Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Pakk kofferten med morsom og personlig underholdning

Ingen sommerferie uten masse moro! Her får du noen gode ideer til morsomme, hyggelige og personlige spill du enkelt kan ta med på ferien.

Klar-ferdig-feriestart! Ja, det er sant – sommerferien venter like rundt hjørnet! Nå er det endelig tid for å pakke kofferten og dra på ferie. Pakkelisten er sikkert lang, men noe av det viktigste på listen er en masse god underholdning som f.eks. spill, så feriedagene blir ekstra morsomme og hyggelige for hele familien. Les videre og la deg inspirere av ulike fotoprodukter som passer perfekt som underholdning, enten sommeren legges til stranda, hytta, campingen eller hjemme.

Hyggelig underholdning for hele familien

Ok, det er jo ingen hemmelighet at været ikke alltid spiller på lag, spesielt om du ferierer i Norge. Da er det jo flaks at et puslespill alltid er koselig å legge sammen, enten det er sol eller ruskevær. Ingenting kan vel være bedre enn å samle familien til litt hjernetrim og hjelpe hverandre med å danne deres eget favorittmotiv? Du kan nemlig lage helt unike fotopuslespill med personlige bilder som motiv – perfekt sommerunderholdning for både store og små!

Tips: Vi har et stort utvalg puslespillstørrelser fra det minste på 112 brikker til det største Ravensburger puslespillet med 2000 brikker, slik at alle kan få en utfordring.

Kreative sommertimer

Slipp kreativiteten og fantasien løs i sommerferien! Dersom det er noe som kan underholde og aktivisere barna i timesvis, må det være farger! Pakk med deg flotte akvarell- eller fargeblyanter fra Faber-Castell på ferien, og la barna kose seg med å lage flotte malerier eller herlige tegninger. Kanskje kan de forevige noen av sine beste ferieopplevelser? Gi hvert barn sitt blyantsett med sine favorittbilder på metalletuiet og mens barna utforsker sine kunstneriske sider, kan mor og far ta en velfortjent pause i sommersola – win-win!

Tips: Fargeblyanter fra Faber-Castell egner seg også til alle voksne som ønsker kreativ underholdning.

Klassisk underholdning til sommeren

Hvem husker best? Og hvem blir president? Selv om det er ferietid, gjør det jo ingenting å trene hukommelsen (littegrann). Og det er jo bildelotto helt perfekt til! Sett dere ut i sola og finn ut hvem som er raffest på å huske hvor brikkene er. Det blir ekstra morsomt å snu brikkene når alle er designet med familiens favorittbilder. Dere kan også finne frem kortstokken og se hvem som blir president, hvem som tar amerikaneren eller får flest stikk i “Hopp i havet”. Vi tør garantere at spillet blir morsommere når spillekortene er dekorert med personlige bilder.

Tips: Om eska til bildelottoen tar litt for stor plass i kofferten kan du legge kortene i en pose, så kan du ta med spillet uten å måtte ofre plassen til noe annet.

Tilbehør til den praktiske sommeren

På med tursko og ryggsekk! Dreier sommerferien seg om aktivitet, flotte gåturer i idyllisk natur eller telttur i skogen, er det supert å ta med seg en smart drikkeflaske og en personlig emaljekopp. Nyt iskaldt vann når sola står på, og varm deg med en kaffekopp når kvelden kommer med et kjølig drag i lufta. Du kan naturligvis designe begge produktene med dine egne favorittbilder – slik at dem du er glad i alltid kan være med deg på tur. Ingen utflukt uten flotte bilder – husk å bruke våre mange gode fototips når du er på tur.

Tips: Drikkeflasken og emaljekoppen passer også perfekt til campingferien, sykkelferien, speiderturen og alle de små sommerutfluktene.

Vi ønsker deg en riktig deilig sommer, full av moro og personlig underholdning!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.