Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Laster inn..

Kort til morsdagen

Design selv personlige og flotte kort til morsdagen. Bruk dine egne bilder og eget design

Har du husket morsdagen? Det har du sikkert, og du har garantert også funnet en kjempesøt og fin morsdagsgave, men… er det ikke noe du har glemt? Hva med et flott morsdagskort til å sette på gaven? Ofte er det gaven som får all oppmerksomheten, og så glemmer vi kortet. Men et kort med det helt riktige bildet kan si mer enn tusen ord. Det kan du lage her, les videre og få gode idéer til morsdagskort hun aldri vil glemme.

Lag selv kort til morsdagen med ditt eget beste bilde på

Her hos CEWE.no kan du designe et morsdagskort selv. Kortene kan du lage så et av dine egne bilder blir trykket, og teksten til kortet kan du også skrive på, eller du kan skrive teksten for hånd når du mottar kortet. Men ta en kikk på de mange mulighetene før du bestemmer deg. Når du først har bestemt deg for hvilket bilde du vil ha på kortet, laster du det bare opp. Så kan du legge til tekst, og det er mange skrifttyper, størrelser, farger osv. å velge mellom. I tillegg kan du også leke med skygger, filtre, cliparts osv., så kortet blir helt perfekt.

Tekst til morsdagskortet

Selvfølgelig er det viktig at morsdagskortet ditt er veldig fint med et flott motiv du har valgt og designet. Men det aller viktigste er tross alt hva som står på kortet. Så ikke spar på ordene, hvor ofte er det tross alt vi får anledning til å fortelle mamma hvor mye hun betyr for oss og hvor takknemlige vi er for at hun alltid er der? Noen velger å skrive det veldig enkelt: Takk for deg! Andre fyller på litt mer og skriver mer konkret hva de setter pris på hos moren sin. Det er veldig forskjellig og kommer også an på om dere er vant til å sette ord på de store følelsene i familien, eller om det bare er noe begge partene vet er der. Og siden du selv har designet kortet og nøye valgt ut bildet, sier det også mye i seg selv.

Sånn lager du morsdagskort

Det er viktig med det helt riktige motivet til kortet ditt. Kanskje du er så heldig at du har noen fine bilder lagret på telefonen eller på pc-en av deg og moren din. Da er det jo opplagt å bruke et av dem. Det kan også være det skal være et bilde av hva moren din betyr for deg og hva hun står for. Hvis ikke du allerede har fine bilder, kan du kanskje snike deg til å ta et, eller lokke en annen til å gjøre det for deg. Og hvis du er så heldig at bildet blir kjempefint og teksten på det er helt riktig, kan morsdagskortet ditt kanskje være en gave i seg selv. Du kan eventuelt ramme det inn for moren din, så det kan henges opp med en gang.

Sånn gjør du det:

• Trykk på våre Deko prints og bestem deg for om du vil designe kortet på nettet eller om du vil laste ned fotoprogrammet vårt som nå har enda flere designmuligheter

• Velg format og eventuelt et design

• Last opp bildet ditt og rett til eller lek litt med filtre, clip arts osv.

• Bestill når du er fornøyd med kortet ditt

Husk at i vårt populære fotoprogram kan du også lage kjempefine fotogaver til morsdag og farsdag, for eksempel en fotobok, fotokalender eller andre gaver til ham og henne.