CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Årskalender Årskalender Årskalender Årskalender

Årskalender

Få et overblikk over hele året

 • Tre formater
 • Standard digitaltrykk
 • Skriv egne oppføringer i kalenderen
49.00 Kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

 • A4 (ca. 30 x 21 cm)
 • A3 (ca. 42 x 30 cm)
 • A2 (ca. 60 x 42 cm)

Ytterligere muligheter:

 • Oversikt over alle helligdager
 • Velg mellom forskjellige designelementer og kalenderlayouts

Papirtyper:

Digitaltrykk standard

Alt om det elegante papiret

Finn ut mer om det eksklusive standard digitaltrykket
Digitaltrykk matt cewe kalender Digitaltrykk matt cewe kalender Standard digitaltrykk Mettede farger, silkematt utseende

Den høye papirkvaliteten standard digitaltrykk med 250 g/m² og silkematt utseende er blant annet lett å skrive på med blyant.

Få overblikk over hele året

Personlig årskalender med dine egne bilder

Få et overblikk over hele året med en personlig årskalender med de egne bildene dine. Med en årskalender hengende på veggen trenger du bare et sted for å se alle avtalene dine. En flott årskalender er både til pynt og nytte. Med de personlige bildene dine trykt på og et valgfritt design kan du lage en helt unik kalender.

Årskalenderen kan fås i flere varianter

Du kan designe årskalenderen din akkurat slik du vil ha den. Her ser du hva du blant annet kan velge mellom:

 • A2, A3 eller A4-format
 • 3 forskjellige typer fotopapir
 • Mange designs med farger og pynt i designmalen vår
 • Valgfri startmåned og år

Alle årskalenderne er selvfølgelig med dine egne bilder, som du laster opp på hjemmesiden vår. Det er raskt og enkelt. Her kan du se hvordan du gjør det: 1. Velg en årskalender og et format i menyen til venstre 2. Lag årskalenderen din direkte på hjemmesiden vår. Hvis du gjerne vil ha flere design-muligheter kan du laste ned den gratis programvaren vår 3. Legg til bildene dine og suppler med farger, cliparts og eventuelt en tekst 4. Se en forhåndsvisning av den hjemmelagde årskalenderen din, før du gjennomfører bestillingen 5. Legg den i handlevognen, gjennomfør bestillingen og årskalenderen din er på vei til deg

Du kan bruke årskalenderen med bilde på, til både privat og jobb. På begge steder vil man jo gjerne ha noe pent å se på. Dekorer kalenderen med bilder av familien, flotte naturbilder eller hva du enn interesserer deg for og har bilder av. Både på jobben og på privaten trenger man en oversikt over årets begivenheter, avtaler og bursdager.

Bruk årskalenderen din med bilde på her

 • Heng den opp på klasserommet. Så kan barna se når alle klassekameratene har bursdag eller når det er idrettsdag, og ikke minst når det er ferier og fridager.
 • Bruk den på kontoret. Skriv inn alle møtene dine, kollegaenes bursdager og når du har fridager.
 • Hjemme. Heng årskalenderen opp på kjøkkenet og utsmykk den med søte og morsomme bilder av hele familien. Skriv inn bursdager og arrangementer, slik at hele familien enkelt kan se hva og når de skal ting.
 • I idrettsforeningen. Skriv på når lilleputtkampen i fotball er, når det er håndballtur og generalforsamling.

Nyhet

Årskalenderen kan nå også fås i A2-format (59,4 cm. x 42 cm.), som er veldig praktisk. Det vil gi deg et enda bredere overblikk over året og masse mer plass til avtalene og arrangementene dine.

Alle våre bildekalendere kommer i flere formater. Alle kalenderne våre gjøre det mulig at du kan velge en valgfri startmåned og design.

Kalenderne er også selvfølgelig med dine egne personlige bilder og du kan velge mellom forskjellige størrelser, layout, farger og papirtyper.

Gi en personlig årskalender i gave

Har du mange gode bilder liggende på kameraet ditt som aldri har blitt fremkalt? Sett dem i en bildekalender og gi den i gave til noen. Den kan for eksempel være til din bedre halvdel med bilder av barna deres, eller av en flott ferie hvor dere tok noen hyggelige bilder. Kanskje også besteforeldrene vil sette pris på en stor og praktisk årskalender?

Sett inn fine bilder av alle barnebarna deres og kanskje til og med oldebarn. Skriv inn hele familiens bursdager samt alle konfirmasjoner og barnedåper og andre familiesammenkomster. Det er en gave som både er praktisk og fin å se på.

Se våre andre bildekalendere også. Vi har et stort utvalg og tilbyr alt fra bordkalendere, veggkalendere og studiekalendere. Lag en personlig kalender med et eget uttrykk. Alle kalenderne kan lages med personlige bilder og preg. Kjøp den nye bildekalenderen din her!