Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Gaveidéer til morsdag – 6 gode tips til morsdag

Gi en unik morsdagsgave. Vi har et stort utvalg av flotte fotoprodukter til ethvert budsjett.

Frokostbordet er omhyggelig dekket, fine gaver ligger klare og husarbeidet er møysommelig utført av flittige små hjelpere: Det er morsdag!

Det er dagen da små og store barn viser mamma litt ekstra kjærlighet, og hvor mye de verdsetter henne. Mamma er jo ganske spesiell hver eneste dag, men på morsdagen skal hun virkelig få kjenne på hvor mye hun betyr for familien sin. Selv om hun uten tvil blir veldig glad for gode og varme klemmer, er det også en tradisjon for mange å gi en gave på dagen. Mange gir moren sin den klassiske buketten og konfektesken, og hjemmelagde gaver står alltid i høy kurs hos en mamma. De viser at barnet, uansett alder, har investert tanker, tid og kjærlighet i gaven. Om du har vokst litt fra disse kunstverkene du pleide å lage, får du her noen gode tips og ideer til helt spesielle og personlige gaver som passer alle budsjetter, og som vil glede enhver mor på morsdagen.

1. Fine veggbilder av mammas øyenstener

Få tatt fine bilder av mammas absolutt alt – barna hennes – og bestill de beste av dem som veggbilder som kan pynte opp veggene hjemme. Dem vil hun elske å se på, samtidig som veggbilder bidrar til å gi hjemmet varme og personlighet. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer veggdekorasjoner og flotte rammer, så du finner garantert noe som passer din mammas stil.

2. Gjør blomstene helt spesielle med art prints

En blomsterbukett er vel den vanligste morsdagsgaven, og hvem blir vel ikke glad for blomster? Men en blomsterbukett kan enkelt gjøres litt mer spesiell, unik og personlig. Gi blomstene det lille ekstra ved å feste flotte art prints i båndet på buketten. Fest for eksempel ett eller flere flotte polaroidbilder av mor og barn på buketten og skriv en koselig hilsen nederst på dine retro prints. Du kan også lage flotte, personlige bildestrimler med bilder av mamma og barna til å feste på. Så gir du buketten et ekstra piff og gjør noe spesielt ut av den – og etterpå kan mor bruke bildene til å pynte opp kjøleskapet eller oppslagstavlen.

3. Gi mamma sitt helt eget fotokrus

Mange mammaer nyter en kopp kaffe eller te i løpet av dagen. Gjør denne stunden ekstra spesiell og gi henne et helt personlig og flott fotokrus i morsdagsgave, designet med et fint eller morsomt bilde av henne med barna sine? Da blir det litt morsommere og hyggeligere å nye morgenkaffen! Enten mamma foretrekker store caffe latte-krus til kjøkkenbordet, et fint porselenskrus å ha med seg på kontoret eller en robust og lett emaljekopp til å med seg på skogstur, så finner du dette og enda flere typer personlige fotokrus som passer til alle mødre, på våre nettsider.

Hva passer vel bedre til en kopp kaffe enn sjokolade? Gi mor en gaveeske med sjokolade, med dine egne bilder på esken, sammen med kruset!

4. Koselige bilder i en fotokalender

Det er nok å holde styr på for en mamma! Barna skal hentes og bringes til forskjellige aktiviteter, man skal ha kontroll på familiens mange bursdagsinvitasjoner og ofte er det er mamma som vet når det er arrangementer på skolen og foreldremøter i barnehagen. Hva med å hjelpe henne med å holde oversikt over alt det praktiske? Gi henne en flott og personlig fotokalender med herlige bilder av henne og familien på hver side, så kan hun kose seg med bildene samtidig som hun kan notere ned alt hun og familien skal. Det er vinn-vinn! Med et stort utvalg veggkalendere, bordkalendere og avtalekalendere har vi kalendere som passer enhver mammas behov – og du bestemmer selv hvilken måned kalenderen skal starte i!

5. Koselige fotomagneter med mors yndlingsmotiver

Gled mamma med små fotomagneter hun kan henge opp og dekorere med på forskjellige steder i hjemmet, på kjøleskapet eller på en tavle. Velg ut noen av mors yndlingsmotiver til magnetene og la henne bruke dem som en del av innredningen hjemme. Du kan velge mellom fotomagneter i kvadrater eller i hjerteform. Veldig søte!

6. Flott og praktisk mobildeksel

Med et mobildeksel med et koselig bilde av mor og barn, kan mor enkelt gjøre telefonen sin finere og mer personlig. Mange av oss tar frem telefonen sin mange ganger i løpet av en dag, så hvorfor ikke pynte og gjøre den litt ekstra fin? Med et mobildeksel til mobilen får mors telefon ikke bare et pent ytre, dekselet er veldig praktisk da det beskytter telefonen mot støt og skitt. Det er en to-i-èn-gave! Vi har mange forskjellige stilige deksler til mange forskjellige telefoner, så du finner det som passer din mors smak og telefon.

Se hvordan Maria Louise bruker sine minner til en rekke forskjellige fotoprodukter fra CEWE, blant annet et mobildeksel med bilde av mor og barn.

Pynt opp gaven til mamma med flotte fotoklistremerker

Vi håper du har fått en masse god inspirasjon og er klar for å finne den perfekte morsdagsgaven! Uansett om denne skal være et personlig fotoprodukt eller noe helt annet, kan du gjøre noe litt ekstra ut av innpakningen ved å dekorere den med personlige fotoklistremerker. Design klistremerkene med bilder av gode minner mellom mor og barn, og dekorer gaven med de fine personlige klistremerkene.

Tips: Hvis mor skal gjøres stas på med cupcakes eller andre godsaker på morsdagen, kan klistremerkene også brukes som kakepynt: Sett klistremerkene på et grillspyd og stikk disse ned i søtsakene. Perfekt til dessertbordet på morsdagen!

Er du ute etter den ultimate gave til morsdag? Se våre forslag som vil treffe enhver mamma midt i hjertet. God morsdag!

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.