Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bli klar til skolestart med en personlig touch

Kom godt i gang med hverdagen igjen med personlige, smarte og praktiske bildeprodukter som passer perfekt i skolesekken

Klar, ferdig, skolestart! Etter en magisk sommerferie venter skolebenken. Gjør deg klar til hverdagen og få det litt morsommere med en masse flotte og praktiske bildeprodukter, dekorert med favorittbildene til barna. Hva med en smart drikkeflaske, flotte fargeblyanter eller en ny studiekalender for ordens skyld? Les videre og få litt inspirasjon til bildeprodukter som bidrar til å gjøre skolestarten best mulig.

Slukk tørsten på kuleste vis, hele skoleåret

Drikkeflaske med et bilde av to barn står på en brun skammel
En personlig drikkeflaske er både smart og praktisk til skoledagene

Med skoledagene fulle av aktiviteter, lek og friminutt er det viktig å få i seg nok drikke! Heldigvis kan både små og store få glede av en smart og praktisk drikkeflaske i skolehverdagen. Flasken er super å ha med i skolesekken og det praktiske håndtaket gjør den enkel å ha med seg rundt på lekeplassen, fotballbanen eller til gymtimen. Kanskje vil du dekorere den med noen av de beste minnene fra ferien som nettopp har vært? Til timene ved skrivebordet er et tryllekrus ideelt til leskende forfriskninger. Bruker du den til varme drikker vil bildene på kruset trylles fram, er ikke det ganske gøy? Det kan jo piffe opp lekselesingen litt.

Hold styr på avtaler og lekser helt fra skolestart

En notisbok som er dekorert med et bilde på forsiden av mor med to døtre, står oppetter en vase på et brunt bord
Med en studiekalender og en notisbok er det enkelt å holde styr på alle avtaler og ting en må huske

Med en studiekalender dekortert med dine egne bilder, bli det litt morsommere å holde styr på avtaler. Få oversikt over lekser, håndballtreninger, legetimer, ferier og uendelig mye mer på mest personlig vis. Du designer selvfølgelig kalenderen selv, og i den er det god plass til å skrive ned alt du må huske på. Til notatene fra timene, leksene eller til å trene på bokstaver og ord, vil notisboka tjene deg godt. Design den med et koselig, morsomt eller tøft bilde du selv velger.

Gjør litt mer ut av lesingen

Jente sitter og leser i en bok og bruker en bildestrimmel til å holde styr på linjene i boken
Bildestrimler passer perfekt som små hjelpere til lesingen eller som fine bokmerker i skolebøkene

Det lar seg vanskelig gjøre å ha skole uten lesing! Gjør litt mer ut av lesingen med disse fine bildestrimlene du kan lage med barnas favorittbilder. Bildestrimlene er supergode hjelpere til å ha kontroll på linjene i boka, slik at det blir litt enklere å lese. Når barnet trenger en pause er den et fint og praktisk bokmerke - så vet man hvor man skal begynne på igjen! Du kan også designe klistremerker med dine egne bilder til skolestart, så kan skolebøkene bli både flotte og lettgjenkjennelige. Du kan lage dem både med navn, søte bilder og clip arts, så har du fantastiske navnelapper til bøker, matbokser og mye mer.

Skolestart med flotte fargeblyanter og en ekstra tøff matboks

Jente sitter og tegner blomster med fargeblyanter fra Faber-Castell
Slipp kreativiteten og fantasien løs med de flotte fargeblyantene fra Faber-Castell

Med flotte akvarellblyanter og fargeblyanter fra velkjente Faber-Castell kan barna slippe fantasien løs! Blyantene ligger godt beskyttet i et metalletui som barnet kan få sitt favorittbilde på, så er det alltid enkelt å se hvem blyantene tilhører. Når klokka ringer til storefri, er det ekstra kult å dra opp en helt personlig matboks av skolesekken. Lag f.eks. en unik matboks til barna med et herlig sommerminne trykket på lokket – så blir matpakken og skolestarten helt sikkert litt morsommere.

Første skoledag er en utrolig viktig milepæl - så husk for all del å ta masse bilder! Senere kan du samle alle bildene i en flott fotobok. Da bevarer du minnene fra første skoledag på best mulig vis og det vil være morsomt for både barn og foreldre å bla i boka - både like etterpå og mange år senere, når barna har blitt voksne. Du kan også lage en årbok fylt med høydepunktene fra året som er gått, da skal naturligvis bildene fra skolestarten få god plass til å skinne.

Vi håper å ha gitt deg inspirasjon til morsomme måter å få barna skoleklare på. God skolestart!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.