Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Valentinsdag

Lag den fineste valentinsgaven – en fotobok

Gled kjæresten med den mest personlige og unike valentinsgaven - som varer evig.

Julen er så vidt overstått før vi igjen skal tenke på gaver. Heldigvis er det ikke så mange gaver det dreier seg om denne gang – en eneste gave til han eller hun du er ekstra glad i. Men det kan være vanskelig nok å finne en gave som er både fin, romantisk og personlig til valentinsdagen, særlig hvis partneren din har fått alt det han eller hun ønsket seg i julegave. Ikke noe problem – vi gir deg svaret på den perfekte valentinsgaven: Lag en CEWE FOTOBOK fylt med bilder av tiden deres sammen.

Kjærlighetsboken over alle kjærlighetsbøker

En fotobok med bilder fra deres felles opplevelser og gode minner er en kjærlighetsbok. Men hva er det som er så romantisk med en fotobok, spør du? Jo, det skal vi fortelle deg:

  • En fotobok er en fortelling om deres liv sammen. Det blir ikke mer romantisk enn å bli minnet på alle de gode stundene dere har hatt sammen, uansett om det er gjennom noen måneder, år eller tiår.
  • En fotobok er en personlig gave som er laget med kjærlighet og omtanke. En slik valentinsgave lager man bare til de som står en nær.
  • Du kan sette inn små tekster i fotobøkene. Så kanskje bildene skal krydres med noen fine ord eller morsomme sitater fra hverandre? Små tekster gjør fotoboken enda litt mer spesiell og personlig.

Les hvordan Leonora Grigat lagde en fotobok til sin kjæreste full av kjærlighet.

En unik valentinsgave som ingen andre har

Med en fotobok kan du være sikker på å gi en valentinsgave som blir godt mottatt. Din bedre halvdel vil uten tvil se at gaven er valgt med omhu og kjærlighet, og at du har tatt deg tid til å lage en unik gave som ingen andre har. Fotoboken viser mye om forholdet, minnene og opplevelsene dere har hatt så langt. Samtidig er fotoboken en valentinsgave som varer evig og som kan tas frem igjen og igjen.

Tips: Gjør det til en tradisjon og lage en fotobok til hver Valentinsdag – så har dere en årbok for hvert år dere har vært sammen. Så kan dere følge med på reisen deres gjennom årene og alt det dere har opplevd sammen.

En liten valentinsgave med stor betydning

Kanskje har dere ikke vært sammen så lenge enda. Hvis det dreier seg om et par måneder, så har dere trolig ikke hatt mange opplevelser eller bilder sammen enda. Da kan det virke som et litt for stort prosjekt å lage en stor fotobok. Men vi har en ide som er like søt og personlig: Du kan i stedet sjekke ut vår CEWE FOTOBOK Pure, som er en smart, liten kvadratisk bok med bilder i. Selv om den ikke er så stor, er det plass til 22 bilder samt litt tekst til hvert bilde og en liten hilsen på første side. Stilfull og personlig, og helt sikkert en valentinsgave som mottakeren setter pris på.

Har du et ordentlig blinkskudd du ønsker å forevige i en valentinsgave? Sjekk ut våre forslag til personlige valentinsgaver som er både funskjonelle og kommer fra hjertet.

Design din fotobok

Du kan lage fotobok i vårt gratis fotoprogram, på nett via CEWE.no eller i vår foto app CEWE Fotoverden. Alt er mulig når det kommer til å lage en flott fotobok. Du kan gi sidene farge og pynte med små cliparts som for eksempel hjerter. Finn fram de beste bildene, design og bestill det online. Men vær ute i god tid, så valentinsgaven kommer fram før 14. februar.

Vi håper fotoboken faller i smak – ha en fin Valentinsdag!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.