CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Praktisk informasjon til våre kunder i områder med smittevernstiltak, klikk her

Kundeservice
66 82 26 60
Drikkeflaske i aluminium Drikkeflaske i aluminium Drikkeflaske i aluminium Drikkeflaske i aluminium

Aluminium drikkeflaske

Perfekt for kald og varm drikke

På tur med dine kjæreste: Den robuste aluminium drikkeflasken er praktisk og bærer et av dine vakreste bilder.

  • Fototrykk i panoramaformat
  • Innhold: 500 milliliter
  • To drikkeåpninger og karabinkroker inkludert
169.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Materiale:

Aluminium

Kan vaskes i oppvaskmaskinen

Farge:

Aluminium

Trykkflate:

19 x 8 cm

Høyde:

19 cm

Diameter:

7,5 cm

Innhold:

500 ml

Anbefaling:

Vaskes for hånd

Design:

Stort utvalg av designs

En god drikkeflaske er til glede for deg og miljøet

En lekker drikkeflaske får deg simpelthen til å drikke mer. Det er viktig å drikke vann hver dag, og voksne skal ha 1 ½ liter om dagen, mens skolebarn skal ha 1 –1 ½ liter daglig. Kaldt vann er best å slukke tørsten med, og det er mest hygienisk å drikke fra sin egen vannflaske.

Denne lekre vannflaska med bilde er av aluminium, som er deilig lett og holder vannet kaldt og frisk. Husk å vaske og tørke den godt hver dag, så det ikke oppstår bakterier. Kjøp den online her.

Bruk drikkeflasken til skolebarna

Det er viktig at barna får drukket nok vann på skolen, hvor de jo ofte er veldig aktive og bruker mye energi. Hvis barna har en stilig drikkeflaske med deres eget bilde på, er det nok større sannsynlighet for at de får drukket nok vann. Hvilket barn ville ikke synes det er kult å ta en lekker vannflaske opp av sekken, og så i tillegg med eget bilde på!

Velg det riktige bilde på drikkeflaska

Det er viktig at det er det helt riktige bildet på drikkeflaska, så er det større sjanse for at det blir en suksess! Det er selvfølgelig opplagt at det kan være et bilde av barnet.

Så vet han eller hun også alltid hvilken flaske som er hans eller hennes i klasserommet, på idrettsklubben, på tur og lignende.

Dessuten slipper man klistremerker med navn eller navn skrevet med tusj som raskt flyter ut eller blir slitt av. Ofte har klassekameratene også de samme drikkeflaskene, og det kan være vanskelig å se forskjell på dem. Det slipper du nå, hvor du kan gi barnet ditt en helt unik vannflaske med ut. På flasken kan det være:

  • Et bilde av barnet. Selvfølgelig, det er jo helt opplagt
  • Et bilde av det bandet/den skuespilleren eller youtuberen barnet er fan av. Hvilket barn vil ikke elske det?
  • Et bilde av familiens kjæledyr.

Kjøp også en drikkeflaske til deg selv

Det er jo ikke bare barn som har bruk for en vannflaske. Voksne må også sørge for å drikke nok vann i løpet av dagen. Da er det jo også bra å ha en lekker, unik drikkeflaske med på jobb eller trening. Hvilket bilde skal du ha på vannflaska? Hva med et bilde av hele familien eller av dine søte barn?

Eller et bilde av kjæresten din, så i stedet for å ha et innrammet bilde på skrivebordet ditt på kontoret, kan du ha en stilig drikkeflaske med hans eller hennes bilde stående framme. Det gir nok også anledning til noen morsomme samtaler med kollegaene.

Godt for deg, lommeboka di og miljøet

Det er også godt for miljøet med en drikkeflaske som kan brukes flere ganger. Plastikkflaskene er egentlig engangs, og de kan være bakteriebomber selv om man synes de er grundig skylt. Ved å bruke en drikkeflaske kan du personlig bidra til å komme plastikkflaskene til livs. Det er også bedre for deg, idet den er enklere å gjøre ren, og det oppstår derfor ikke bakterier.

Så drikk vannet ditt med god samvittighet – både overfor miljøet og overfor deg selv. Venn deg til å fylle din egen vannflaske med springvann hjemmefra, så slipper du også å måtte kjøpe vann på flaske hele tiden.

Kjøp gjerne et par stykker, så du alltid har en drikkeflaske til rådighet når du skal bruke den. Og hvis du har valgt en med et søtt bilde av familiens kjæledyr, blir det garantert rift om den når familien skal av gårde om morgenen.