Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Derfor er veggbilde den perfekte julegave

Et veggbilde med ditt personlige motiv går rett til hjertet hos den som får gaven

Er du på jakt etter en gave full av personlighet og som er nøye utvalgt til akkurat den personen som skal ha gaven, så les videre her! Et veggbilde med ditt eget bilde på er nemlig en gave som mottakeren kan glede seg over hver dag når han eller hun ser bildet henge på veggen. I tillegg er det superenkelt å lage for alt som kreves er et enkelt motiv, så i teorien kan du bestille det på under 10 minutter. Sist men ikke minst fås våre veggbilder i mange størrelser, materialer og i alle prisklasser.

Her i artikkelen guider vi deg frem til en helt personlig julegave – akkurat sånn du ønsker den!

Hvem skal ha gaven?

Besteforeldre og din partner er de åpenbare mottakerne av et veggbilde. Besteforeldre forguder deres barnebarn og elsker å vise dem frem – spesielt med et nytt bilde på veggen. Din partner er også åpenbar fordi du kjenner hans eller hennes stil og fordi veggbilder er en fantastisk måte å minnes de beste felles øyeblikkene på. En venn eller venninne og barna dine er også åpenbare kandidater til å motta et veggbilde med et felles minne.

Er du klar til å lage et veggbilde?

Hvilket motiv skal du velge?

Det er ingen grenser for hvilket motiv du kan bruke. Her får du noen gode idéer

Når du har bestemt hvem som skal ha bildet, kan du begynne å gjøre deg noen tanker om hva motivet på veggbildet skal være. Her har vi samlet noen idéer og litt inspirasjon, hvis motivet skal være av barn

Klassisk portrett

Portrettet er en klassiker som alle kjenner. Det er søtt, åpenbart og passer inn i de fleste hjem og det kan henge alene på en vegg, men kan også fungere som en del av en bildevegg. Du kan velge å ta ett bilde av hele familien, eller bare et av barnet ditt. Det er den søteste gaven som de fleste besteforeldre vil elske å henge på veggen.

Naturlige barn i lek

Lekene barn som nysgjerrig undersøker elementer rundt seg – og faktisk ikke har oppdaget at de blir fotografert, er et superfint og autentisk motiv. Det vil ta seg godt ut i stort format som også din partner vil synes er et fint og personlig motiv å ha hengende hjemme. Det er vi overbeviste om!

Lek med perspektivet

Det er ikke alltid at det vanlige og åpenbare perspektivet også gir det beste og mest interessante bildet. Når du tar eller velger motiv til veggbildet ditt, velg gjerne et bilde med et annerledes perspektiv som gjør bildet mer interessant å se på. Denne typen motiv fungerer både på de henger for seg selv eller som en del av en bildevegg.

Gå tett på

Når vi fremmkaller bilder av mennesker sørger vi for det meste for at man kan se hele ansiktet og (noe av) kroppen. Men du kan lage noen superfine og søte veggbilder ved å zoome inn på en del av ansiktet så man ser alle detaljene og f.eks. glimtet i øynene. Veggbildet ditt vil både kunne henge for seg selv eller i kombinasjon med andre.

En del av noe større

Man trenger ikke se alle detaljene i et ansikt for å ha et godt motiv å henge på veggen. Du kan enkelt la barna dine være en liten del av motivet. Det vil se fint ut på et stort format hvor alle motivets detaljer kommer tydelig frem.

Fotokunst

Du kan også gå ned mer fotokunstneriske veien ved å ta eller velge et bilde av barnet ditt midt i en arkitektonisk perle. Husk at du med fordel kan beskjære motivet så det ser best mulig ut på veggbildet ditt. Det vil se fint ut i stort format på en ellers bar vegg.

Er du klar til å lage et veggbilde?

Designtips! Bruk tekst på veggbildet ditt

Gi veggbildet litt ekstra personlighet med din egen tekst

Felles reiseminner på veggbilde i julegave

Få idéer til motiver fra felles reiseopplevelser, som er fantastiske på veggbilder

Arkitektur

Arkitektur kan være mange ting. Alt fra en fin gammel dør til nye moderne bygninger og monumenter. Har dere et ganske spesielt sted som betyr mye for dere? Eller et minne fra en felles reise? Mulighetene er mange – det gjelder bare å finne det rette minnet og få det fremkalt på et fint veggbilde som du kan gi i julegave.

By

Et bilde av et pulserende byliv kan også bli til den fineste julegave. Det trenger ikke være et ikonisk motiv fra et av verdens metropoler. Det kan selvfølgelig være fra et mindre kjent og unikt sted. Se igjennom bildene dine og se om du ikke finner gull som er verdt å gi i gave til en du bryr deg om og som deler samme lidenskap for stedet som du gjør.

Natur

Vakker natur er et åpenbart motiv å bruke på et veggbilde som skal gis i gave. Om det er de norske fjellene, den svenske skjærgården, den brusende Nordsjøen eller noe helt annet, er opp til deg. Det som er sikkert er at det vil ta seg veldig godt ut på et stort format, hvor alle detaljene kommer frem.

Alletiders julegaveidé!

Er du klar til å lage et veggbilde?

Hvilket materiale skal du velge?

Det er mange materialer å velge mellom. Du skal bare finne din favoritt

Mer inspirasjon til jul

Finn masse innspirasjon til personlige julegaver, innnpakning og alt til advent

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.