Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fotocollage

Vær kreativ med reisebildene dine – lag en fotocollage

Kombiner reisebildene dine på den aller fineste måten med en fotocollage, og la ferieminnene pynte opp på veggen

Finnes det noe bedre enn å kikke på reisebildene dine og huske alle de fine opplevelsene som du har fått ute i den store verden? Å gjenoppleve de magiske øyeblikkene og de eventyrlige minnene? Bruk reiseminnene dine kreativt i hjemmet – forstørr opp de beste reisebildene, så kan du dekorere veggen din på aller fineste vis. Her får du inspirasjon til hvordan du kan lage en personlig fotocollage med reisebilder, så du kan nyte de fine bildene dine, og tenke tilbake på fantastiske reiseopplevelser hver eneste dag.

Dekorer veggen med ulike reisebilder

Fotocollage med reisebilder henger på en hvit vegg
Heng opp en fotocollage i hjemmet med flotte bilder fra familiens reise

En collage gjør det mulig å vise frem mange ulike aspekter og øyeblikk fra en reise i samme bilde. Fordelen er at du ikke trenger å bestemme deg for et konkret blinkskudd som skal opp på veggen. Med en fotocollage kan du nemlig kombinere mange herlige bilder fra familiereisen. Da kan du både se bilder av den deilige stranden dere badet på, det fine tempelet dere besøkte, den imponerende gåturen dere var på, samt mange andre opplevelser. Du kan altså samle alle reiseminnene på et sted - smart ikke sant? Ved å sette bildene i kombinasjon med hverandre, støtter reisebildene hverandre og forteller historien om reisen på collagen. Collagen blir et stort og unikt stykke fotokunst som helt sikkert vil skape glede og minne deg om gode stunder hver dag. Heng opp collagen med reiseminnene i stuen, i gangen, på soverommet eller i et annet rom hjemme, og gled deg til å oppleve effekten som collagen gir rommet.

Tips: Har du vært ute på reise med noen venner eller andre familiemedlemmer? Da er en dekorativ fotocollage med bilder fra reisen deres en åpenbar gaveidé! En unik og personlig gave som vil vekke stor begeistring.

Velg det perfekte materialet til fotocollagen din

Fotocollage med reisebilder henger på en vegg over en grå sofa
Du kan lage fotocollagen din med reisebilder i mange forskellige formater og materialer

Du kan designe collagen med reisebilder slik at den blir akkurat sånn som du vil ha den – det er nemlig enorme designmuligheter! Det er først og fremst et spørsmål om personlig stil og smak, hvordan du ønsker å få trykket opp collagen din. Før du velger et materiale så kan det være en god idé å vurdere hvor fotocollagen skal henge. Skal den være et blikkfang i stuen? Skal den brukes som dekorasjon på et soverom? Eller skal den gis i gave? (Husk å tenke på mottakerens stil.)

Du kan designe fotocollagen din på alt fra fotoplakater eller fotolerret til fotopanel, som galleritrykk eller på en bilde på aluminiumsplate, som bilde på skumplate eller bilde på akrylglass. Det er altså store muligheter for å skape en flott fotocollage som passer perfekt inn i din stil – det er bare å velge det materialet du liker best. Uansett valg er alle materialene veldig dekorative og har alle ulike egenskaper og kjennetegn. Om du velger det ene eller andre materialet, blir alle personlige veggbilder levert i absolutt beste kvalitet!

Tips: Du kan også lage en fotocollage med reisebildene dine som en flerdelt veggdekorasjon, hvor bildene dine henger ved siden av hverandre på en vegg.

Enkelt å designe og rask levering

Fotocollage med reiseminner henger på en vegg over et svart skap
Gjør hjemmet ekstra personlig med en fotocollage med gode ferieminner

Uansett hvilken løsning på collagen du liker best, er det heldigvis veldig enkelt å lage en fotocollage med reisebilder. Vi anbefaler at du bruker vårt populære CEWE Fotoprogram, hvor du kan gå på oppdagelsesferd, og dykke ned i den kreative verdenen som åpner seg for deg. Fotoprogrammet er gratis, og veldig brukervennlig! I programmet kan du se alle de ulike designmulighetene du har for å lage den perfekte collagen med reisebildene dine!

Husk at du kan alltid kontakte vår kundeservice dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til dine CEWE-fotoprodukter.

Tips: Trenger du hjelp til hvordan du skal henge opp bildene dine? Vi gir deg gode ideer og tips til hvordan du kan henge opp bilder og plassere dem på veggen.

Lykke til med fotocollagen!

Har du mange flotte feriebilder? Sett inn ferieminnene dine i en reisebok med god plass til alle bildene dine!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.