Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Miljøvennlige julegaver fra hjertet

Hos CEWE finner du miljøvennlige julegaver som er både bærekraftig produsert og som du kan gjøre unike med egne bilder.

I jungelen av julegaver og tilbud ønsker man gjerne å gi bort noe som ikke blir stuet bort i skuffer og skap, men som faktisk blir satt pris på av mottakeren. Vi har samlet noen gode, bærekraftige julegaver her, for å gjøre det lett for deg å velge et miljøvennlig alternativ – gaver som er ønsket, varer lenge og er av god kvalitet.

FSC®-sertifiserte julegaver

Forest Stewardship Council®-sertifisering er «gullstandarden» for produksjon. Alt tre og papir som brukes stammer fra etisk forvaltet skogbruk – i de tre aspektene sosialt ansvar, bærekraft og økonomi. Dette er miljøvennlige julegaver du kan lage med egne bilder:

Produkter laget av 100% resirkulert materiale

Fremkall bilder til julegaver eller julepynt på naturpapir laget av 100% resirkulert materiale. Julekortene kan du også lage med naturpapir. Papiret får en matt finish og vi bruker miljøvennlig vann-basert digitaltrykk.

Andre miljøvennlige julegaver fra CEWE

FSC®-sertifisert – miljøvennlig produksjon av julegavene dine

Forest Stewardship Council ® er en internasjonal, ideell organisasjon som fremmer ansvarlig forvaltning av skog rundt om i verden. Vi er stolte over å ha vært FSC®-sertifisert siden 2013.

CEWE støtter aktivt FSC® sitt verdensomspennende arbeid for etisk skogforvaltning og bruker FSC®-sertifiserte materialer for å lage produktene du kan gi i julegave. Produksjonen av FSC®-sertifiserte materialer (tre, papir osv.) er underlagt strenge retningslinjer for bærekraftig forvaltning av skog – blant annet overholdelse av nasjonale lover, urbefolkningens rettigheter og strenge miljøvernkrav.

Vi tar også ansvar ved å støtte mennesker, miljø og økonomi gjennom andre sertifiseringer, forpliktelser og initiativ.

Les mer om bærekraft hos CEWE

CEWE har et mål om å bli et fullstendig klimanøytralt selskap innen 2045.

Spar miljøet – få julegaven levert til butikk

Velger du hent i butikk så kjører vi din ordre sammen med tusenvis av andre til ett sted. Vi samarbeider med Posten – en ledende aktør på klima og miljø innen transportbransjen.

Guider til våre 3 julegavefavoritter

CEWE FOTOBOK, fotokalender og veggbilde er våre tre største julehits. Se hvordan du lager den perfekte julegaven!

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.