Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Personlige gave

5 personlige gaver til mormor

Mangler du den helt perfekte gaven til mormor? Sjekk ut våre 5 idéer

Familien betyr alt for henne og det er sikkert også mormor som sørger for at familien samles til familiemiddager, årets store høytider og en spontan kopp kaffe i ny og ne. Ønsker du å gi din fantastiske mormor en gave, men aner ikke hva du skal finne på? Null stress, hvis du har bildene har vi idéene!

En fotobog i gave til mormor

Mormor og barnebarn sitter sammen og ser i en fotobok med familiebilder
Den beste gaven du kan gi til mormor: en CEWE FOTOBOK full av familiebilder

Mormor elsker familien og vil gjerne samle den så ofte som overhodet mulig. Er du litt påpasselig på å ta bilder underveis kan du samle alle bildene av familien i løpet av et år og lage en CEWE FOTOBOK Stor av dem. Et nydelig symbol på det hun elsker mest, nemlig familien!

Bonustips: Du kan også dedikere fotoboken din til bilder av barnebarna og oldebarna i familien. Det vil utvilsomt bli mormors favorittbok, som hun stolt vil vise frem til alt og alle hun møter.

Du kan lage din fotobok her

Fotomagneter formet som hjerter til mormor

Hjerteformede magneter henger på et kjøleskap. På magnetene er det bilder av barn
Vis mormor kjærlighet på hjerteformede magneter

Det sies at barnebarn er livets dessert, da passer det perfekt å gi mormor søte fotomagneter med bilder av barnebarna hennes. Magnetene fås i kvadrater og i hjerteform, velg det du liker best og la mormor pryde kjøkkenet sitt med nydelige bilder av barnebarna.

Du kan også gi mormor en skikkelig godbit til kaffen i form av en fin gaveeske fylt med lekre sjokolader!

Design dine fotomagneter

Veggkalender i gave til mormor

En veggkalender for 2022 med bilder av barn ute i naturen
12 bilder med ren kjærlighet til mormor

12 bilder, det er alt du trenger for å glede mormor i et helt år. Med en veggkalender med dine egne bilder fra CEWE har du valgfri startmåned og bestemmer dermed selv når kalenderen skal starte. Så selv om vi for lengst er gjennom januar kan du likevel lage en kalender i gave til mormor, som hun kan ha glede av ett helt år frem i tid.

Bonustips: Er dere en stor familie kan det (kanskje) være litt av en oppgave for mormor å holde styr på alle bursdagene. Når du velger veggkalender, ta en titt på den store bursdagskalenderen, hvor du kan sette inn bursdager og små bilder på spesifikke datoer.

Finn den rette fotokalenderen til mormor her

Familiebilde til mormor

Et veggbilde av 2 smilende søsken som holder hender, står på en kommode
Få fremkalt ditt beste bilde av barna og gi det i gave til mormor

Samle hele familien eller alle barnebarna og ta et gruppebilde som mormor kan henge på stueveggen, slik at hun kan glede seg over alle sammen på daglig basis. Et flott familiebilde vil garantert være en gave mormor vil sette høyt!

Her hos CEWE kan du velge mellom forskjellige materialer å printe veggbildet ditt på. Du trenger ikke nødvendigvis velge den klassiske forstørrelsen, du kan også få bildet trykt på et flott fotolerret, eller mange andre fine materialer.

Sjekk ut alle de forskjellige materialene til veggbilder

En underholdende gave til mormor (og barnebarna!)

Bildelotto med personlige bilder spilles av voksen og barn
En gave til mormor som hun kan bruke sammen med barnebarna: bildelotto

Mormor har vel ofte besøk av barnebarna, så kanskje du og barna vil designe et av de mange fine spillene vi har i kategorien fotogaver, som kan bo hos henne? Dere kan lage et stort Ravensburger puslespill med opptil 2000 brikker, personlig kortstokk eller et spill bildelotto med 25 av deres egne bilder. Finn deres favoritt – det blir garantert også mormors favoritt, når hun får tilbringe morsom kvalitetstid med barnebarna.

Utforsk våre flotte spill

Hva skal jeg gi morfar?
Vi har heldigvis også en masse gaver som morfar vil bli glad for. Han vil helt sikkert elske en kopp med bilde eller en t-skjorte med bilde av de glisende barnebarna sine. Du kan også sjekke ut vår guide med gaver til ham.

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.