Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Ta vare på sommerminnene i en fotobok

Gjør som Leonora Grigat – lag en flott sommerbok

Ingen sommer uten mange nye, vakre sommerbilder! Kanskje du har fanget en masse magiske sommerøyeblikk av barna, knipset bilder av den lekre utsikten i Sør-Frankrike, flyt kamerarullen med bilder fra storbyferien eller tatt koselige bilder av familiehygge på sommerhytta. Nå er tiden inne for å lage en flott CEWE FOTOBOK, som passer godt på feriebildene og sommerminnene mens de fortsatt er friskt i minne. Så kan du alltid gå tilbake og gjenoppleve dem i mange år fremover.

Jente ligger i dyne og ser i en fotobok med sommerbilder
La sommerminnene vare for evig i en flott sommerfotobok

Pass godt på minnene

Man kan si hva man vil om digital fremvisning av bilder, men gode minner gjør seg altså bare best i trykket format. Før du setter i gang så kan det være lurt å tenke på hvor boken skal oppbevares. Hvilken størrelse har de andre bøkene som den skal stå sammen med? Skal den fremheves som et stykke kunst, så kan den med fordel være større enn dersom den skal stå sammen med skjønnlitteraturen i bokhylla. Kanskje blir dette den første boken i en helt ny serie? Fotograf og content creator Leonora forteller at hun alltid har sine fotobøker stående fremme på kommoden, og at familiens gjester elsker å stå og kikke i dem.

Les mer om hvordan Leonoras fotobøker er en del av interiøret hjemme.

Åpen fotobok med sommerbilder ligger på et hvitt gulv omringet av røde valmueblomster
Du kan designe din sommerbok akkurat slik du ønsker og få det utseendet du drømmer om

Match stil og tema

Enten du har vært på storbyferie, strandferie, enda en hjemmeferie eller hygget deg ute i naturen, så kan du vekke alle minnene til live allerede når du designer bokomslaget. Hva skal boken ha mest fokus på? Velg det beste bildet til omslaget og finn en passende tittel, slik som for eksempel «Sommeren vår», «Sommerferie», eller skriv årstallet for sommeren om du har planer om å lage sommerbøker år etter år – som er en utrolig hyggelig tradisjon. Det er en super måte å se tilbake på alle de fine sommerferiene dere har hatt sammen som familie.

Få inspirasjon til vakre sommerprosjeker.

Leonora Grigat sitter ute og ser i en sommerfotobok sammen med sine to små barn
En fotobok er en perfekt måte å fortelle en historie på

La bildene fortelle en historie

Husk å få med bilder fra hele ferien. Alt fra turen til flyplassen, barnas lek ved vannet, og av alle de kreative og morsomme prosjekter dere sikkert har hatt, slik som sandslott og vollgraver. Har dere vært på storbyferie med shopping, kulturliv og besøk på herlige restauranter, så er bildene herfra virkelig fine å ta med i sommerboken. Så kan du alltid kan se tilbake på den gangen du fikk verdens største is på den lille, hyggelige cafeen i Italia.

Tips: For Leonora er det viktig at bildene på sidene henger sammen og at de forteller samme historie. Hennes valg av layout avhenger derfor av hvor mange favorittbilder hun har fra hver fotografering, og derfor endres antallet bilder fra side til side. Dessuten elsker hun å sette inn doble sider med et bilde av barna hennes i full størrelse.

Fotobok med gull effektlakk
Dekorer sommerboken med flott effektlakk og få en eksklusiv finish på boken

Gi sommerminnene prikken over i-en

Sommerboken din fortjener kun det beste! Gjør den ekstra eksklusiv med effektlakk i gull, sølv eller roségull. Det vil uten tvil gi bokens tittel karakter, skape en eksklusiv look og tar sommerboken din til nye høyder. Alle våre CEWE fotobøker er av høy kvalitet både i trykk og finish, og vi er blitt kåret til best i test opptil flere ganger.

Last ned vårt fotoprogram hvor du enkelt kan lage din sommerbok.

Vi håper at du har fått noen ideer til hva du kan gjøre med minnene fra sommeren og best bevare alle de magiske sommerøyeblikkene!

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.