CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Hagebilder i en CEWE FOTOBOK
Hagebilder

Hagebilder

Tips til fotoboken din med hagebilder

 • Finn og sorter alle hagebildene dine
 • Sett de beste i en CEWE FOTOBOK
 • Nyt hagen i full blomst året rundt i fotoboken

Få tips og inspirasjon til hagefotoboken her på siden - eller start med en gang.

fra 349.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, 100% resirkulert papir, blank eller matt
 • Fotopapir blank, halvmatt eller premium matt

Hagebilder i en CEWE FOTOBOK

Noen mennesker finner ro ved å hoppe opp på sykkelen og suse av gårde, noen løper en lang tur og andre igjen slapper av og koser seg med å bake flotte kaker, strikke eller gjøre noe helt annet. Og så er det hagefolket… Mange av oss med hage elsker å få jord under neglene og nyter også litt den ømme ryggen etter et par timers graving i hagen. Andre hagefolk nyter lukten av de fine blomstene og synet av de flotte plantene vi har plantet selv, men liker ikke så godt den tunge jobben med å vedlikeholde en velfrisert hage. Uansett hvilken type hagemenneske du er, er du sikkert glad i hagen din og nyter både å kaste et blikk ut i hagen din når du sitter og nyter frokosten og å gå en tur i den og se hvordan alt utvikler seg og følger årstidene.

Synes du av og til at hagen din bare er den fineste av dem alle? Og har du ofte lyst til å ta vare på de beste øyeblikkene fordi hagen bare er så vakker? Det kan du gjøre ved å lage din egen fotobok fra hagen med de beste hagebildene dine.

Tips til fotoboken din med hagebilder

Her er et par tips du kanskje kan få bruk for når du skal lage en bok med hagebildene dine. Det er bare forslag fra oss, du må selvfølgelig lage en hagebok med akkurat de hagebildene du liker best.

 • Lag en alfabetisk rekkefølge i fotoboken din med hagebilder over den imponerende plantesamlingen din.
 • Vis årets gang i hagen med hagebilder satt inn i kronologisk rekkefølge. Da kan man virkelig følge utviklingen og se hva som skjer for eksempel måned for måned eller uke for uke. Disse bildene kan også brukes i en fotokalender, hvor du for hver måned dokumenterer hva som har skjedd i dagen den aktuelle måneden.
 • Del hagebildene dine etter farger. Det gir et rolig inntrykk når man blar i hageboken.

Har du en stor og parklignende hage, kan du med fordel zoome ut. Landskapsbilder kan være storslåtte og fortjener at man får med så mye som mulig.

3 tips når du tar hagebilder:

 • Hagebilder får veldig forskjellige uttrykk alt etter om du tar bildene dine helt inntil eller langt unna. Hvis du tar bildene fra en viss avstand, får du med mer og man kan virkelig se hvor stor hortensiaen er, man kan se omfanget av rosebedet og det store utvalget av lekkerier i urtehagen. Går du helt inntil og zoomer inn på de fine blomstene og plantene, får du med helt andre nyanser. En liten ting som et kronblad eller et gresstrå med en duggdråpe er vakkert og enkelt når bildet er tatt tett på.
 • Derfor er det en god idé å veksle mellom å ta hagebildene på nært hold og langt unna for å få litt variasjon i bildene dine og virkelig vise hva hagen din består av.
 • Ta fine bilder på forskjellige årstider. Bilder av hagen i fullt flor er vakre, men tenk også på hvor stemningsfull en vinterdag i hagen kan være. Kanskje det er rimfrost i spindelvev, kanskje buskene og trærne er dekket av snø og en enkelt solstråle titter fram. Det er også hagen din.
 • Sett eventuelt også inn bilder av hagens beboere, dyrene. Men jeg har da ikke dyr i hagen? - tenker du nå. Jo - det har du helt sikkert. Kanskje ikke en fuglekasse eller en fiskedam, men har du planter, har du dyr også. Sommerfugler, marihøner, bier og fugler. De er også en del av hagen din, og et bilde av en flott sommerfugl på sommerfuglbuskens blomst eller et nærbilde av en bie i hekken er veldig stemningsfullt.

Det kan selvfølgelig være at du også har en gullfiskdam, en pinnsvinfamilie eller en rekke fuglekasser i hagen. Da er det vel nærliggende at de også skal med i din flotte fotobok med hagebilder.

Hagebilder er ikke bare flora og fauna – husk også de andre beboerne

I tillegg til dyr er det vel også andre beboere i hagen, deg og familien din, gjester og lekekamerater. Så når du velger ut bilder til hageboken din, eller tar noen nye, må du ta stilling til om det skal være en ren hagebok med bilder av dyr og planter, eller om det skal være en fortelling om hagen din, hva den brukes til, hvem som bruker den og hvor mye dere nyter den.

Husk bilder av hagens tobente beboere

Hvis du vil vise hva du og familien også bruker hagen deres til, kan du med fordel også sette inn bilder av det. Det kan for eksempel være hagebilder med disse motivene eller noe lignende:

 • Hvis du har barn, er det kanskje en stor trampoline og et huskestativ, og kanskje barna dine har hvert sitt lille stykke jord hvor de kan dyrke det de synes er gøy. Kanskje det også skal med i hageboken?
 • Fester og gjester – det har du sikkert også tatt en del bilder av. Kanskje dere ikke har hatt en hagefest direkte, men en middag på terrassen med gode venner eller en kake i parasollens skygge er det nok blitt til.
 • Dagligdagen med en hage. Pappa som klipper hekken, mamma som luker ugress og William og Noah som koser seg med å lage gjørmekaker.

Sett hagebildene dine i en fotobok du har designet selv

Du kan stort sett designe fotoboken din selv. Du kan velge mellom forskjellige størrelser og formater, diverse typer innbinding og papir. I tillegg kan du pynte dine bilder med tekst, flotte bakgrunner og mange andre grafiske virkemidler, så boken din blir en personlig og fin fotobok du vil have glede av i mange år framover.

Husk at du har 100% fornøydgaranti på din CEWE FOTOBOK, så det er bare å kontakte kundeservicen vår hvis noe ikke er som det skal være. Husk også at du kan sjekke fotoproduktet ditt i forhåndsvisningen før du trykker Bestill. Her kan du kikke godt gjennom den og se om det er stavefeil, bilder som ikke er plassert ordentlig og andre ting.

God fornøyelse!