Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Gi mamma en gave fra hjertet

Sett pris på mamma, og vis kjærligheten din med en unik og personlig gave fra hjertet

Bli inspirert

Gled mamma med en personlig gave

Vi har et stort sortiment av fine bildeprodukter som du kan lage og gi til morsdagen. Her kan du få mer inspirasjon:

Morsdagsgaver du kan lage i butikk

Ønsker du å lage en personlig morsdagsgave du kan ta med hjem med en gang, kan du ta turen innom en av våre butikker eller partnerbutikker og lage gaver direkte på CEWE Fotostasjon.

Lekker innpakning

De beste bildene dine gjør gaven enda finere

Tips til morsdagsgaver fylt med kjærlighet

Vet du ikke helt hva du skal gi i gave til mamma? Her får du noen gode tips og inspirasjon til den perfekte morsdagsgaven:

Når er det morsdag?

I Norge feirer vi alltid morsdag på den andre søndagen i februar. Derfor havner ofte morsdag tett på, og noen ganger på samme dag som, valentinsdagen 14. februar. Begge dager handler om kjærlighet til noen man er glad i, så her kan du bli inspirert til fine gaver som passer både morsdag og valentinsdag.

Sånn lager du fotoboken din – fem enkle trinn

Det er enkelt å lage en CEWE FOTOBOK! Følg trinnene under for å lage din personlige fotobok.

1. Last ned fotoprogrammet

Last ned vårt gratis og populære fotoprogram som fungerer på alle operativsystemer og finnes som app.

2. Last opp bilder

Velg og last opp bilder fra datamaskinen, mobilen eller CEWE myPhotos.

3. Velg albumstørrelse- og stil

Se vårt store utvalg av forskjellige fotobøker, og velg den perfekte størrelsen og stilen til fotoboken din.

4. Design og tilpass

Tilpass hvert element for å sette et helt personlig preg på fotoboken.

5. Produksjon og levering

Vi trykker fotoboken din og leverer den raskest mulig rett til døren.

Lag fine morsdagsgaver hos CEWE

En hånd holder en hjertefotomagnet med bilde av mor og barn på

Fine og personlige gaver til morsdag

I mange familier får mamma en flott bukett blomster eller litt lekker sjokolade til morsdagen. Og hvem ville ikke også sette pris på en fin bukett til stua og noe snacks å kose seg med? Men kunne det ikke også være fint å overraske henne med noe hun ikke pleier å få? Tenk hvis du kunne finne en perfekt, personlig gave som hun vil sette pris på i mange år fremover? Leter du etter en slik gave til morsdagen? Da har du kommet til det helt riktige stedet! Her hos CEWE kan du lage fine og veldig personlige gaver med dine egne bilder.

Mor og datter ser på en fotobok

Den beste morsdagsgaven – en fotobok til mamma

Mamma er den beste i verden for alle barn. Derfor har hun fortjent en helt perfekt gave! Lag en fotobok med tekst til moren din som viser henne og hvor mye du setter pris på at hun alltid er der for deg. Fotoboken trykkes i beste kvalitet og fargene er fine og strålende. Designet står du for, så fotoboken blir i den stilen du liker. En fotobok med bilder av mamma og barn er en fin og personlig gave, og den vil bringe både smil og kanskje også en liten tåre i øyekroken til enhver mamma. Få flere tips til fotoboken som en gave til morsdag her.

Lag boken her
En voksen og et barn sitter og blar i en fotobok fullt av familiebilder

Tips til fotoboken til morsdag

Hvilke bilder er fine å ha med i fotoboken din til morsdagen? Skal det stå noe i den, og hvordan setter man inn tekst i fotoboken? Her får du et par tips til din gave til henne:

  • Finn det riktige formatet og størrelsen til boken din. Den skal nok få en fremtredende plass i bokhylla sammen med de gode bøkene og familiens fotoalbum, så den må ha riktig størrelse og et flott forsidebilde.
  • Sett inn bilder som betyr noe for moren din. Det er nok først og fremst bilder av familien, både dere barna, men også barnebarna hvis det er noen av dem, og andre familiebilder. Gjør plass til både de morsomme og litt tullete bildene også, så fotoboken blir både hyggelig og morsom å se i. Finn bilder fra barndommen og ungdommen din hvor moren din også er med, så hun kan se hvor stor betydning hun har hatt for deg gjennom hele livet ditt.
  • Skriv gjerne litt tekst i fotoboken. Du kan for eksempel skrive en fin hilsen til moren din foran i boken, du kan sette inn gøyale snakkebobler til noen av bildene eller du kan skrive et par linjer til hvert bilde eller til noen av dem.
Start å lage boken nå

Gode morsdagsgaver er de du lager selv!

Inspirasjon til morsdagsgaver

Vis hvor mye moren din betyr for deg med bilder. Vi har mange forskjellige produkter du kan lage med dine egne bilder, så gaven til morsdagen blir personlig og noe helt spesielt. Lag for eksempel en koselig og stemningsfull fotokalender med dine egne bilder trykket direkte på sidene. Vi har mange slags kalendere, og et forslag kunne være en kalenderbok, som fås i mange forskjellige utgaver. Med en kalender får moren din et godt overblikk over avtaler og arrangementer samtidig som at hun får noen flotte bilder av dere sammen, av barnebarna og hva du ellers har av gode og stemningsfulle bilder.

Kanskje det også er en idé å lage et flott veggbilde som morsdagsgave? Trenger hun noe nytt på veggene hjemme? Begynner du å bli lei av å se på den henge kjedelig over sofaen hennes eller den tomme veggen i gangen? Lag et fint bilde hun kan henge på veggen. Ta et fint bilde av hele familien og lag en stemningsfull veggdekorasjon. Du kan bruke et bilde du tar for anledningen, et du allerede har eller du kan gå en tur og ta et vakkert naturbilde.

I fotoprogrammet vårt kan du lage alt fra svart-hvitt-veggbilder til fotocollager. Det eneste du må gjøre er å laste ned programmet helt gratis og laste opp bildet ditt. Da er du klar til å leke med design, farger og pynt for å lage den beste morsdagsgaven.

Du kan også helt enkelt fremkalle bilder. Sett dem i en fin ramme og gi det til moren din i morsdagsgave i stedet for den vanlige esken sjokolade. Bruk for eksempel et par blinkskudd av barna eller av deg og moren din sammen i et spesielt øyeblikk hvis du har det.

Vi har også en nydelig og ganske unik gaveeske som helt sikkert vil glede mamma. Velg mellom to forskjellige fotogaveesker med to av dine beste bilder på esken, og enten sjokolade eller en gave du kjøper selv inni.

Morsdag

Det er alltid en anledning for å fortelle dem vi er glade i hvor mye de betyr for oss. Men morsdagen er noe helt spesielt for både barn og mødre i alle aldre.

Tradisjonen med å hylle moren sin kommer fra USA og er over 100 år gammel. Dagen feires i mange forskjellige land rundt omkring i verden og faller på litt forskjellige tidspunkter. I Norge er morsdagen alltid den andre søndagen i februar. Tradisjonen tro har blomsterhandlerne det travelt denne dagen da en flott bukett nesten alltid har vært brukt som den perfekte morsdagsgaven.

Men blomster forsvinner, gi i stedet mamma et varig minne om deres fine stunder sammen. En fotobok er den beste gaven, og hun kan kikke i den når det passer henne, og dere kan også sammen kose dere med å se bilder og minnes og snakke om de morsomme og koselige episodene og begivenhetene dere har på bilder.

Husk også gaven til pappa

Pappa skal vel ikke glemmes, så husk også å fortelle faren din hvor mye du setter pris på når det er hans tur til å bli feiret. Farsdag er alltid den andre søndagen i november. Vi har også mange gode tips til farsdagsgaver, som for eksempel musematter med bilde av barna på, eller et krus med et bilde av hele familien på.