CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Ukekalender
Ukekalender

Ukekalender

Mulighetene er mange

 • Varer i år etter år
 • 5 papirtyper
 • A4-format
 • Et kunstverk på veggen
fra 299.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

 • A4 stående eller liggende

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk eller fotopapir

Produkter:

 • Bordkalendere
 • Avtalekalender
 • Veggkalender

Bestill en ukekalender for 2024 med dine egne bilder

Vil du gjerne ha en ukekalender til i år eller neste år? Mulighetene er mange her hos CEWE, hvor du kan lage din egen fotokalender og velge en mal med ukenumre. På denne måten kan du få et godt overblikk over uken i forhold til planlegging, samt hele tiden følge med på hvilken uke du er i.

Innen ukekalendere kan du velge mellom:

 • Spiralkalender
 • Studiekalender
 • Familiekalender
 • Veggkalender
 • Bordkalender
 • Årskalender

En ukekalender med valgfri startmåned

Uansett om du skal bruke en ukekalender til det nye kalenderåret eller du vil ha en til det nye skoleåret, er det ikke noe problem. Du kan få en kalender som starter akkurat når du vil. Du kan nemlig selv velge startmåned.

En ukekalender til hele familien

Det er forskjellig hvilken kalendertype man ønsker seg når man vil ha en ukekalender. En av de mange mulighetene er en familiekalender. Her kan du planlegge familiens uker, og skrive in ukentlige begivenheter og påminnelser som sport, gymtøy og pianotimer. Du kan selvfølgelig gjøre den personlig ved å sette et bilde av hvert familiemedlem over hvert navn. Da er du også sikker på at barna eller barnebarna dine kan relatere til kalenderen og dermed vil engasjere seg i ukens program.

Denne ukekalenderen til planlegging skal selvfølgelig henge på en vegg på kjøkkenet eller i stua, så alle kan se den og bevare overblikket over uken.

Lag en kalender med ukenumre

Du kan velge mellom massevis av ukekalendere med egne bilder. Som nevnt har vi også den klassiske fotokalenderen til veggen, som er populær å lage i barnefamilier og ofte i gave til besteforeldrene. Her trenger du bare velge en mal med ukenumre. Det samme gjelder for alle de andre kalendervariantene våre, som bordkalendere. Du designer den selv som en ukekalender.

Ukekalender til veska med spiralrygg

Leter du etter en ukekalender, er det i mange tilfeller en kalender i notatbok-format. Her har vi den klassiske spiralkalender, men hos oss får du den med egne bilder trykket på, så den blir mer personlig og spennende enn f.eks. en klassisk kalender fra bokhandelen. For det er vel litt mer oppmuntrende å se et sommerbilde fra ferien på forsiden når du tar den opp fra veska mandag morgen og danner deg et overblikk over uken?

Størrelsen på spiralkalenderen er en A5 ukekalender, og det samme gjelder for studiekalenderen vår.

Ukekalender – Kalendere til veggen med ukenumre

Er det ikke en kalender til veska du vil ha, kan du heller se på kalenderne våre til veggen. Dette er opplagt hvis dere er en familie eller hvis du bare gjerne selv vil ha et overordnet blikk over uken. Med en kalender med de forskjellige ukene hengende, kan du raskt få et overblikk over både ukene og hele måneden. Og se hvilke helger du skal hva. Det gir alltid ro å ha overblikk med en veggkalender, pluss at det minimerer risikoen for dobbeltbooking eller for å glemme noen avtaler.

Hvilken uke er vi i? Sjekk kalenderen din

Mange arrangementer og f.eks. ferie på jobben blir planlagt ut fra ukenumre. Derfor er det ofte behov for å vite hvilken uke du er i. Høstferien kan for eksempel være i uke 42, vinterferien i uke 7 og fellesferien i uke 28, 29 og 30. Kanskje dere også har en familietradisjon om å møtes et sted helga i uke et-eller-annet. Det er derfor en kalender med ukenumre er så praktisk. Ikke alle mobiler har ukenumre på kalenderne sine, så det er enda en grunn til å lage ukekalenderne våre med personlige bilder i stedet.

Hvilke bilder skal du velge til ukekalenderen din?

Lager du en av kalenderne våre for hele året som du sørger for har ukenumre, har du mulighet for å velge et bilde til hver måned. Så her kan du finne de beste bildene dine fra hver årstid. Krokus i april, stranden i juli, fargede løvtrær i oktober og den første snømannen i desember.

Har du bestemt deg for en ukekalender i form av en spiralkalender, bør du velge et bilde som gjør deg glad hele året og som ikke nødvendigvis er sesongbestemt. Det kan f.eks. være deg og vennene i en festlig sammenheng, bestevennene dine på en sommerdag – for ja, det er også gøy å se sommerbilder om vinteren, så du husker at vinteren har en ende! Er du heldig å være mamma, kan du sette inn et bilde av datteren eller sønnen din på forsiden av ukekalenderen. Det kan være fint å se når du er på jobb og ikke ser gullklumpen før om kvelden.

Hvorfor skal du velge en trykt ukekalender?

I stedet for en ukekalender på iPhonen din gir det noe helt annet med en trykket kalender på papir – altså en fysisk kalender. Du kan få et overblikk du ikke nødvendigvis får på iPhonen. I tillegg er det veldig koselig å ha en kalender med egne bilder til å skrive inn avtaler i. Det er selvfølgelig fortsatt praktisk å ha ukekalenderen din på iPhonen, hvor du skriver inn avtaler når du er på farten. Men fra nå av kan du skrive inn de viktige begivenhetene i ukekalenderen på veggen hjemme, så både du og evt. resten av familien kan ha et overblikk over ukene i denne og de neste månedene uten at du trenger å sitte å bla fram på telefonen.

Mer inspirasjon til en kalender til uken din

Er det andre typer av kalendere enn en ukekalender som kunne interessere deg? Her hos CEWE kan du også lese mer om vår årskalender, evighetskalender, leksekalender, hjemmelaget kalender og arbeidskalender til kontoret. Felles for dem er at du hver gang får en kalender med overblikk over uken din. En evighetskalender har ikke en kalender med ukenumre, men du kan se tilbakevendende arrangementer uke for uke, som f.eks. bursdager. Til dette formålet kan du også se mer under vår bursdagskalender.

Har du noen fine, kvadratiske instagrambilder, kan du også lese hvordan du setter inn flere bilder i fotokalenderen din.

Bestill i dag, så du kan få din personlige ukekalender – på under en uke.