Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Fotobok til en jente, en topp konfirmasjonsgave til henne

Konfirmasjonsgaver til jente

Mangler du en konfirmasjonsgave til henne? Se våre tips til fine gaver du kan gi til konfirmanten.

Er du invitert til konfirmasjon hos en jente, og vet ikke helt hva du skal gi i gave? Vi gir deg noen gode tips og forslag til konfirmasjonsgave til henne. Bildegaver er personlige, og passer derfor veldig godt for deg som vil gi noe annet enn bare pengegaver eller smykker, som konfirmanten kanskje får i overflod allerede.

1. En CEWE FOTOBOK med bilder fra livet hennes

Du kan lage en fotobok over konfirmantens liv. Det er en klassisk konfirmasjonsgave til jenter såvel som gutter. Som forelder kan du samle de beste bildene fra din datters liv fra fødsel til konfirmasjon. Lager du fotoboken til en venninne eller kanskje din venninnes datter, kan du enten be foreldrene om hjelp med bilder fra barndommen eller lage en fotobok med et annet tema. Du kan lage boken med bilder fra en ferie dere har vært på sammen, andre felles opplevelser som bursdagsfester, eller kanskje en sport dere driver med sammen.

Velg f.eks. formatene Stor eller Kvadratisk og lag enkelt fotoboken via CEWE-appen. Har du gamle bilder liggende på datamaskinen, vil vi anbefale deg å enkelt overføre dem til CEWE myPhotos. Så kan du lage en samlet mappe med bilder fra kamera, datamaskin, mobilen og eventuelle andre enheter. Andre familiemedlemmer kan også bidra med bilder til mappen. Deretter kan du hente bilder fra mappen i fotoprogrammet, online eller i appen, og raskt lage en fotobok. Bruk Designassistenten, hvis du vil spare tid på selv å sette opp layout og design.

Lag fotoboken om hennes liv i en av størrelsene under

2. Flotte Art prints som konfirmasjonsgave til henne

Med våre kreative Art prints kan du få laget bildene dine som bl.a. bildestrimler, Kvadratiske print eller Retro prints. Det kan være en perfekt konfirmasjonsgave til en venninne, hvor du samler de beste bildene dere har sammen av morsomme minner. Bildestrimlene er perfekte til å henge opp på jenterommet, og de andre bildene kommer i fine esker, som er perfekte som gaver. Eskene gjør dem dessuten enkle å ha stående på en hylle - og lett tilgjengelig for å åpne og titte i, når konfirmanten vil mimre litt.

Flere fine muligheter innfor Art prints

3. Gi personlige bilder som innpakning til pengegaven

Pengegaver er populære hos konfirmanter, både jenter og gutter. Men de er ikke spesielt personlige, og du vil jo gjerne at konfirmasjonsgaven din ikke drukner mellom alle de andre hvite konvoluttene på gavebordet.

Lag f.eks. en kreativ eske med et stort bilde av konfirmanten på. Du kan printe forstørrelser her. Du kan også legge pengene i en eske med Retro Prints, eller lage en rull av en fotoplakat og klistre en konvolutt på innsiden. Raskt, enkelt og samtidig personlig!

Mange muligheter for bildefremkalling

4. Personlige fargeblyanter til henne, den kreative konfirmanten

Skal du gi en konfirmasjonsgave til en jente som er kreativ og liker å tegne og male? Da er våre Faber-Castell blyanter i metalleske med bilde på en opplagt konfirmasjonsgave. Du kan velge mellom Faber-Castell fargeblyanter og akvarellblyanter. Sett et fellesbilde utenpå esken av deg og venninnen din, deg og datteren din, eller hvilken relasjon du må ha til konfirmanten.

Forslag på kreative konfirmasjonsgaver til henne

5. Lag et personlig mobildeksel til henne

Det er nok ikke en overdrivelse at konfirmanter sitter veldig mye på telefonen. Derfor vil et deksel med hennes eget bilde på virkelig være en konfirmasjonsgave som blir både sett og brukt! Her hos CEWE kan du velge mellom mange typer av mobildeksler - både i forskjellige materialer og til de forskjellige telefontypene.

Husk bare å spør foreldrene hennes om hun får ny mobil i konfirmasjonsgave, så du får bestilt et deksel til riktig mobil.

Gi henne et personlig mobildeksel i en av disse variantene

Vi er fornøyde, når du er fornøyd

Husk at du alltid kan benytte deg av vår 100% fornøydgaranti. Er du ikke helt fornøyd med noe etter at du har mottatt produktet, eller du har gjort en feil i bestillingen, kan du alltid få pengene i retur. Vi er nemlig først fornøyde når du er det.

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.