Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Gi den ultimate gaven til morsdag – en personlig fotobok

Design en unik fotobok til mamma – vi har et stort utvalg fotobøker med forskjellige størrelser, papirtyper og innbindinger.

Skal du gi moren din noe helt spesielt til morsdagen i år? Fortjener hun en gave til morsdag som er helt unik, full av kjærlighet og laget med omtanke? Da er tiden inne for å gi henne en CEWE FOTOBOK med nydelige bilder fra tiden hennes som mamma – bilder fra deres felles opplevelser, morsomme episoder og flotte minner. Med en fotobok som morsdagsgave gir du en veldig personlig gave, som samtidig varer evig. Dette er en gave som treffer midt i hjertet til enhver mamma!

En gave til morsdag om deres felles historie

En fotobok forteller deres felles historie. Den vakreste historien av alle – om båndet mellom en mor og hennes barn, det båndet bare dere kan forstå. Med en bok full av bilder fra livet deres sammen, kan mamma fordype seg helt i alle de fine minnene og gode stundene. Dere kan sette dere sammen og bla i boka, gråte og le og minnes alt det dere har gjort i årenes løp. Når mamma sitter alene en kveld og savner deg, kan hun jo bare ta frem fotoboken sin og nyte bildene av dere. En fotobok er en gave som varer evig og som aldri blir utdatert. Vi tør påstå med sikkerhet at en fotobok er en gave til morsdag som vil gjøre din mor veldig glad, og kanskje lokker frem en liten tåre i øyekroken.

Tips: Når du designer fotoboka til moren din kan det være fint å bygge opp boka kronologisk, slik at den starter med bilder fra da du var helt nyfødt og følger deres mor-barn-forhold gjennom hele livet ditt. Det gir et godt overblikk og en god rød tråd gjennom hele boka. Det gir også et fint innblikk i hvordan deres forhold har utviklet seg i årenes løp.

Sett sammen en unik fotobok med bilder til mamma

Det kan fort bli litt av en tidstyv å lage en fotobok, men vi kan hjelpe. Hvis du ikke har lyst, tid og energi til å bruke så alt for mye tid på å designe boka, kan du bruke en av våre mange ferdige designmaler til å få fortgang på prosessen. Husk at det er opp til deg hvor mange sider fotoboka skal være på, og hvor mange bilder det skal være på hver side - på den måten kan du styre hvor lang tid designet av gaven til morsdag skal ta.

Vil du gjøre fotoboka enda mer personlig kan du legge til koselige små tekster til de forskjellige bildene i boka. Det kan være små notater fra en opplevelse dere har hatt sammen, eller et morsomt sitat fra en av dere. De små tekstene vil gjøre det enda morsommere å kikke i fotoboka.

Tips: Gjør det til en tradisjon å gi en fotobok i gave til morsdag hvert år, og gled henne med bilder fra året som har gått i en årbok. En koselig tradisjon som vil skape glede år etter år.

Liten, enkel og hurtiglaget fotobok

Hvis du synes det virker litt uoverkommelig å gå i gang med en stor fotobok, kan du i stedet gi moren din en CEWE FOTOBOK Pure i gave til morsdag. Konseptet er akkurat det samme, men denne fotoboka er noe mindre og kan designes veldig raskt og enkelt. Med en CEWE FOTOBOK Pure kan du fortelle deres historie på 22 bilder, og du kan se frem til å glede moren din med en stilfull, varm og personlig gave på morsdag.

Vi har mange fotogaver som passer perfekt til morsdagen. Få flere tips til morsdagsgave her!

Lag gaven til morsdag online

Du kan lage fotoboka til moren din online via nettsiden vår, i vårt gratis fotoprogram eller i vår foto app CEWE Fotoverden. Her kan du designe en nydelig fotobok med alle dine favorittbilder av dere, velge flotte bakgrunner, sette inn morsomme cliparts og gi sidene fine farger – alt kan la seg gjøre for å gi din mor den perfekte fotoboken som passer henne best i gave til morsdag.

Husk at du alltid kan kontakte vår kundeservice på mail eller telefon om du skulle ha spørsmål om, eller utfordringer med, å lage fotoboken din.

Vi håper du får en god opplevelse når du lager fotoboken til moren din og håper hun blir veldig glad for morsdagsgaven sin!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.