Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fine bilder

Fine bilder må utnyttes

Fine bilder må utnyttes

Har du tatt masse fine bilder fra en reise du har vært på? Kanskje du bare ser på dem en gang imellom når du blar gjennom telefonen eller finner fram den eksterne harddisken. Det er synd! Vakre bilder må fram i lyset – eller for å være mer konkret: vakre bilder må trykkes.

Her hos CEWE kan du bruke de fine bildene dine til å:

Hva er vakre bilder for deg?

Det er veldig individuelt hva man synes er vakre bilder. Noen tenker sikkert på flotte portrettbilder, mens andre heller synes landskapsbilder er definisjonen av vakre bilder. Det er altså helt opp til deg hva du synes er et vakkert bilde.

Vakre bilder av naturen

Naturen er opplagt til å ta vakre bilder av, for den er jo vakker og fascinerende! Du kan ta vakre bilder av naturen i Norge. Vi er privilegerte med kyststrekninger i Norge, så hva med å gå en tur langs havet på forskjellige tidspunkter av dagen og forskjellige årstider? Det er et av de vakreste stedene å observere hvordan lyset forandrer seg. Det er et spesielt lys om sommeren, om høsten, vinteren og våren – og hvert er flott på sin måte. Et hav som blåser opp i store bølger på høsten er flott i det litt kalde høstlyset, for det gir et rått og barskt uttrykk på bildet.

Et helt annet lys får du på de varme sommerettermiddagene hvor lyset reflekteres i vannoverflaten, og det er også et fint motiv til et vakkert bilde. Eller hva med en vårdag med et blomstrende kirsebærtre i forgrunnen, og det håpefulle lyset og havet i mellom- og bakgrunnen?

Fine bilder til hjemmet

Har du de fine bildene dine på plass allerede fordi du liker å ta bilder? Da vil det være perfekt å utnytte dem til fine bilder i hjemmet. Her på siden vår kan du lage personlige veggbilder på det materialet du vil. Velg mellom:

Fine bilder til hjemmet er opplagte som bilder til stua. Da kan du nyte de flotte landskapene, reiseminnene eller fine bilder av dine vakre barn. Vurder også om du vil få dem trykket som svart-hvitt-bilder, for det gir spennende effekter og et annet uttrykk. Les mer her på cewe.no.

Andre populære valg er bl.a. Galleritrykk, som gir et elegant bilde til hjemmet ditt.

Profesjonelle bilder av en fotograf

Synes du ikke at du selv har tatt bilder som er fine nok, finnes det heldigvis flinke fotografer. Her kan du få tatt fine familiebilder og foreviget barna dine i profesjonelle omgivelser. Mange mennesker liker å ta noen søte babybilder hos en fotograf, så du er sikker på å ha supergod kvalitet. Babyer utvikler og forandrer seg med lynets hastighet, og det er definitivt ”en tid som aldri kommer igjen”.

På samme måte er bryllupet ditt noe du opplever bare én gang – i hvert fall akkurat dette bryllupet. Så her velger mange par å få tatt flotte bryllupsbilder av en profesjonell fotograf. Da er du sikker på at de har den beste kvaliteten til å henge på veggen og til å blomstre i din bryllupsbok fra CEWE.

Endelig kan du jo også kjøpe flotte naturbilder hos en profesjonell, som vil være på et nivå helt for seg selv.

God fornøyelse med å ta fine bilder selv, kjøpe dem hos en fotograf eller en annen plattform – og ikke minst utnytte dem til flott veggdekorasjon eller de kvalitetsvinnende fotobøkene våre!