CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75,- kr til en CEWE FOTOBOK

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Snøkule snø Snøkule hjerter

Snøkule med bilde

Presenter et vinterminne i en snøkule!

Vis fram dine yndlingsbilder i en sky av glitterhjerter eller snøfnugg.

  • Romantisk fotoinnramming
  • Utskiftbart bilde
  • Snøfnugg eller glitterhjerter
99.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Størrelse:

9 x 8 cm

Trykkflate:

6,8 x 6,4 cm

Materiale:

  • Stabilt plastmateriale
  • Fylt med vann med snøfnugg eller glitterhjerter

Design din egen snøkule med personlige bilder

Snøkuler med et eget bilde i kan vi alle relatere oss til, da vi ofte kan gjenkjenne de stemningsfulle kulene med snø fra barndommen vår. Snøkuler, eller snowglobes, som de også kalles, er en klassisk pyntegjenstand, særlig rundt juletider, hvor sneen daler stille ned over små nisselandskap eller søte julefigurer. Mange har også hatt med diverse snøkuler i forskellige utforminger fra reiser rundt om i verden og har dem gjerne stående fremme som minne om en fin tur man gjerne vil huske i lang tid.

Slik gjør du:

  • Bestem deg for hvilket bilde du vil ha i snowgloben din
  • Klikk her for å laste ned vårt bildeprogram, det er raskt og enkelt å bruke
  • Så følger du bare guiden, det er nemlig mulighet for flere ulike design
  • Send bestillingen! Få dager etter vil du motta snøkulen i posten

Ofte forbinder vi snøkulene med jul og julens helt særlige stemningsfulle univers. Og er det ikke også hyggelig å se barna riste de fine snøkulene og more seg over snøen som daler? Nå finnes det nye muligheter med snøkulene, du kan nemlig sette ditt eget bilde i og dermed skape den stemningen du ønsker til enhver begivenhet. Hvilket betyr at snøkuler med bilder er den perfekte gaveidéen. Muligheten er mange da du kan sette hvilket som helst av dine egne bilder inn. Du kan dermed skape den rette stemningen, alt ettersom du gir kulen til barna dine, din elskede eller om det skal være en dekorativ gave til deg selv.

Barna dine vil garantert elske en snøkule med bilde i. Se gleden i øynene deres når de forventningfult rister kulen for å se snøfnuggene dale ned over et bilde av dem selv. Snøkuler med bilder er den perfekte gaven til adventskalenderen. Kanskje er det til og med på tide å skape en ny tradisjon hvor barna får en ny kule med et nytt bilde, hvert år til advent? Snøkulene med bilde er også velegnede som gaver ved andre begivenheter. Hvilke nybakte foreldre ville vel ikke nyte en så fin gave med bilde av den lille i? Tenk hvor dekorativt en slik snøkule ville ta seg ut på gavebordet til barnedåpen!

Gi også besteforeldrene en snøkule i bursdagsgave! De vil helt sikkert også bli glade for et bilde av barnebarna eller et høyt elsket kjæledyr. Og vil ikke bestevenninnen også sette pris på en snøkule med bilde av dere to sammen? En snøkule med bilde er et stemningsfullt lite stykke kunst og en morsom leke på en og samme tid.

Mangler du ikke egentlig også litt anderledes pynt til ditt nye hjem? Trenger den nye stuen eller kjøkkenet et lite piff i form av en litt anderledes pyntegjenstand? Snøkuler med bilde kan, utover å være søte gaver til venner og familie, også være en morsom liten pyntegjenstand til det stilrene hjemmet, særlig om du setter rare og morsomme bilder i. Forestill deg et stilleben du selv har bygget opp, med for eksempel et spesielt fargetema, hvor snøkulen også passer inn. Du får med det en personlig stil og litt pynt til hjemmet, som ingen andre har. Snøkuler med egne bilder i kan også være samleobjekter og dermed både pyntegjenstand og leke, for både store og små.

Du bestemmer selv hvilket bilde du vil ha i snøkulen. Det er nærmest uante muligheder for hvordan du kan bruke snøkule med bilde i som gave. Snowglobes er de nye, klassiske samleobjektene og med et personligt bilde i blir de stemningsfulle og dekorative gaver. Bestill din helt personlige snøkule her!