CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Bilder med tekst

Bilder med tekst

Går du både med redningsvest og seler for å få fram budskapet ditt!

  • Stilige designmaler
  • Tilføy enkelt din egen tekst
fra 89.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

  • Deko print: 18x18, 20x20 og 20x30
  • Retro prints: 10,2x12,7
  • Kvadratisk print: 12,7x12,7
  • Bildestrimmel: 14,x5x5,2

Materiale:

  • 300 g/m² papir
  • 305 g/m² Fine Art matt papir

Lag bilder med tekst

Et bilde kan si mer enn tusen ord – men lager du et bilde med tekst, går du både med redningsvest og seler for å få fram budskapet ditt! Forestill deg et fint kjærlighetsbilde med tekst! Finn et bilde du har fra før eller ta et nytt av deg og kjæresten din og skriv ordet Love bortover eller over med fine bokstaver... Eller lag et morsomt bilde med tekst i form av et stort veggbilde av deg og venninnene dine med en morsom bemerkning på?

Visste du at du her hos Cewe.no kan få fremkalt bilder med tekst? Det kan du –og det er helt opp til deg hvilken stil du liker og hva du foretrekker når du skal pynte hjemmet med for eksempel veggbilder og bilder i glass og ramme. At det er tekst på bildet ditt, gir det litt mer kant og gjør det enda mer personlig.

Hvordan får jeg tekst på bildene mine?

Når du designer fotoprodukter hos Cewe, kan du velge å gjøre det på hjemmesiden vår eller i fotoprogrammet vårt som kan lastes ned gratis. Her får du veldig mange designmuligheter, og du kan legge til tekst på stort sett alle typer bilder.

Fotoplakater med tekst

Har du tatt noen fine bilder som ville tatt seg godt ut på en fotoplakat? Last opp bildet ditt og lag din egen fotoplakat med tekst. Det er en kul og personlig dekorasjon som passer til ethvert rom i hjemmet.

Liker du morsomme bilder med tekst? Eller hva foretrekker du?

Noen liker flotte bilder, for eksempel landskapsbilder, andre liker morsomme bilder med tekst, mens andre igjen liker bilder med barna sine og portrettbilder av familien. Det gode ved å lage bildene dine med tekst her hos CEWE er at du selv bestemmer motivet, da det er dine egne bilder du har tatt selv som brukes til å lage fotoproduktene. Derfor kan du få nøyaktig de bildene med tekst du liker best. Så ta en kikk på alle de fine bildene og velg dem du mener vil egne seg godt til å lage bilder med tekst. Kanskje du skal i bursdag og mangler en gave til ham eller en gave til henne som både er personlig, dekorativ og morsom?

Du kan også lage et bilde med bare tekst. Her kan du skrive for eksempel et sitat som har spesiell betydning for deg, og eventuelt lage ditt eget. Finn en flott farge eller mønster som bakgrunn, og prøv deg også fram med den rette skrifttypen og størrelsen. Bruk fotoprogrammet vårt, hvor designmulighetene nesten er uendelige….

Lag en kalender med bilde og tekst

Du kan selvfølgelig også sette inn tekst på bildene i fotokalenderen din. Kanskje du vil lage en flott veggkalender eller bordkalender eller en personlig almanakk. Her får du brukt bildene dine på en både dekorativ og praktisk måte, og bildene i kalenderen kan være med tekst i form av søte, morsomme hilsener eller sitater og bemerkninger som har blitt sagt under de gode stundene da bildene ble tatt.

Trenger du litt inspirasjon til hva du kan bruke alle de fine bildene dine til? Da kan du lage en fotobok! I stedet for de vanlige fotoalbumene, kan du få laget en bok hvor bildene dine trykkes direkte på sidene.