Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Valentinsdag

6 gode ideer til personlige valentinsgaver

Skal valentinsgaven være stor, liten, morsom eller kjærlig? Vi har et bredt utvalg av fotoprodukter som er perfekte gaver til valentinsdagen

Valentinsdag nærmer seg med stormskritt (det er den 14. februar!) og i denne kalde, mørke vinterstiden er det vel deilig å ha en romantisk og hyggelig dag å se frem til! Men hva skal du finne på til kjæresten? Alle blir glade for unike og personlige gaver. Det viser at du virkelig har lagt sjel og følelser bak det du velger å gi. Og til valentinsdag er det enda større grunn til å gjøre valentinsgaven til noe helt spesielt.

Du har jo sikkert opptil flere gode, søte, morsomme eller romantiske bilder av deg og din utkårede, kanskje har du allerede fremkalt bildene for å henge dem opp på kjøleskapet. Men de fine bildene dine kan også brukes til mye annet. Her gir vi deg noen tips til romantiske og fine fotogaver til valentinsdagen.

1. En CEWE FOTOBOK er den ultimate valentinsgaven

Velg ut alle de beste bildene fra deres tid sammen og samle dem i en flott fotobok. Det er enkelt og greit den ultimate valentinsgaven – enten dere har vært sammen i tre måneder eller 20 år. Finn frem noen flotte, stemningsfulle bilder av noe dere har gjort sammen og legg gjerne til litt tekst om hva som foregår på bildene eller noen søte små beskjeder. Velg mellom mange forskjellige design og dekorer med cliparts eller en flott bakgrunnsfarge. Se hvordan Leonora Grigat lagde sin første fotobok, som var en fotobok hun designet til sin kjæreste.

2. Få minnene opp på væggen

Personlige veggbilder pynter opp ett hvert hjem og gir rommet varme og sjel. Så hvorfor ikke gi bort et flott veggbilde til valentinsdagen? Det kan for eksempel være et søtt, stilig eller fjollete bilde av dere to sammen. Har dere stiftet familie kan du også ta et flott familiebilde av dere alle sammen og få det forstørret. Et tredje forslag til motiv er et fantastisk naturbilde eller spesielt feriebilde fra en tur dere har tatt sammen.

4. Gjør dagene ekstra hyggelige med et fotokrus

Et personligt krus med bilde er en sikker vinner hos han eller hun som er glad i kaffe eller te. Med et morsomt bilde av deg eller dere kan kjæresten ha deg i tankene hele dagen, hver gang han eller hun drikker sin favorittdrikk. Det er altså både morsomt og hyggelig med et personlig fotokrus, og det passer jo også perfekt til å ta med på jobb hver dag!

5. En fin og morsom valentinsgave

For mange av oss er mobilen nærmest den kjæreste tingen man eier – det er i hvertfall noe de fleste av oss bruker mange timer på hver dag. Derfor er et søtt mobildeksel med et bilde av dere på noe som garantert vil falle i smak! Ikke bare er det en fin og morsom valentinsgave å gi, dekselet både pynter og beskytter telefonen mot støt og slag. Vi har mange typer mobildeksler som silikondeksler, skinndeksler og deksler i tre, så det er bare å velge og vrake, slik at du finner akkurat det dekselet din kjæreste vil bli aller mest glad for.

6. Gi bort en personlig fotokalender i valentinsgave

Har din bedre halvdel vanskelig for å holde styr på planene sine, eller er hen et totalt ordensmenneske? Uansett er en personlig fotokalender en super valentinsgave! Bruk skjønne bilder fra felles opplevelser og morsomme selfies av dere sammen, og la kjæresten din glede seg over nye, fantastiske bilder av dere hver eneste måned. Alt dette mens hen enkelt kan holde styr på alle sine avtaler, deriblant avtalene med deg! Vi har mange forskjellige typer fotokalendere, som veggkalendere, bordkalendere, avtalekalendere og planleggingskalendere. Velg den typen som passer best til din utkåredes stil og behov.

Psst … Du velger selv hvilken måned fotokalenderen skal starte i, smart, ikke sant?

Lag dine valentinsgaver enkelt på nett

Vi håper vi har klart å gi deg masse god inspirasjon til helt personlige valentinsgaver å gi til din kjæreste den 14. februar. Du kan enkelt lage fotogavene online her hos CEWE, via vårt gratis fotoprogram eller i vår foto app CEWE Fotoverden.

Vi ønsker deg en riktig god valentinsdag, full av kjærlighet og gode ting!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.