Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

CEWE FOTOBOK: Den perfekte julegaven - fra et hjerte til et annet

Her får du den ultimate guiden til fotobok som den perfekte og mest personlige julegave

Vi ønsker alle å gi gaver som mottakeren blir virkelig glad for, men i dag har de aller fleste alt de tenger, og ønskelisten begrenser seg kanskje til et par nye sokker og en stekepanne. Hvis du gjerne vil gi en personlig julegave som mottakeren virkelig blir overrasket av og glad for skal du bare finne frem bildene dine og starte på en fotobok. Bildene dine og minnene deres vil garantert bringe glede når du samler dem i en fotobok som hele familien vil bla igjennom på julaften.

Her har vi laget den ultimate guiden til deg som vil gi en fotobok i julegave. Guiden kan brukes uansett om du skal begynne på din allerførste fotobok eller om du allerede har laget fotobøker før.

God fornøyelse!

Hvorfor er en fotobok den perfekte julegaven?

Vi elsker gode minner og med en fotobok kan du vise motakeren hvor mye du verdsetter deres felles minner

En CEWE FOTOBOK med egne bilder er en gave ingen andre kan gi. Du lager den akkurat slik du ønsker, med akkurat de bildene du vil - og derfor har du alle muligheter til å tilpasse den til mottakeren. Du kjenner ham eller henne best og vet akkurat hvilke bilder han eller hun vil like best.

Siden en CEWE FOTOBOK med egne bilder er helt unik, vil du (med stor sannsynlighet!) også oppleve stor begeistring, glede og overraskelse når gaven åpnes fordi gavemottakeren ikke hadde regnet med å få en bok full av personlige bilder. Har du allerede startet en tradisjon med å gi en CEWE FOTOBOK i julegave, kan det tenkes at mottakeren har en idé om hva de får i gave. Men det gjør ikke gleden noe mindre. Snarere tvert imot. Gleden over å få en ny bok fylt med nye bilder og minner vil aldri stoppe.

Hvilke bilder kan du bruke i en CEWE FOTOBOK som julegave?

Det er ingen grenser! Du bestemmer helt selv, men har fåt du noen idéer som inspirasjon

Årets høydepunkter

Du kan også samle bilder fra hele året og lage en årbok. Det kan bli en tradisjon å gi en fotobok med årets høydepunkter.

Tips: Sjekk ut alle bokmalene i fotoprogrammet, som du kan laste ned på datamaskinen. Med en bokmal får du en god struktur for oppbygging av boken - og du kan redigere i malen og f.eks. legge til eller fjerne elementer og legge til ekstra sider. Les guiden vår til fotoprogrammet

En felles reise

Har dere vært på ferie sammen? Uansett om turen gikk sørover, om dere besteg Kilimanjaro, var på helgetur til Budapest eller på hytta, er en felles ferie ett utmerket tema for fotobok julegaven. Det er en god mulighet til å takke for et godt vennskap og en god tur.

Barn i alle aldre

Alle barn - uansett alder - vil elske å motta en bok fylt med bilder av seg selv og resten av familien, særlig, hvis du bygger boken opp så barnet er hovedpersonen. Det er både hyggelig, informativt og morsomt for barna å ha en bok om seg selv. Tips: Suppler bildene med små tekster.

Familielivet i bilder

Hverdagsglimt fra familielivet fortjener helt sikkert en plass i en fotobok. Gir du fotoboken til din bedre halvdel kan det være bilder av hverdagen deres sammen, eller fra morsomme opplevelser dere har hatt opp gjennom. Har du barn og mangler du en gave til besteforeldrene kan du også samle bilder av barnebarna i en fotobok. Det er en garantert julegavehit!

Tips: Lag et ekstra eksemplar til deg selv!

Den store dagen

Har det vært en stor feiring i løpet av det siste året, kanskje en konformasjon, en rund bursdag eller et bryllup? Da er det en perfekt julegaveidé å samle festbildene fra dagen i en fotobok. Det vil være et evig minne fra en fantastisk dag.

Slipp fantasien løs

Det finnes mange emner til en fotobok, og her får du noen flere: Skal tenåringen snart flytte hjemmefra, kan du lage en fotobok som kokebok med dine beste oppskrifter. Du kan glede foreldrene dine med en slektsbok. Du kan gi babyen en bok om den første tiden. Det er mange muligheter! Det er bare å slippe fantasien løs.

Er du klar til å begynne på fotoboken som julegave?

I tvil om hvordan du sorterer bildene?

Når du først har valgt tema til boken må du sortere bildene dine

Nyttige guider uansett erfaring

Har du aldri laget en fotobok eller har du kanskje allerede laget mange, vi har uansett guider som kan inspirere deg
Er du klar til å begynne på fotoboken som julegave?

Slik pakker du fotoboken fint inn

Ofte stilte spørsmål relatert til den perfekte julegaven

Den beste julegaven er en gave som gleder og overrasker, og som mottakeren kanskje ikke visste at han eller hun ønsket seg. En CEWE FOTOBOK er akkurat den typen gave. Det aller beste med en fotobok er at det er du som bestemmer hva den skal inneholde. Derfor kan du lage en julegave som blir akkurat sånn du vil gi den - eller sånn du vet at mottakeren vil elske den.

Det er ikke alltid like lett å skrive ønskeliste. Men en ting, som aldri går av moten, som garantert ikke skal byttes og som du ikke får av andre er et fotoprodukt som giveren har laget til bare deg. Det er rett og slett den fineste gaven å åpne - en gave full av gode minner.

Mange av kundene våre forteller på Trustpilot, hvordan spesielt fotoboken og fotokalenderen har blitt en årlig tradisjon å ønske seg. Og selvom man vet at fotogaven ligger under treet er gleden like stor fordi året har vært fylt med mange fine nye minner, som nå har blitt brukt i en ny fotobok eller fotokalender.

Mødre elsker bilder. Spesielt av familien sin! Det er (nesten) garantert også mamma som har flest bilder på kamerarullen etter diverse fester og familiesammenkomster fordi hun rett og slett ikke kan la være å fange de gode familieminnene i fine bilder. Så vil du gi moren din noe hun virkelig vil sette pris på og elske skal du bare se igjennom kamerarullen din etter gode bilder som kan brukes i en gave til mamma. Litt avhengig av hvor mange bilder du finner får du her noen tips til hva de kan brukes til.

Til deg med få bilder

Selvom du kanskje ikke har kamerarullen fylt med bilder som er godt egnet til en gave til mamma kan du allikevel overraske moren din med den søteste fotogaven. Til mange av gavene våre trenger du faktisk bare ett bilde for å lage en fantastisk gave. Du kan f.eks. lage et krus, et puslespill, et mobildeksel, et termokrus eller en nøkkelring med bare ett bilde. Du kan også lage et veggbilde, f.eks. på aluminiumsplate hvis moren din har en litt moderne innredning, eller fotolerret hvis moren din har en mer klassisk stil. Eller så kan du lage et bilde i ramme, som mamma kan sette i hyllen eller skjenken i stuen, så hun kan glede seg over bildet hver dag.

Til deg med ca. 20 bilder

Har du en del gode bilder som du vet at moren din vil like å få i gave burde du ta en titt på to av våre store julegavefavoritter. Den første er fotokalender. Den kan du sette inn 12 av dine beste bilder, men du kan faktisk også sette inn flere bilder per måned om du ønsker det. Våre kalendere fås både som veggkalendere og bordkalendere, og har moren din et hjerte for bærekraft anbefaler vi Bordkalender naturpapir. Den er laget av 100% resirkulert papir og fås med en treholder laget av FSC-sertifisert tre. Den andre julegavefavoritten er veggbilde, og våre veggbilder kan faktisk også lages med flere bilder. Du kan også lage en plakat med design hvor du kan sette inn 18-20 bilder. Vil du bare gi en søt liten gave er også hjerteformet [magneter][cp-gifts:decoration:photo-magnet:pip] en sikker hit!

Til deg med over 30 bilder

Er kamerarullen fylt med mange fine bilde er vår klare anbefaling å lage en CEWE FOTOBOK. Det er gave med mye kjærlighet og gode fortellinger. Det er de beste bildene dine som skaper historien og gjør den helt unik - og i 9 av 10 tilfeller er det gledestårer. Har du aldri laget en fotobok før kan du lære hvordan du starter med fotoboken i atrikkelen Hvordan lager jeg min egen fotobok?. Fortvil ikke dersom du er litt sent ute, for du kan nemlig også lage en rask fotobok.

Har du lyst på et stort prosjekt kan du også se på å lage en scrapbook. Til den kan du bruke Retro Prints eller vanlig bildefremkalling. De fås både med og uten farget kant.

Er moren din bestemor også kan du lage bildelotto med familiebilder som hun kan spille med barna når de er på besøk.

Trenger du enda flere tips kan du også så på artikkelen Julegaver til mamma.

Syns du det er vanskelig å finne på gode gaveønsker til årets ønskeliste? Fotogaver er de søteste gavene og har du fremdeles til gode å motta en fotogave fårtjener det helt klart en plass på ønskelisten. Du vil vli overrasket over hvor glad du faktisk blir for akkurat den gaven og at noen du er glad i har brukt tid på å lage en så personlig gave til deg.

Blant julegavefavorittene er CEWE FOTOBOK - perfekt til livets store og små fortellinger. Veggbilder er også en klar favoritt akkurat som fotokalenderen. Du kan også ta en titt på kategorien fotogaver. Kanskje ønsker du deg et puslespill, et mobildeksel, et krus eller en drikkeflaske?

Uansett hvilken type faren din er så har vi gaver som du kan overraske han med!

Den kaffeentusiastiske pappaen skal naturligvis overraskes med et krus med bilde på. Vi har et stort utvalg av forskjellige krus, så er pappaen din også en villmarksmann som liker å dra ut i naturen på turer og overnattinger burde du sjekke ut vår emaljekopp. Er pappaen din derimot glad i tull og skøyerstreker kan du gjøre overraskelsen enda større med et tryllekrus, så han først ser motivet, når han fyller koppen med varm drikke.

Er pappaen din den sporty typen så er en drikkeflaske en perfekt julegave. Den kan han ta med på alt fra fotball og badminton til sykkelturer og trening - og den kan holde drikken kald i timevis og kan naturligvis designes akkurat sånn du vil.

Er pappa glad i spill burde du se på alle spillene våre. Vi har kortstokk og mange puslespill.

Er pappaen din ganske kolmsete kan du gi han et personlig mobildeksel, så mobilen hans ikke får flere skader - kanskje med et bilde av deg på?

Den beste gaven du kan vi pappaen din vil uten tvil være en CEWE FOTOBOK som du fyller med bilder av dere to og deres felles opplevelser.

Du kan også få enda flere tips til hva du kan gi pappa i guiden Julegaver til pappa.

Mangler du flere gaver?

Se også våre guider til hvordan du lager en fotokalender og veggbilde som julegave

Mer inspirasjon til jul

Finn masse innspirasjon til personlige julegaver, innnpakning og alt til advent

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.