kanskje ble det også laget noen håndavtrykk eller andre kreative prosjekter som kan få plass i boken.

Start nå

Det store barnehagebarnet

I barnehagen knytter barnet typisk de første ordentlige vennskapene. Kanskje dere hadde lekestunder med utkledning, sang og musikk som kan få plass i boken. Det var kanskje også her at de først